Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 44 z 45 PrvníPrvní ... 3442434445 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 646 až 660 z 668

Téma: Tuning iGO

  1. #646
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Citace Původně odesláno od Panot
    Zkus ikonu baterie, potom záložku Displej, odškrtnout Režim náhledu a zaškrtnout Obnovit chytrý zoom.
    Dík za ochotu ale nefunguje to týmto spôsobom. Nejaké ďaľšie pripomienky....
    Ď.

  2. #647
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    6

    Zdarec chlapi!
    Používám Andyho skin 8.5.1 + soubory od Kokoskokose na str. 54.
    Vzhledem k tomu, že člověk přece jen většinou jezdí po stejných trasách, většinou používám režim Mapa. Ale v tomto režimu mi to hlasem nehlásí vůbec žádné radary, jen vizuálně a sonarem. Ale pak vlastně všechny radary hlásí úplně stejně! A to mě teda mooooooooc mrzí, když to ty radary nehlásí. Hlavně u úsekových je to na skvělý průser.
    Nevěděl by někdo, jak to v režimu mapa rozhýbat?
    V řežimu normální navigace to hlasové hlášení maká na jedničku, až na zase úsekové radary, které to hlasem nehlásí vůbec. Opět jen sonarem.
    Věděl by někdo, jak rozhýbat úsekové radary aspoň v navigaci?



  3. #648
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    20

    Mam v poslednej dobe problem, ze nove mapy ktore si zaktualizujem maju neake rozhadzane rychlostne limity. Slovensko, posledna 903 mapa ukzuje vsade 100 km a dialnice 120 km..... neda sa to neak opravit? V tych starsich mi krasne ukazovalo 60 cez mesta a dokonca aj 40 v dedinach....

  4. #649
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Nedá, dokonce bych řekl, že se o tom píše na stránce, kde sis nejspíš ty mapy pořídil .

  5. #650
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Nahodou som natrafil na zaujimavy subor databazy kamier pre celu EU(obsahuje dokonca kamery pre UK(niekto ich tu hladal) Subor s navodom je umiestneny na titulke vlakna.Have fun potestujte,poreferujte....

  6. #651
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    Tak jsem na Slovensku a zkoušel jsem poslední mapu Slovenska. Je to hrôza. Poslalo me to v pohode na dálnici do protismeru, pak me to z ni nechá sjet a vzápetí zase najet a jiný kiksy. Stará mapa je taky nepouzitelná, protoze tam nejsou nové úseky dálnic a jedu po poli. :

  7. #652
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    60

    ahoj vsem...

    procital jsem vase stranky a stahnul si jeden skin...nicmene bych chtel vyzkouset njake dalsi proto se chci zeptat jestli existuje njaka ucelena databaze skinu...nebo je treba proleat stranku po strance a hledat link...?dekuju za odpoved



  8. #653
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    60

    ahoj vsem...

    procital jsem vase stranky a stahnul si jeden skin...nicmene bych chtel vyzkouset njake dalsi proto se chci zeptat jestli existuje njaka ucelena databaze skinu...nebo je treba proleat stranku po strance a hledat link...?dekuju za odpoved

  9. #654
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Zdravím, chtěl jsem se zeptat , když mám CZ, SK, Evropa speedcameras.txt a do speedcameras.txt Evropa nakopčím obsah texťáků CZ a a SK , tak to bude vše v jednou, ale nevím zda to bude normálně fungovat.

    Díky

  10. #655
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    jj bude to fungovat

  11. #656
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    150

    Tak jsem si to pěkně pročetl, udělal co jsem měl, ale v IGO se mi radary ani kamery nezobrazují.
    Povoleny je mám...

  12. #657
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    75

    Zdravím, mám IGo 2006,verze z 30.5.2006,ale po nahrání souboru skin.zip do složky SD/iGo/skin/.. se nic nezmění.
    Na truhle verzi to nejde?



  13. #658
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    65

    Musíš mít Igo 2006 Plus.

  14. #659
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    75

    Jede běkomu igo na artemisovi?Mě běhá bez problému pouze verze z května 2006,která bohužel neumí radary a skiny.Každá novější končí po chvilce na memory full.

  15. #660
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    24

    No já mám Orbita a iGO My way Plus z března 2007 a jede to. Pravda ovšem je, že před spuštěním se radši přesvědčím, jestli mám uvolněno dost RAM, pokud ne tak ji uvolním, stačí tak 18 MB.

Strana 44 z 45 PrvníPrvní ... 3442434445 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. IGO 8.3 - Tuning a ladění ...
    Od TheMelin v sekci iGO
    Reakcí: 913
    Poslední příspěvek: 19-08-2010, 00:18
  2. Tuning Diamona :)
    Od 007ToMMaS v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 18:55
  3. IGO 8.0 - Tuning a skiny
    Od tomsoft v sekci iGO
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 10:17
  4. Tuning MDA Compact
    Od choze_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 27-07-2005, 12:42
  5. Tuning MDA II
    Od Miloš Strouhal v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 27-01-2005, 22:31