Jo, link na stiahnutie nefunguje,ale chyba nie je v mojom prijímačipoprosím moderátora o kntrolu,ak nie umiestnim ho ešte raz.
Ad skin ZM1.46: skutočne volba navigovať na súradnice chýba :O autor asi pozabudol![]()
Jo, link na stiahnutie nefunguje,ale chyba nie je v mojom prijímačipoprosím moderátora o kntrolu,ak nie umiestnim ho ešte raz.
Ad skin ZM1.46: skutočne volba navigovať na súradnice chýba :O autor asi pozabudol![]()
...okej, dakujem...![]()
Nevím, ale mě to funguje, jen je potřeba v adrese změnit toto "Igoluke%20.zip" na "Igoluke+.zip".
Jinak tady odkaz![]()
Dal som v skine zm 1.46 restartovat GPS a odvtedy mi nejde. V BT manageri sa spojim normalne, ale v IGO mi uz nejde. Skusil som uz hard reset a nic nepomaha. Netusite, kde moze byt problem?
Diky
EDIT: mam MSI SF200 Starfinder. V autoroute mi pise toto: The GPS reciever is sending messages, but they are not being recognised as NMEA 2.0-compatible. Make sure the GPS reciever input/output format is set to deliver NMEA 2.0-compatible messages at the correct baud.
Fakt neviem, co sa stalo...
Ten reset v skine 1.46 od zm musel poslat nejaky blby prikaz do mojho BT GPS MSI SF200. BT komunikuje ale neviem nic spravit ani cez utilitu od MSI, spoji sa s GPS, ale nereaguje na hot start, cold start, warm start, iny reset tam nevidim. Neviete niekto poradit?
Diky za kazdu radu...
Edit: Tak sa mi to podarilo rozobrat, resetnut zaloznu baterku a uz to ide. Ono sa to snazilo asi prepnut do sirf modu a vypnut static navigation. Takze odporucam pre majitelov MSI SF200 nedavat "restartovat" v skine zm1.46...
a zálohu systému nemáš?
Uz som to vyriesil, problem bol v GPS, nie v programe, editoval som predchodzi prispevok, kedze este nebola odpoved...
Tož tedy oltcite, dávám vědět, nefunguje. Hrál jsem si s tím po volných chvílích poměrně dlouho, těch jalových km najetých schválně do dopravních problémů – a ani ťuk. Prostě jindy, než při příjmu informace o dopravním problému se mi daný formulář z toho nepodařilo vyloudit v žádném případě. V dané chvíli to ale už dělá „z výroby“. Tedy jsem to smazal. Zkoušel jsem to v prostředí skinu TT ver.1.45 jak v souboru data.zip, tak i v daném skinu. Jedině jsem nezkoušel variantu bez daného skinu, nebo to dát do obojího (což považauju za ptákovinu).Původně odesláno od oltcit
Škoda, mohlo to být zajímavé a pomoct k využitelnosti TMC v daném programu. Zatím je to poloviční..., tedy i-GO i nadále pro mě zůstává navigační dvojkou.
Zdravim!
Porad se mi nedari nacpat do iGO tenskin z tomtomA, poradite mi nekdo? Igo nemam na SD,ale nahrate na Flash a nainstalovano. Kdyz udelam slozku SKIN kdekoli a nakopcimdo nej ty 3zipy proste nejede! Jak na to prosim vas??
nevim jak vypadá struktura ale pravdepodobne /flashdisk/igo/ a ostatní ... tak v igo kde je adresar maps, scheme, voice atd. vytvoris adresar skin a nakopirujes do něj soubory .zip (nerozbalovat) pak stačí jen igo zapnout a najede to v novém skinu. Kdyz to chceš zrusit stačí smazat soubory v adresari skin. Mozno takto i jen upravovat různé vlastnosti v igo nemusi to byt jen skin. Domnívám se že to funguje tak ze to ruší puvodní soubory v data.zip bez následného editování v data.zip tim zůstává data.zip originál. Po následném smazání souborů v skin je vse tak jako v originálu.Původně odesláno od Faja
nevite cim je zpusobeno, ze pri instalaci igo plus napise hardware error? Dik
mě to dtto napsalo když se mi zlomila redukce SD karty a já, spolu s nevyhovující mapou CZ, to chtěl řešit crackem. Tak jsem odinstaloval a pokorně se vrátil k zakoupené verzi
Tos me nepotesil, to tu nikdo nema verzi Plus funkci aniz by ji musel kupovat?
to tě opravdu nepotěším, jsi na špatném fóru. Tady chodí admini se zmizíkem a zmizíkují a zmizíkují právě takové příspěvky které vyžaduješ. Sorry![]()
Na tomhle fóru jí mají všichni legálně koupenou a pokud někdo ne, tak ti to tu asi nepřizná, nemyslíš? Takové příspěvky, které píšeš, sem nepatří!Původně odesláno od Faja
![]()