Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 38 z 45 PrvníPrvní ... 283637383940 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 556 až 570 z 668

Téma: Tuning iGO

  1. #556
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    138

    Panot - diky moc, nevedel som, ze upozornenia pre radary su oddelene. Na najblizsej dlhsej jazde to vyskusam.

    Co sa tyka Svajcu a spol, vychadzam z info na webe, osobne som tade este nesiel - LINK1, LINK2 a diskuie pod clankom. Preto ma zaujima ci je mozne pouzit moznost dva keby nahodou.


    Yournav.com tvrdí, že pokud švýcarská policie takový přístroj v automobilu najde, bude zkonfiskován a řidič navíc dostane pokutu. Z německých dokumentů jsem ale pochopil, že nejde ani tak o schopnost přístroje varovat před body zájmu, jako o samotné radary. Při policejní kontrole tedy policisté zřejmě prověří, jestli v přístroji není nainstalována databáze švýcarských radarů. Na druhou stranu mi to přijde trochu komplikované a v rozporu s další odpovědí v PDF dokumentu, že vypnutí této funkce nestačí.

  2. #557
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    37

    Zatím jsem neměl možnost odzkoušet všechny možnosti Andyho skinu.Může někdo stručně zde napsat co je pod tlačítkem Zvukové varování /Upozornění na rychlost/kamery/
    1-vždy jednoduchý tón
    2-hlas+vždy jednoduchý tón
    3-při překročení rychlosti
    4-plné upozornění
    5-pouze hlasové upozornění
    6-hlas+jednoduché
    7-hlas+při přiblížení

    Snad to zase bude k užitku pro ostatní



  3. #558
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    75

    Tady je originální komentář. Můžete to skusit přeložit výstižněji než je to teď

    ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )

    No Sound – Visual warning only
    Simple – Repeating Siren if you are above speed limit, as you approach the speed cam
    Full Sound – Repeating Sonar sound if you are below the speed limit, siren if you are above speed limit, as you approach the speed cam
    Spoken Warning Only – Single spoken warning (you may choose the language) as you approach the speed cam
    Spoken + Simple - Single spoken warning (you may choose the language) + Repeating siren if you are above speed limit as you approach the speed cam
    Spoken + When Approaching - Single spoken warning (you may choose the language) + Repeating Sonar sound if you are below the speed limit, siren if you are above speed limit, as you approach the speed cam
    Simple (Always, Single tone) – Single Siren irrespective of speed limit, as you approach the speed cam
    Spoken + Simple (Always, Single tone) - Single spoken warning (you may choose the language) + Single Siren irrespective of speed limit, as you approach the speed cam


  4. #559
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    37

    Hezký tak díky,než to přeluštím,bude jaro

    Asi to bude rychlejší zjistit v praxi

  5. #560
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    Potřebuju pomoc - používám skin Andy 8.5.1. na FS C550 (VGA), ale špatně se zobrazuje proužek (indikace) přiblížení ke křižovatce. Místo toho aby byl nahoře tak je dole a vlevo je ošklivě oříznutej. Nevíte někdo jak to opravit?
    Díky Cuba

  6. #561
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od Mefisto
    Diki, je to i s cz?
    Ceské radary tam nejsou, ta byly v souboru, který je v diskusi na str.45. Konečně jsem přišel na jednoduché řešení. Databáze z jednoho txt se normálně zkopíruje a přidá k další databázi. Alespoň při průletu tam radary v Rakousku jsou, České taky, takže problém vyřešen a definitivně mažu z MIA TOM TOM.
    Hellebrand

  7. #562
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od kokoskokos
    Citace Původně odesláno od H_Rocky
    Ahoj, mam problem v nastaveni v hlasovem oznamovani radaru. Postupoval jsem dle pokynu od Panota (timto mu zaroven chci podekavat za skvele odvedenou praci). Kdyz spustim iGo, nastavim,aby mi upozornoval na radary, zvolim si aby to me to upozornovalo cesky. Vse funguje dokud nevypnu iGo. Zapnu ho, a jako jazyk v upozorneni na radar tam ma anglictinu. Nevite prosim, kde je zakopany pes?
    Predem dekuji
    Pro odstranění problémů s ukládáním konfigurace po vypnutí je třeba resetovat nastavení permanentních proměnných v souboru igo.db.

    Rozbalte přiložený soubor na PC, zkopírujte tam "igo.db" z "\my documents\igo 2006" v PDA, spusťte "ResetPermanentVars.bat" a "igo.db" zkopírujte zpět.

    Takze ja nemam v igovy Igo.db ale iba iGO_backup.db a ked tento subor premenujem a prezeniem cez tvoj programik tak aj tak mi neulozi nastavenia a je tam anglicky hlas nastaveny a nie cesky
    Vše je pak OK :yes:



  8. #563
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    75

    igo.db je konfiguračni soubor, takže pokud tam není, je něco špatně :no: iGO_backup.db je pouze záloha (pokud je stará, může tam být klidně nastavená jako výchozí jazyk i angličtina).
    Ještě bych se po něm podíval, jestli není pracovní adresář iGO 2006 někde jinde, ale spíš to vypadá na přeinstalaci :O
    To znamená odinstalovat, potom pomazat adresáře "iGO2006" v "Program files" a "My Dokuments" a znovu nainstalovat, nakonfigurovat a doufat

  9. #564
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    20

    Nuz skusal som to na dvoch strojoch. Acer N35 a asus 636N. Aver nema win 5 a asus ano. Acer po instalacii igo.db ma a asus nie..... zaujimave.

  10. #565
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    79

    zdravim!

    pouzivam iGo 2006 plus na PDA-cku. tata ma Mio C520 a moc se mi u toho libi ten pruh na prave strane. u iGo mi tedy spis vyhovuje na leve, ale jde o to, ze na Mio tam jsou zalozky kde jde prepinat mezi udaji o ceste, POI, dopravnimi informacemi a itinerarem.

    chtel bych tyto zalozky i do iGo. snazil jsem se to najit, ale nenasel dopravni informace ani tak nepotrebuju (nemam prijimac). info o ceste (rychlost, vzdalenost, cas do cile...) u iGo jde zvolit pouze z 3 moznych poli, ktere budou ukazovat udaje, Mio jich ukazuje 5.

    existuje na to nejaka uprava?

    screenshoty z recenze mio c520: tady a tady

    diiik

  11. #566
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Psal jsem na to clanek treba sem

  12. #567
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    49

    Nemáte někdo popis skinů, resp. významů jednotlivých položek a souborů ve skinech pro iGO? Rád bych dal dohromady nějaký "editor" skinů pro iGO.



  13. #568
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Záslužný nápad, hledal jsem někde návod, ale nenašel nic kloudného.Ale až (pokud něco bude) budeš mít nějakou beta verzi, otestuji ji na MIU

  14. #569
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    79

    2 tortoise: paradni clanek, presne to jsem hledal. dik!
    2 phacker: taky rad otestuju na iGo

  15. #570
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    79

    jeste se zeptam (sorry trochu OT). jak udelat screenshot iGo?

    vsechny programy co jsem zatim zkousel se namapujou na klavesu nebo kombinaci klaves coz se mi v iGo nepodarilo pouzit
    dik!

Strana 38 z 45 PrvníPrvní ... 283637383940 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. IGO 8.3 - Tuning a ladění ...
    Od TheMelin v sekci iGO
    Reakcí: 913
    Poslední příspěvek: 18-08-2010, 23:18
  2. Tuning Diamona :)
    Od 007ToMMaS v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 17:55
  3. IGO 8.0 - Tuning a skiny
    Od tomsoft v sekci iGO
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 09:17
  4. Tuning MDA Compact
    Od choze_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 27-07-2005, 11:42
  5. Tuning MDA II
    Od Miloš Strouhal v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 27-01-2005, 21:31