Stejně jako JokersMidi. Prostě ne a ne. iGO 2006, summer update, ale při nahrávání mainscreen se to kousne.
Dejte někdo prosím alespoň screenshot(y), abychom viděli o co přicházíme. Díky.
Stejně jako JokersMidi. Prostě ne a ne. iGO 2006, summer update, ale při nahrávání mainscreen se to kousne.
Dejte někdo prosím alespoň screenshot(y), abychom viděli o co přicházíme. Díky.
http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=16919&fi=50
Skoro dole jsou nejaky obrazky..... Musim rict, ze prechod z TT je diky teto zmene (data.zip) o neco jednodusi....
Sypem si popol na hlavu, pri prepisovani nazvu som sa pomylil, uz je nazov v poriadku a subor je k stiahnutiu.Původně odesláno od oltcit
A máš dostatok pamäte?Původně odesláno od osch
Screeny pridané na uvodny príspevok.
To Rony: prečo si to nedal do "oggov"![]()
co sa tým zlepší?Původně odesláno od oltcit
rony: Napr. velkost? Originaly maju 1 MB alebo menej, Andrea ma viac ako 4 MB
Tak máme novšiu verziu data.zip,trošu som v rozpakoch,zmenili sa len ikony POI a podľa mna k horšiemu,tak to sem ani nebudem umiestnovat.ops:
Po instalacii tunningu som zistil, že zobrazenie zaznamu trasy je nečitateľné z dôvodu šedého podkladu, pri prezeraní mapy a zobrazení ovladacích prvkov sa zobrazujú aj tabulky pre vzdialenost a rychlost, co vadí pri pohybe po mape. Ďalej pri ponuke vymazať posledné zadané miesto v hstorii vymaže celú historiu. Vie niekto poradiť ako to upraviť?
Ked tam prekopirujem data.zit, hned pri starte zamrzne a vypise:
Failed to open file:
igo/240_320/loading.bmp
exiting application
a potom ma to vrati do win
Tento data.zip nieje mozne aplikovat na beta verziu iGO SE.
Libila se mi tvoje uprava i-go navigace (soubor data.zip 4,52 Mb). Nedalo by se to udelat take pro verzi I-Go plus. Zkousel jsem jen prekopirovat data.zip soubor, ale to nepujde.
Mam Igo My Way 2006 plus z 28.3.2007, ikonky sa mi strasne pacia len to neviem rozchodit, aj ked som ich nakopiroval a v mape zmenim vzhlad stale je to to iste nevie niekto poradit? dik
Zdravím našel jsem na netu velice povedeny skin pro igo + tak dávám k dispozici je to dost podobné jako tomtom predelané ovládání i vzhled bohuzel nevím jestli se mi povede pridat obrazek jinak je potreba si v igo vytvorit adresar skin a vse do nej nakopirovat
Nejde mi to spustit. Můžeš mi prosím poradit kam a jak to umístit? Dal jsem to na kartu do Adresáře IGO a vytvořil adresář skin. Nic se nezměnilo a nevím kde to přenastavit.
Díky
skin jsem si stáhnut, nahrál a můžu říci, že se mi velmi líbí – jamesgsf klaním se -. Líbí se dokonce tak, že si jej tam asi nechám. Měl bych sice něco málo připomínek, např. písmo hodnoty vzdálenosti k nějaké akci by mohlo být i o něco větší apod., taktéž je trochu změněná logika ovládání programu, ale celkový dojem velmi dobrý.
Dokonce, i ta nešťastná „sdružená“ ikona GPS/TMC (autíčka) v tomto skinu, na rozdíl od „továrního“ funguje jak má. Tedy při startu při nekorektním spojení s přijímačem TMC tam ty autíčka nejsou. Žel samostatná ikona TMC není ikonou, nýbrž jen tlačítkem pro přímý přístup do seznamu dopravních událostí. No, jak praví klasik, nikdo není dokonalý…..