Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: QTEK 9000 - po upgradu ROM na 1.90.94 Aku 3.2

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Po nahrani noveho sw se mi deje toto..

    1) Nastaveni vypnuti displeje pri neaktivite pri napajeni z baterie...default 10sek .... nastavim-li vice chvilku to akceptuje ale za hodinku mozna mene je to pryc a opet musim prenastavit.
    2) Podobny problem mam s vyzvanenim opet nastavim si svuj a po case je defaultni...(i pri baterii nad 50%)
    3) Porad me trapi pamet rano zacnu pracovat volna pamet 25MB zapnu internet icq prijimam emaily padne to na 12MB bohuzel nahoru uz to neleze...nedej boze kdyz si clovek pusti solitaire nelzu pamet to vyzere a zbyva treba jen 0,5MB samozreme co se pak asi muze dit. S ubivajici pameti zarizeni tuhne mrzne a kdyz dojde (tak si to vysvetluji) totalne zhasne.

    Me reseni problemu ubyvajici pameti je soft reset...zas nastartuje jako by se pred tim nic nedelo ovsem asi si kazdy predstavi ze to je tak pravidelne jednou denne s tim jsem se nesetkaval...

    Ale co ty ostatni nastaveni nenapada vas neco?
    Je mozne ze si toto spojuji jen s tim upgradem...mozna to je necim jiny sleduji to jiz mesic...jsem otevreny kazdemu napdadu dekuji...za prispevky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mam stejnou ROM už cca tři neděle a s bodem jedna a dvě jsem se nikdy nesetkal, nikdy se mi to nestalo. A s bodem tři se potýkám ve větší či menší míře již od dob kdy jsem si před lety pořidil první Pocket PC zařízení s Woknama.. Rešim to občasným restartem zařízení a je klid..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    44

    Mohu se zeptat jak jste krome vyse zminenych chyb s touto ROM spokojen a jak ji mate dlouho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    podobny problem som mal s inou rom, problem bol v phonealarme (bodlo by napisat ake pouzivas apps a hlavne ktore bezi ako today pluginy)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mam ji tam dokonce presne od 10.10.2006 kdyz se divam na nejstarsi sms zpravy.. Spokojen jsem, vse beha vcelku korektne, nenarazil jsem na zadny zavazny problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Bezici aplikace jako plugin mam

    Svatky
    Phone dash board (mereni minutek)
    SPB pocket plus 3.0


    Az na to co jsem popsal je o proti zakladni verzi ktera tam je pri koupi zarizeni spokojen...urychleni opravdu vydatne a i minimum hlasek apod...minimum? vlastnej en krom toho co jsem psal nic vic...

    Reset resim temer 3x denne podle toho jak hodne pracuji...
    Vim ze to je hrich ale nedej boze kdyz si pustim nejakou parbicku typu...GAME BOX (PDA MILL)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    25

    Verze 1.90.94 má opravdu veké problémy s pamětí, po spuštění a ukončení několika programů i pod 10 MB. Na 0,5 MB jsem se ale ještě nedostal...nemám rád Solitaire Chvíli jsem ale také podezříval SPB Pocket plus - verze řady 3.x. Předešlá ROM QTEK tuším 1.30.77 s Pocket plus řady 2.x byla ve správě paměti v "pohodě".

    Používám na zálohu SPB Backup, kvůli problémům s pamětí jej spouštím denně vždy nad ránem s provedením soft reset. I tak ale reset běžně opakuji ještě dvakrát za den.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Včera jsem si do JasJara konečně flashnul o malinko novější ROM 1.90.96 WWE a stále si nemohu na nic stěžovat, vše maká jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    44

    Muzu vedet odkud ji mate? Ja ji na ftp.xda-developers.com nenasel .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Mohli by se tyto problemy dit pokud by se spatne naflashovalo? sice mi to napsalo u vseho OKi? dobra udelam zalohu a zkusim kick POCKET plus mam verzi 3.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    44
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od sim
    Mohli by se tyto problemy dit pokud by se spatne naflashovalo? sice mi to napsalo u vseho OKi? dobra udelam zalohu a zkusim kick POCKET plus mam verzi 3.1
    O tom pochybuji. Spíš si myslím, že je to dáno softwarovým výběrem. Např. pokud vím, SPB Pocket Plus dost žral RAMku. Nyní používám SBSH iLauncher a je to o něco lepší
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Dekuji za napad tedy budu odbouravat SW moc ho tam neni a pravdu je ze pocket plus tam je hned od pocatku problemu...zkusim nekde splasit zminovanou aplikaci v pripade ze to pomuze
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. QTEK 9000 a CZ+ROM???
    Od kobl_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 21:13
  2. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 16:54
  3. qTek 9000 & GPS i-Tec BT-339
    Od RankXaroth v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-07-2006, 15:06
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 00:02
  5. Qtek 9000 WWE ...
    Od zedino_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-03-2006, 20:37