Mne beží riks na aximovi ok a to aj na 30 aj 50, kopni si riksa do data a bude fungovať super. Tiež mi žrali nervi tie hlášky.Původně odesláno od Docent
Mne beží riks na aximovi ok a to aj na 30 aj 50, kopni si riksa do data a bude fungovať super. Tiež mi žrali nervi tie hlášky.Původně odesláno od Docent
Dík za radu, pomohlo to, sice už mně to 2x spadlo i když je to přejmenované na data.zip (ale Andy občas spadnul taky), ale před tím to bylo absolutně nepoužitelné.
Chtel jsem se zeptat, jestli nekdo nevite, jak opravit ikony v programu na VGA displeji... vse je ok, lae jen nektere ikony jsou kostickovane, jelikou jsou urcene pro QVGA... nemate neko nahradni soubory, nebo neco podobneho, moc prosiiim a dekuji za odpoved...
Andyho opravený skin nefungu je mi stale mi hlasi chybu pri poi viete mi prosim poradit??
A co se tady porozhlédnout viz např. http://www.ce4you.cz/forums/view_top...06&dd=0&fi=550![]()
mám stažený soubor speedcameras.txt
údajně kamery pro ČR, kam soubor nakopírovat aby vše fungovalo?
pročítal jsem předchozí stránky.. děkuju
Do - Igo - POI .... v POI vytvoř složku a pojmenuj ji Speedcam a do ní skopíruj .txt soubor.
Jason: díky moc:yes:
Zdravím, všetkých čo majú iGO.
Mám nainštalovaný skin os sznyta myslým, že ten posledný (23), pri navigácii, keď nie je zmena jazdy do 3 km tak ukazuje pohľad na mapu s kurzorom a nie na cestu s kurzorom.
Ako nastaviť v menu, aby to ukazovalo stále na cestu s kurzorom? Niežeby to bol problém, ale bol by som rád ak už niekto na to prišiel, pretože ja som to ešte v menu nenašiel. Ď za odpovede...
Zkus ikonu baterie, potom záložku Displej, odškrtnout Režim náhledu a zaškrtnout Obnovit chytrý zoom.
Mám Riks 4.6 a co mě docela vytáčí je to měřítko nahorě.... nepřišel jsem na to, jak jej vypnout
V Riksově skinu chybí volba "nahrát" ve volbě v "Nastavit trasy" musí se to kostrbatě a ne 100% obcházet přes automatické nahrávání, nemohl by mu to prosím někdo s kontaktem na něj nameldovat :?:
Tady máš kontakt na fórum, kde je Riks aktivníPůvodně odesláno od Docent
http://www.gpspassion.com/forumsen/t...TOPIC_ID=88137
Jo a je to Rumun![]()
Ahoj, poradite mi nekdo, jak se da nastavit defaultni zoom v navigaci? Potreboval bych trochu priblizit k silnici - na malem displeji je ta tenka linka za jizdy velmi spatne viditelna.
Diky.
hPa
Jak se řekne rumunsky "Nahrát"Původně odesláno od Panot
?