Ja to take mam,zatim jsem to jeste neresil,ale dela mi jen u lesu...Původně odesláno od Faja
Ja to take mam,zatim jsem to jeste neresil,ale dela mi jen u lesu...Původně odesláno od Faja
Mi to dela vsude((( jen cesty jsou OK
To Panot: mas recht, smazal jsem ikony a je to ok! dIKY
jO PROSIM CO ZNAMENA KDYZ MI V MAPACH PISE IGO RIP u nekterych map, konkretne belgie, nemecko a irsko.Dik
R.I.P znamená v anličtině Rest In Peace (v překladu Odpočívej v pokoji) Znamená to, že máš zamčené mapy. Prostě tvoje licence nepovoluje tyhle mapy, protože na ně nemáš oprávnění. Jednoduše máš místo map náhrobky, což je od tvůrců iGO docela vtipný, že ti mapy, na které nemáš licenci pohřbí![]()
skin sice moc hezký, ale budu to muset asi dát pryč, protože normálně to chodilo, ale jen do tý doby než jsem zadal trasu z Čech do Chorvatska. Při přepočtu trasy se to přizasekne na 30% když se podívám na paměť tak to sežere přez 20 Mb. Pak to přepočítá a spadne to na těch 9,5. Mezi tim jsem to zkoušel znovu a už to bylo lepší Tenhle skin nejspíš vyžaduje hodně volné paměti.
Aha))) no tak to musim nekde koupit novou licenci.
TAk Riks4.5e už mi běhá normálně.... zabere kolem 8MB paměti.
jj potvrzuji taky vše OK :yes:
Našel jsem bug v portrait módu. Při změně barvy lišty v denním režimu jsou černé názvy ulic na černém pozadí. V landscape módu je všechno ok.
To panot: na VGA zariadení som nespozoroval túto chybu,zobrazuje sa normálne![]()
Mám QVGA. Nebo je někdo, komu tenhle riks 4.5e v portrait módu na QVGA zařízení tohle nedělá?
Mám to to samé... černé písmo na čern. podkladu.![]()
To jsem rád, že to není jenom můj případ, ale na druhou stranu bych se bez toho obešel. Nahodil jsem to již na zahraniční fórum, ale riks ještě neodpověděl.
Nech ho vyspat......![]()
![]()
![]()
Ještě by mohl změnit v nastavení zobrazování jenom popisků tlačítek bez ikonek... to písmo je dost malé.