Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 25 z 45 PrvníPrvní ... 15232425262735 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 361 až 375 z 668

Téma: Tuning iGO

  1. #361
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    63

    Díky Bucci, přesně tohle sem potřeboval. Chci časem udělat celej skin v tom barevnym provedení jako sem dělal ty boot screeny. Snad se zadaří

  2. #362
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    Citace Původně odesláno od freebird
    Jo to by snad šlo, jaký rozlišení má VGA?
    640x480 (480x640)

    děkuji moc



  3. #363
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    24

    Fakt je to jednoduché urobiť. Ja používam zatiaľ výhradne landscape.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00229338_loading_QHCQ.jpg 
Zobrazení: 29 
Velikost: 19.5 KB 
ID: 6808  

  4. #364
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    63

    Tak tady jsou moje slíbené Boot screeny pro VGA:
    Návod je na předchzí straně
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00229384_VGA_VmCw.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 40.2 KB 
ID: 6809  
    Připojené soubory Připojené soubory

  5. #365
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    ještě jednou děkuji, ráno to otestuji)

  6. #366
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1

  7. #367
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    569

    To už mám, ale nevidím jakoukoliv změnu. Přijde mi to naprosto shodné s Riks4.6c.



  8. #368
    lachtan86_ce4you
    Guest

    cau chlapy pokud nekomu vadilo ze v novym skinu Rikse 4.6d neni auticko tak sem vytach skripty auticka z verze 4.6 a dal je do novy verze.. ma to este mouchy ktery sem nevedel jak odstranit..treba dys tahnete stylusem mapou pryc z trasy a kliknete na misto kde obvykle bejva pri navigaci sipka tak se tam objevi auticko, ale nevim jak to odstranit treba se vam to bude libit a omluvite ze to nefaka uplne na 100%..me se auticko misto sipky fakt libi ) navod jak na to je jednoduchej.. do skinu rikse staci pridat/prepsat soubory z meho archivu s autickem..

    Link:
    CarRiks4.6dLachtan.zip

  9. #369
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4

    Ahoj, mám prosbičku, kam do toho skinu nahrát VGA obrázky aby byly při spouštění VGA? Díky.

  10. #370
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    11

    Už som sa to raz pýtal, ale doteraz som nedostal žiadnu odpoveď. V slovenskom jazyku v súbore v_slo_f1.zip som si zmenil hlásenie pri opustení diaľnice z "call gen_nocross" na"call highway", aby ma iGO upozorňoval na opustenie diaľnice pri vzdialenosti 3 km, 1 km a 300 m pred výjazdom. Avšak pri upozornení na 3 km a 1 km to hlási namiesto "3 kilometre" a "1 kilometer" "3 kilometrov", resp. "1 kilometrov". Vedel by mi niekto poradiť, ako to opraviť?

    Ďakujem.

  11. #371
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    caw ja mam takyto problem mnie ti speedcam neukazuje zyjem v UK a dnes som schital fotku. nevie niekto hodit link na prednastaveny igo plus bol by som vdacny

  12. #372
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    Nahral som si upravu auticks pre Riks 4.6d od Lachtana86 ale sa mi posunula pozicia voci mape o dost podstatnu vzdialenost cca 100m. Po vrateni originalu Riks 4.6d sa vratilo vsetko do normalu. Ma niekto podobnu skusenost? (



  13. #373
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    4

    chlapi porate prosim

  14. #374
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    A nahral si si vobec kamery do svojho PDA? Pretoze tie nie su priamo v mapach ale su nahrate v separatnom subore, ktory sa ma nakopirovat do Igo. Hladaj, v tomto fore uz o tom bolo pisane aj link na subor camier.

  15. #375
    lachtan86_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od mpribik
    Nahral som si upravu auticks pre Riks 4.6d od Lachtana86 ale sa mi posunula pozicia voci mape o dost podstatnu vzdialenost cca 100m. Po vrateni originalu Riks 4.6d sa vratilo vsetko do normalu. Ma niekto podobnu skusenost? (
    Ahoj.. Jak myslis ze se ti posunula pozice vuci mape? myslis GPS souradnice? ja nic takovyho nepozoruju..nebo sem te spatne pochopil..

Strana 25 z 45 PrvníPrvní ... 15232425262735 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. IGO 8.3 - Tuning a ladění ...
    Od TheMelin v sekci iGO
    Reakcí: 913
    Poslední příspěvek: 18-08-2010, 23:18
  2. Tuning Diamona :)
    Od 007ToMMaS v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 17:55
  3. IGO 8.0 - Tuning a skiny
    Od tomsoft v sekci iGO
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 09:17
  4. Tuning MDA Compact
    Od choze_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 27-07-2005, 11:42
  5. Tuning MDA II
    Od Miloš Strouhal v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 40
    Poslední příspěvek: 27-01-2005, 21:31