Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: Dálkové ovládání TV na MDA Vario (Qtek 9100)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    31

    Existuje nejaky soft na dalkove ovladani tv pres MDA Vario, vyzkousel jsem uz ctyri ruzne programky a ani jeden nefunguje. Diky za odpoved.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    mno pokud se nepletu tak Vario ma slaby Infra ,take i kdyby bys nasel nejaky funkcni soft,tak by byl dosah cca kolem 10 - 15 cm...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    noviiremote na variu funguje bez problémů a dosah je zhruba 4-5 metrů...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    Jen doplnim ze Novii remote ktere bude fungovat musi byt minimalne verze 4, protoze teprve od verze 4 je tam podpora i MDA Varia.

    Jinak jak psal jimm98y tak funguje to v pohode a ten dosah kolem tech 5 metru bude.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    31

    Diky moc za rady, uz to funguje perfektne! Je treba stahnout NoviiRemote Deluxe verzi minimalne 4.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    Citace Původně odesláno od jimm98y
    noviiremote na variu funguje bez problémů a dosah je zhruba 4-5 metrů...
    fakt???? ty vado tak to sem nevedel... takze vario ma infra lepsi tridy jo? tak to jdu hledat hned

    EDIT: tak sem to zkusil a vic jak 1,5 metru to nedosahne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ono také záleží na spotřebiči který s tím ovládáš. Když jsem to zkoušel, Tak telku mi to bralo jen zblízka a zesilovač šel přes celý pokoj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    hmm to je dost mozne.. no zksuim jak mi to bude brat na digitalni dekoder
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    tak na ten to funguje lip... ale musim zamirit presne a ten dosah je tak 2 az 2.5 metru no
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    31

    Dosah zalezi hodne na zarizeni, ktere je ovladano. Napr. televizi OVP ovladam maximalne z jednoho metru,tak mascom a daewoo jdou ze 3-4 metru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    Tak z programom som spokojný. Už ho používam mesiac a zatiaľ funguje na všetkom. Vie sa naučiť a fakt fičí aj na tých 4 metrov len treba presne namieriť.Len dnes sa mi stala taká vec prvýkrát že mi nešiel prepnúť televízor Samsung.Proste červená dioda na televízore blikala ale nič sa nedialo tak veľmi nechápem čo sa stalo.A ide stým ovládať fakt skoro všetko čo má infra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    mě infra funguje jen na 1,5m. bééééééééé ops: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    31

    Tak už jsem koupil a super
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    248

    rychlej kupec ale takove kupovani je nejlepsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    42

    Nevite nehodou o nejakem programu,ktery ma preddefinovane schema i pro fotaky? Chtel bych ovladat svuj Olympus E-500 dalkove,ale nemam dalkove ovladani,tak to NoviiRemote nenaucim... Myslim,ze jsem tady cetl o nekom kdo ovlada svuj fotkak pres IR PDA...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Dálkové ovladání (zkušenosti)
    Od limon v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 12-03-2008, 09:43
  2. c550 + dalkove ovladani
    Od seven_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-12-2006, 13:06
  3. Dálkové ovládání
    Od karlos1_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 19-12-2006, 13:15
  4. Dálkové ovládání PDA
    Od pivous v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-02-2006, 20:50
  5. Dálkové ovládání
    Od Machal_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2005, 16:20