Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: qtek 9060 no service

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    20

    Dobry den...
    prosim Vas pomozte mi... po upgrade WM5 na qteku 9060 mi nefunguje GSM... vypisuje mi hlasku NO SERVICE. Neviete ako to opravim?
    Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    Nefunguje radio !
    dat nove ! ak neni len vypnute ;-)
    1.15.00
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    20

    jak ho zapnem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    222

    ihned po resete co pise na obrazovke v hornom riadku ?

    zapnut vypnut je - zapnut letecky rezim
    vtedy je vynute radio
    a opacne ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    20

    pise NO GSM
    D 5.04.06 WWE
    a ked nabehne system tak aj v policku radio nie je nic napisane.... dohrat ho nemozem vypisuje ze je zla romka... nemohli by ste tu niekto zavesit spravnu romku aj s radiom a presny postup? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jakou verzi ROM s WM2003SE jsi mel ve strojku puvodne, nez jsi ho flashoval na WM5? Jakou WM5 ROM jsi pouzil? Co vypisuji pri SR po najeti do prvniho bootscreenu (barevne pruhy) takova mala cervena pismenka za verzi ROM, software a radia?
    Upravoval jsi flashovanou ROM na SetOperator pomoci informace ziskane z GetDeviceData??? To vsechno jsou dost zavazne kroky, ktere je potreba pred vlastnim flashovanim provest....
    Jinak radio muzes preflashovat nezavisle na ostatni ROM, do adresare, ze ktereho jsi provadel flash na WM5 nahrajes prislusny soubor radio.nbf, vymazes nk.nbf, uvedes zarizeni do bootloader rezimu, pripojis do kolebky a spustis flashovani, preflashuje se pouze radio cast (GSM, WiFi, BT).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    20

    pise NO GSM
    D 5.04.06 WWE
    a ked nabehne system tak aj v policku radio nie je nic napisane.... dohrat ho nemozem vypisuje ze je zla romka... nemohli by ste tu niekto zavesit spravnu romku aj s radiom a presny postup? diky
    nic viac som nezistoval
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Presny postup som ti napisal. Sezen si akorat tu radio ROM.

    Nez se do neceho zacnes poustet, precti si (opakovane, abys pochopil o co jde) tyto stranky se vsemi odkazy a hyperlinky, najdes tam jak hledane soubory, tak presne postupy, tak i navody, co delat kdyz to ci ono nefunguje.

    Konkretni postup k instalaci radio ROM
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    20

    uz som to rozbehal vdaka Surgical
    Diky ti ...... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Qtek 9060
    Od Dj Majk v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-10-2007, 13:39
  2. Qtek 9060 zamrzne
    Od stano77 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 09:47
  3. QTEK 9060 - RADIO 1.13.00
    Od miroslav_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-09-2005, 21:26
  4. QTEK 9060 EUROTEL Slovensko
    Od miroslav_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 04-03-2005, 14:47