Dík za ochotu ale nefunguje to týmto spôsobom. Nejaké ďaľšie pripomienky....Původně odesláno od Panot
Ď.
Dík za ochotu ale nefunguje to týmto spôsobom. Nejaké ďaľšie pripomienky....Původně odesláno od Panot
Ď.
Zdarec chlapi!
Používám Andyho skin 8.5.1 + soubory od Kokoskokose na str. 54.
Vzhledem k tomu, že člověk přece jen většinou jezdí po stejných trasách, většinou používám režim Mapa. Ale v tomto režimu mi to hlasem nehlásí vůbec žádné radary, jen vizuálně a sonarem. Ale pak vlastně všechny radary hlásí úplně stejně! A to mě teda mooooooooc mrzí, když to ty radary nehlásí. Hlavně u úsekových je to na skvělý průser.
Nevěděl by někdo, jak to v režimu mapa rozhýbat?
V řežimu normální navigace to hlasové hlášení maká na jedničku, až na zase úsekové radary, které to hlasem nehlásí vůbec. Opět jen sonarem.
Věděl by někdo, jak rozhýbat úsekové radary aspoň v navigaci?
Mam v poslednej dobe problem, ze nove mapy ktore si zaktualizujem maju neake rozhadzane rychlostne limity. Slovensko, posledna 903 mapa ukzuje vsade 100 km a dialnice 120 km..... neda sa to neak opravit? V tych starsich mi krasne ukazovalo 60 cez mesta a dokonca aj 40 v dedinach....
Nedá, dokonce bych řekl, že se o tom píše na stránce, kde sis nejspíš ty mapy pořídil.
Nahodou som natrafil na zaujimavy subor databazy kamier pre celu EU(obsahuje dokonca kamery pre UK(niekto ich tu hladal) Subor s navodom je umiestneny na titulke vlakna.Have funpotestujte,poreferujte....
Tak jsem na Slovensku a zkoušel jsem poslední mapu Slovenska. Je to hrôza. Poslalo me to v pohode na dálnici do protismeru, pak me to z ni nechá sjet a vzápetí zase najet a jiný kiksy. Stará mapa je taky nepouzitelná, protoze tam nejsou nové úseky dálnic a jedu po poli.:
ahoj vsem...
procital jsem vase stranky a stahnul si jeden skin...nicmene bych chtel vyzkouset njake dalsi proto se chci zeptat jestli existuje njaka ucelena databaze skinu...nebo je treba proleat stranku po strance a hledat link...?dekuju za odpoved
ahoj vsem...
procital jsem vase stranky a stahnul si jeden skin...nicmene bych chtel vyzkouset njake dalsi proto se chci zeptat jestli existuje njaka ucelena databaze skinu...nebo je treba proleat stranku po strance a hledat link...?dekuju za odpoved
Zdravím, chtěl jsem se zeptat , když mám CZ, SK, Evropa speedcameras.txt a do speedcameras.txt Evropa nakopčím obsah texťáků CZ a a SK , tak to bude vše v jednou, ale nevím zda to bude normálně fungovat.
Díky
jj bude to fungovat
Tak jsem si to pěkně pročetl, udělal co jsem měl, ale v IGO se mi radary ani kamery nezobrazují.
Povoleny je mám...![]()
Zdravím, mám IGo 2006,verze z 30.5.2006,ale po nahrání souboru skin.zip do složky SD/iGo/skin/.. se nic nezmění.
Na truhle verzi to nejde?
Musíš mít Igo 2006 Plus.
Jede běkomu igo na artemisovi?Mě běhá bez problému pouze verze z května 2006,která bohužel neumí radary a skiny.Každá novější končí po chvilce na memory full.
No já mám Orbita a iGO My way Plus z března 2007 a jede to. Pravda ovšem je, že před spuštěním se radši přesvědčím, jestli mám uvolněno dost RAM, pokud ne tak ji uvolním, stačí tak 18 MB.