Skusam d verziu, ale po case sa mi objavi "Out of memory". Neviete, co s tym? Volnej pamate mam asi 25MB...
Skusam d verziu, ale po case sa mi objavi "Out of memory". Neviete, co s tym? Volnej pamate mam asi 25MB...
Mně to napíše taky a to mám 30MB volný.
Hmm ja mam 60 MB volnýcha beží mi bezchybne 10hodín v kuse
![]()
Hmm, mam verzi d skinu od Rikse a take mi slape, zkusil jsem dnes po dodani do slozky SKIN a zatim mi po 30-40minutach nehlasilo zadne out of memory.. A mam tech 22mb volnych... Asi spise nekomu dela problem pri spojeni s nejakymi programy snad ne typu od SPB..( Diary a atd..).. Kdo ale vi.. Ja nevim, to je jen domnenka..
Zdravim!
Nevite nekdo proc veskinu od Rikse 4.5d nemam vodni toky modre,vside jsou nejake tecky, proste nejakzlobi grafika. Jak to zpravit?
Mohl by prosím vás někdo,kdo má verzi 4.5c,nebo "d" vyzkoušet při spuštěném IGO kolik mu to sežere paměti tím, že IGO minimalizuje a pak se podívá na paměť..... díky. Mně prostě verze 4.4 sebere asi 8 mega a při verzi 4.5 kolem 20MB.
4.5d mi sebrala cca 9.5mb takze to bude asi problem nekde jinde![]()
( díky.
tož jsem dnes ušetřil trochu času a nainstaloval a poté si trochu pohrál se skinem Riks4.5d. Líbí se mi moc, skoro to vypadá, že stávající skin ala TT půjde do „věčných lovišť“. Problémy s pamětí ani náhodou, i když hlavní zátěž dostane Žuži ala Riks o víkendu, tedy uvidím, ale předem pochybuji o nějakém problému.
Jenom mě trochu mrzí, že POI a hlavně dopravní informace na obrazovce nahoře nejsou vztaženy k trase. Být to, a to ještě s volbou řešení (objet, ignorovat), bylo by to přesně to, po čem toužím a nepřestanu, dokud to nedostanu. Tuším však, že to bez podpory vlastního softu, přesahuje dané možnosti. Uvidíme, co bude umět Žuži 8.
Žuži 8 je nějaká modifikace Rikse? Jaké jsou tam změny? Hodil bys link?
to Panot:
za mystifikaci se omlouvám. i-GO jsem si přejmenoval na Žuži (podle Zuzany). No, a že se očekává nová verze i-GO 8 je obecně známé. V mém pojetí to tedy bude Žuži 8. Ještě jednou, sorry.
Tak to jsi mě pobavil. Nechal jsem se tedy pěkně napálit. Taky mě to mohlo napadnout![]()
To Mudrunka vs Zuzi:
No teda jsem se hezky pobavil, takhle nazvat.. Take by me to nemohlo rychle napadnout, pomalu jsem zacal verit, ze existuje nejaky skin timto jmenem a pomalu hezky v googlu si pisi search " skin zuzi"![]()
![]()
Opravdu nikdo nevi co stim rozhozenim textur, nebo barev,m nebo jak to nazvat?
Zřejmě máš ve složce skin ještě jiný soubor, který není kompatibilní s Riksem. Asi poi ikony, ty se s ním nesnesou.