Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 25 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 367

Téma: HTC P3300 - Artemis, vše okolo ......

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    HTC P3300 (Artemis)

    Doporučuji k nahlédnutí do diskuze Jak ušetřit místo v paměti u HTC Artemis?.

    HLEDAT, HLEDAT a pak se teprve ptát


    Dikskuze o tom kde a za kolik jste nakupovali, kde a jaké příslušenství se dá pořídit atd. na to si založte separátní téma. Na diskutované části zařízení (např. GPS) také... tohle jsou obecné zkušenosti a rady přímo k HTC P3300.

    Lobby za přehledné příspěvky - Prosím, buďme ohleduplní k ostatním a používejte občas věci jako tučný nadpis - o čem že to příspěvek vlastně je - pomůže ohromně jak v orientaci novému uživateli, tak to utřídí trochu téma v hlavě pisatele - třeba takové dodržování co příspěvek to příbuzné téma a ne v jednom příspěvku 8 různých věcí. Taky to dost ulehčí moderátorům... někdy méně je více. URL funkce je zde také z nějakého důvodu, tak jí prosím používejte.

    Postupné FAQ vytahované z diskuze pro nové uživatele:

    Úprava registrů - nejlepší je Total Commander - správce souborů - mimo jiné
    Podrobný návod na upgrade WM6 pro nováčky - http://radekhulan.cz/item/htc-artemi...upgrade-na-wm6
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00181936_htc_p3300_b_jhnW.jpg 
Zobrazení: 55 
Velikost: 18.8 KB 
ID: 5613  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    První dojmy

    První dojmy jsou veskrze kladné,zpracování a design je na špičkové úrovni.Zatím nebylo příliš času na testování,ale základní vlastnosti - rychlost při běžné práci,odezva je na vynikající úrovni,zhruba na úrovni dobře "vyladěného" Qteku S200,který rozhodně aspiroval na nejsvižnější zařízení v této kategorii,tedy - spokojenost :-)Krátké použití zatím ukazuje na vysokou citlivost chipu GPS ,fixnutí satelitů prakticky okamžité,ztáty během provozu žádné,nepozoroval jsem žádný rozdíl mezi samostatným modulem který jsem předtím používal (i-Tec BT 339).Po zkušenosti s jiným zařízením s integrovanou GPS (konkrétně FS N520 a Mio A701) kde byl přeci jen znát rozdíl v citlivosti na signál,jsem zde hodně překvapen - a spokojen :-) Víc jsem zatím nevykoumal .... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Procesor

    Opět doporučuji pročíst zde thredy týkající se Omapu , případně zařízení s nimi , dozvíš se minimálně to že "neschopnost" procesoru spočívala pouze v "brzdné" nevyladěné ROM Varia . Jsou tam dokonce i krátká videa , kde je zcela jasné jak "pomalé" a "neschopné" jsou zařízeni s Omapem. Omap nevyniká hrubou silou (= nepřehraje video v plném rozlišení pro PC , o žádném jiném rozdílu nevím , video v úpravě pro PPC 320x240 , 25fs , cca 400kbps je pro něj však už lahůdka:-) , nicméně práce s těmito přístroji je paradoxně svižnější , přepínání mezi programy - multitasking , obecně i běh jednotlivých aplikací je beproblémovější a rychlejší nežli na Intelech (minimálně srovnatelná) .....

    Benchmarky které máš na mysli de-facto o ničem nevypovídají .... nedokáží (kromě snad výdrže a zápisu do paměti či na kartu,případně hrubého výpočtu třeba frame u videa - které však pro běh stroje nemá žádnou hodnotu) zhodnotit či srovnat funkčnost hodmocených zařízení ..

    Konkrétně práce třeba s Dopod 818Pro s Omapem 200MHz (Qtek S200) a XDA Atom s Intelem 417MHz (Ipaq 6815) kromě zmíněného přehrávání videa v rozlišení pro PPC vyzněla poměrně jednoznačně ve všem pro Dopod s Omapem ...... tak si vyber :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Záruka

    Ohledně záruky a ROM - a) je potřeba si rozmyslet zda mít wifi a dobře fungující stroj a risknout možný problém při reklamaci - či se trápit s "polovičním" zařízením a říkat si že to je bezva - pkud se něco stane tak záruk a běží :-) navíc většinou je vyřešen i zpětný proces (buď flashnutím kompletně původní ROM od T-mobile , či zálohou , navíc pokud stroj "umře" úplně už nikdo nezjistí - většinou - jaká že ROM tam byla , pokud jen zlobí není problém zpětně tam dostat "originální" ROM ...
    Ježdění v Praze : jako se vším - když se to umí je to sranda :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1

    Nastavení MMS Vodafone

    HTC P3300 Artemis
    nastaveni MMS Vodafon

    nastaveni MMS okopirovano z www.techforum.cz (Qtek 9100) jen s malou zmenou

    Start > Nastavení > Připojení > Nastavení GPRS
    CHAP autentifikace > stiskněte OK
    Připojení
    My Work Network: Přidat nové připojení modemu
    Zadejte název připojení: Vodafone MMS
    Vyberte modem: Mobilní linka (GPRS)
    Další
    Název přístupového bodu: mms
    Další
    Uživ. Jméno: mms
    Heslo: mms
    Domena: nevyplňovat
    Upřesnit > TCP/IP
    Používat adr. IP přiděl. serverem: zaškrtnout
    Použít softwarovou kompres.: nezaškrtávat
    Použít kompresi hlaviček protokolu: nezaškrtávat
    Servery
    Používat adr. IP přiděl. serverem: zaškrtnout
    OK
    Dokončit

    My Work Network: Spravovat stávající připojení
    vybrat Vodafone MMS a zvolit OK
    OK a zavřít

    Start > Pošta > Nabídka > Nastavení > MMS > Možnosti
    Získat zprávy okamžitě: zaškrtnout
    Uložit odeslané zprávy: podle potřebyl
    Odmítnout všechny zprávy: nezaškrtnout
    Povolit doručenku: podle potřeby
    Číslo reportu: nezaškrtnout
    Pro tento učel používat podpis: podle potřeby
    Počet pokusů: 1
    Rozlišení fotografie: Původní
    Servery > Nový
    Název: Vodafone MMS
    Brána: 10.11.10.111
    Číslo portu: 80 (puvodne 9201)
    Adresa serveru: http://mms
    Spojit pomocí: My Work Network
    Limit velikosti pro: 250K (puvodne 300K)
    WAP verze: WAP 1.2.1
    OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    154

    Recognizer
    Citace Původně odesláno od eclipse
    Podarilo se uz nekomu upravit registry v MDA Compact III tak, aby slo psat grafity normalne na displej bez nutnosti pouzivat virtualni klavesnici? ...
    Ano, jde to, upravou registru. Vice v diskuzi na Vario. Vyzkouseno funguje.
    Neumim pres MDA pridat soubor, takze neprilozim cab, ale hledej enableRecognizers.cab

    Tady je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    123

    Phonepad a malé doporučení

    Zdravím, souhlasím, že to je asi náročně psychicky pro ostřílené uživatele, ale ono by to třeba chtělo taky trochu pochopení pro nováčky ve smyslu uživatleském...
    Aspoň za sebe můžu říct, že rozhodně nejsem PC analfabet, ale to neznamená, že když si pořídím novou hračku (Artemis), mimochodem jsem moc spokojený, že budu hned všeeeechno znát a umět...
    Ono je to fakt dost těžkýn se někdy orientovat v diskusích a podobně, zejména pro nás, nováčky.
    Každopádně je dobré, že se najdou i Ti trpělivější mezi Vámi, kteří nám "pedagogicky" poradí a bez emocí...
    V diskusi jsem například psal o problémem s IMAP na Artemis a to mi zrovinka nebyl žádný ze zkušenějších uživatelů schopne zatím poradit... :disgusted:
    A nebo o problému, když nainstaluju PHONE PAD, jestli mi zůstanou nainstalované také původní klávesnice od Sunnysoftu.
    Prosím, neberte si nikdo tento příspěvek osobně, tedy kromě rad a porad, abychom se vyhnuli případným "zbytečným" diskusím...
    Každopádně zatím díky všem! )

    Prosím o pomoc.
    Nainstaloval jsem si Phone Pad - International od xda-developers.com a potom jsem odinstaloval Pocket Controler od SOTI a po soft restartu mi na displeji naskakuje tato hláška.

    Cannot load resource library
    \Windows\MWRes???412P.dll

    Když jí potvrdím OK, tak se restart dokončí.
    Můžete mi někdo poradit co stím a jestli se to dá odstranit?
    Co je to za knihovnu.

    Odstraněno, nainstaloval jsem znovu Pocket controler a pak odinstaloval...

    Hotovo, na doporučení bronek jsem nainstaloval Phone Pad - International stažený z xda-developers.com a funguje na Artemisu perfektně.
    Teď ještě sehnat Smart dialer s podporou diakritiky. Sehnal jsem jeden, který funguje na MIO701 a v diskusi psali, že frčí i na HTC Hermes...
    Jenže já se "bojím" experimentovat...) Nemáte to někdo vyzkoušený...?

    PŘESTAŇ LASKAVĚ CITOVAT PŘÍSPĚVEK, KTERÝ JE HNED NA TEBOU!! A PŘEČTI SI PRAVIDLA PRO DISKUTUJÍCÍ TADY. matrad
    P.S. Než něco napíšeš, zkus si to nejdříve rozmyslet a pak se zeptat, mít nad sebou 4 příspěvky a na předchozí straně to samé(už jsem to sjednotil)..... :no:
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Odmemknutí wi-fi u MDA Compact III
    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Držím palce ať to vyjde. Nicméně mi to nedá si trochu zapochybovat. T-mobile i HTC si jsou moc dobře vědomi toho, že již 5 let existuje něco jako xda-developers a že žádné zařízení lidem okolo tohoto serveru dlouho neodolá. Podle mého by zprovoznění WiFi pouhým přeflashováním ROM (popř. jinou SW/FW úpravou) bylo příliš jednoduché, aby to T-mobile i HTC nechali jen tak být.

    Pro variantu, že WLAN chip na PCB MDA Compactu III není hovoří i poměrně velký rozdíl v ceně a především skutečnost, že T-mobile vzhledem k předpokládaným prodaným kusům bez problémů dosáhne na MOQ požadavky HTC pro výrobu jakékoliv speciání verze. Tzn. nemají důvod používat pro MDA Compact III "běžnou sériovou" podobu tohoto PDA jen s jinou ROM. Navíc by si tím především zbytečně snižovali marži neboť cena chipu by i tak musela být do výrobních nákladů započítána.

    PS: Ze své zkušenosti spolupráce s T-mobile na MDA1, MDA2 a MDA3 vím, že prodavači na prodejnách jsou ti, ke kterým se informace dostávají téměř jako poslední.

    PavelR.
    Takže s klidným srdcem můžu prohlásit, že jde na Compact III od TM zprovoznit wifi. Informace pochází od mého kamaráda, který pracuje v TM, kdysi v tech. podpoře, nyní je obchoďák, ale zná ještě pořád pár lidí z tech. podpory. TM Vám odblokuje wifi přehráním jiné TM ROM, pokud ..... "BUDETE HODNĚ ŘVÁT". Použil jsem původní slova toho kluka, opravdu to dělají, ale chce to trpělivost, být hodně nepříjemný a vytrvalý ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    0

    Nastavení GPS

    Nepřemýšlej, proč tomu tak je (že ozi komunikuje s GPS na vcom4 jen jedním směrem) a učiň toto:
    Na původní nastavení GPS nesahej (SW com4, HW nic)
    Instaluj Portsplitter:
    Input com4 (zadej ručně) 4800 Bd
    add com5
    START SLPLITTER
    Nastav GPS port v ozi na com5
    Thats all, !! no thanks !


    Na mém CIII funguje TomTom, iGO, Ozi, SmartMap, VITO Navigatir II, Garmin Que, ve spojení s dalším programem GPSproxy i 3 pgm najednou. A GPS jde sdílet i do notebooku přes BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    3

    Zobrazení / skrytí SIM kontaktů

    Kontakty ze SIM lze skrýt/zobrazit:

    Kód:
    HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone
    Key: ShowSim (dWord)
    hodnoty: 0 = skrýt, 1 = vidět a soft reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    14

    Odemknutí Extended ROM

    CID Unlock je spoplatnene sumou 20 libry. Mam nahodenu shipped romku a na to mam tu customized romku. Mozno ze staci len ta customized. Ta spodna lista sa da v customized romke dat prec. Defaultne tam nieje. Mozes si tam dat lubovolne ine ikony. Defaultne je tam na today BatteryStatus, kde je aj omap Overclock, info o sieti napr. Orange, info o diskoch. Potom je tam Media hub, ktory som uz popisal, a defautne je aj HTC Homeplug, kde si tiez navolis ikony na plochu. Vsetko sa da aj povypinat.
    Zalohovat romku z telefonu neviem.
    Odblokovanie uz robia v BA, mozno aj na cechach. Ja som odblokoval zo stranky http://www.imei-check.co.uk/c3unlock.php.
    Ta shipped romka od doppodau ma regionalne nastavenia cz aj sk.
    Extendet romka sa da odomknut napr. tymito programami:
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Příslušenství




    První krabice

    * Přístroj: MDA Compact III
    * Baterie: Samsung 1200 mAh
    * 2x stylus
    * Ochranné pouzdro
    * Ochranná fólie na displej
    * Stereo Hands-free sluchátka
    * Síťová nabíječka (miniUSB)
    * Synchronizační miniUSB kabel
    * CD-ROM (2x)
    * Uživatelský CZ manuál
    * CZ příručka pro rychlý start

    Druhá krabice

    * Bluetooth Hands-free + nabíječka, manuál
    * Držák do auta na sklo

    Přesný popis obsahu krabice a recenzi T-Mobile MDA III nalezneš zde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Srovnání zařízení

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    23

    Free anglicko-český slovník

    Slovník Pocket PC Freeware programy by Peak
    Anglicko-český
    http://home.zcu.cz/~konopik/

    nebo od Sunnysoftu placený http://www.sunnysoft.cz/download_counter.php?cabid5=111
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Fix na mikroSD

    Nemam cas zjistovat zda uz nejdu s krizkem po funuse , ale posilam odkaz na fixnuti chyb u microSD - primo od vyrobce ....
    ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 25 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vše okolo Flashovani Artemise,P3300 WM6
    Od xaries v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 66
    Poslední příspěvek: 19-05-2011, 20:56
  2. HTC p3300 artemis
    Od Mugatu007 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-02-2009, 14:49
  3. WM6.1 ROM pro P3300/Artemis
    Od Surgical_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 107
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 23:03
  4. htc p3300 artemis - tlacidlo "OK"
    Od altin v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2008, 18:00