Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Spatne planovani ve mestech

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    IGO 2006 me docela zklamal pri navigovani ve mestech. Jel jsem z CR do Noveho mesta nad vahom, ulice Hviezdoslavova a meli jste videt, jak silene me navigoval - vsemi moznamymi ulickami mesta. A pritom, po odboceni prvni krizovatce stacilo projet kruhovym objezdem rovne (IGO naridil odbocit pri prvnim sjezdu), ujet cca 500-600 metru, zahnout vpravo a byl jsem v te ulici.

    IGO me vlastne vedl na druhy konec teto ulice. Nechapu proc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    Jsou možné tři odpovědi:
    a) buď iGO má špatně zakreslený stav jednosměrky (to se stává v naší ulici Luční, kam mne vede do protisměru)

    b) nebo máš zapnutý pohyb po nezpevněných komuníikacích.

    c) máš to rozbitý :-))

    Mimochodoem - vypnutí nezpevněných komunikací je super, nevede mne to přes hory doly pastvinami a lesní stezkou autem (což dělal Dynavix bez možnosti vypnutí), protože i při pohybu ekonomickým nastavením jezdí po hlavní silnici a nebero to zkratkami přes satelitní městečka a místní komunikací :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Uprimne si nedokazu predstavit situaci, ktera by mela vzniknout, aby IGO predpokladalo, ze druhy (v mem pripade ted spravny) vyjezd z kruhoveho objezdu je jednosmerka. Nezpevnene komunikace mam vypnuty.

    Takze me IGO vyvede ven na prvnim vyjezdu z kruhace a vede me vsude mozne mestem, takze jedu tak 2x - 3x delsi trasu jenom proto, ze IGO v tom ma bordel.

    Uprimne, ono to IGO se v Novem meste nad vahom chova skutecne podivne. Kdyz jedu smerem od Strani, kousek v Novem meste mi narizuje odbocit do prava, kde zadna ulice proste neni. Ona je v IGO fakt zakreslena, ale opravdu tam neni. Jedine odboceni doprava je mozne az na te prvni krizovatce.


    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Souhlasim, me iGO casto taky vede silene. Jednou jsem jel po normalni silnici rovnobezne s dalnici, ktera byla vedle. iGO si vymyslelo, abych vjel na dalnici a po 200m z ni zase sjel a pokracoval po silnici po ktery jsem jel.
    Taky jsem v lete jel na Machac a proste me ani nahodou nechtelo tahnout po dalnici. Vyhyba se dalnicim jako cert krizi. Samozrejme jsem mel nastaveno, ze chci Optimal, ze ma povoleny dalnice atd....proste ne a ne. Kamos, ktery ma Acer n35 taky rikal, ze to iGO obcas vymysli silenosti, tak zustal u TomToma.
    Jo a btw iGO neumi ani po Summer update-u dynamicke oznamovani. Kdyz jedu 180km/h, tak me to stale upozornuje, ze mam odbocit z dalnice po 800m, coz neni pohodlne - musim trochu dupnout na brzdu a hledat misto v pravem pruhu. Navigon me upozorni 3km dopredu, coz je fajn.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1

    mozem len potvrdit v novom meste nad vahom ma to v smere od cachtic navigovalo na cetu ktora tam uz nieje aspon 5 rokov,dalej ked som vychadzal na staru cestu popri dialnici z noveho mesta tak mi to nakazalo odbocit v pravo ale tam ziadna odbocka nieje,pretoze je to riesena formou podjazdu v pravo.a dalsia situacia bola v trencine na hlavnej svetelnej od zvolena ke ma to poslalo v pravo a hned vlavo ale tam uz davno nieje mozne odbocit.celkovo som s igo najazdil dnes cca 200 km ale 3 krat ma to poslalo uplne inym smerom.takze iGo je bohuzial pre slovensko naozaj slabe.tot moj nazor
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    A to chci v lete do Cierneho Balogu, kde ma TomTom jen jednu vedlejsi ulici a v iGo je mnohem vic - takze radeji pouzit TomToma jen s hlavnimi tahy ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    Včera jsem jel po Praze a na Ohradě při jízdě z Krejcárku s odbočením na Koněvovu - směr dolů na žižkov, mě nutil iGO udělat kolečko na křižovatce 360° a pokračovat pak doleva. Kreslil to na 1km dopředu. Neuvěřil jsem mu, odbočil jsem normálně doleva a získal 1minutu v časovém harmonogramu navíc :-)
    Neumím si představit, že bych tam kroužil...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    269

    niky: Jakou mas nastavenou trasu? eko, rychlou nebo kratkou? Ja zase musim rict, ze jsem spokojeny
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    3

    Dneska sem mel tu samou zkusenost pri odbocovani z Ohrady na Konevevovu.

    Docela by me zajimalo jak k tomu IGO doslo a jakze si ten prujezd predstavovalo.

    -m
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Itinerář, plánování trasy
    Od Gurun_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-11-2010, 11:34
  2. ullice ve mestech Odry, Studenka, Fulnek
    Od scerba v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-10-2007, 16:34
  3. plánování trasy v PC
    Od knorek v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2007, 07:37
  4. Tom Tom 6 - chyba při plánování
    Od Jirka_j v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 20:48
  5. Nelogicke planovani trasy
    Od vladas_ce4you v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-10-2006, 12:52