Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 47 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 699

Téma: ASUS P525 - Obecně

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    40

    Tak se blizi uveden ASUSU P525 na CZ trh a vzledem k cene viz. treba Obchod o nem docela vazne uvazuju. Mate uz nekdo nejake zkusenosti? Treba s predprodukcnich kousku nebo kousek z dovozu.

    Diky za info
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    No, taky ho mám v hledáčku.....Jen jsem koukal, že vyjde ještě verze 535 s GPS...Nevíte někdo více podrobností o výskytu v ČR....?ops:
    Jinak k vidění zde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    91

    No neco vyslo dneska na Smartmanii a docela se mi to zacina libit.
    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=769
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Hmm, opravdu budou rozměry ASUSu 535 skoro stejný jako u MiO A701...?Nebo se jedná o překlep.....
    link
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Mám ho. Je naprosto libovej. Sice první kus byl hned po zapnutí mrtvej, ale naštěstí mi ho na počkání výměnili za jinej. Budu referovat jak chodí...:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Jak je pocitově v ruce....Mám pořád tak nějak obavu, že je celkem dost velkej....ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    No, používal jsem do teď qtek 8310 a s tím jsem byl maximálně spokojenej i co se týče velikosti. Ale myslím si, že je to akorát si zvyknout. Nejsem si jistej za jak dlouho si zvyknu na psani smsek, protože po zvyku, že je klávesnice přes pul telefonu je tohle neco jiného. Při držení neustále umatlávám foťák, ale to je asi taky jenom o zvyku... A myslím, že si zvyknu hodně rychle:-)))
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    263

    Hmm, tiše závidím, mě čeká čekání na ASUS 535...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    19

    Tak uz ho mam taky ;-)
    Momentalne mam taky qteka 8310 a asusa jsem chtel hlavne z duvodu moznosti ovladani pomoci klavesnice.
    Po chvilce hrani muzu rict neni to spatny, ale jsou tam porad nejaky drobnosti kuli kterejm musite na display tapnout, ale to je spis otazka nastavovani.
    Uvidim jak se to bude chovat za normalniho provozu (v mem pripadne hodne casteho zapisovani do kalendare, ukolu a poznamek).
    Ted se chystam "pretahnout" T9 z qteka
    Jinak ROM:
    Datum ROM: 2006/10/23 | Verze ROM V3.35.0.CSY | Verze radia: 4.5.0 | Verze MP (neim co je): 0.164 | Verze baterie 1.3

    edit: Fotky Asus vs Qtek






    edit: To co dokaze blesk je uplne super ;-) kam se hrabe halogenova baterka :-))

    edit: Neni v nem ceska T9, hledam jak ji tam dostat, ale bez upravy registru se to pravdepodobne neobejde.. a to neni nic pro me
    Po dlouhem laborovani jsem nasel jak pridat T9 (na modacu), ale bohuzel ceska T9 ze smartphonu neni komapatibilni.
    (http://www.modaco.com/index.php?show...47687&hl=P525#)
    edit: uz je hotova ceska T9 - viz. nize o par prispevku

    edit: HW reset >> ve vypnutym stavu pohybovej kurzor smerem nahoru a zmackounut reset (na boku).

    edit: Customized ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=279777 (ROM asi netestnu pac je starsi nez ta co je ofiko v pda a netu jeste ta ofiko neni)

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    48

    Tak kolegovi se tak líbil, že jsem mu pro něj zajel taky. Poučen z dopoledne jsem ho hnedka při výdeji vyzkoušel. Ze skladu jsem šel rovnou do reklamací, tam už jsem potkal dalšího nespokojenéhomajitele a na zemi od dopoledne přibyla další krabice s P525. Resume: Něják jim blbnou, protože s tý várky co měli v Mironetu jim fungovala cca půlka. Každopádně můj běhá už skoro šest hodin:-)

    P.S.: Před koupí doporučuju vyzkoušet!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Citace Původně odesláno od marel
    Neni v nem ceska T9, hledam jak ji tam dostat, ale bez upravy registru se to pravdepodobne neobejde.. a to neni nic pro me
    Po dlouhem laborovani jsem nasel jak pridat T9 (na modacu), ale bohuzel ceska T9 ze smartphonu neni komapatibilni.
    Tady je instalačka české T9. Upravil jsem ruskou verzi od Ingvarra, kterou poskytnul na Modacu.

    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    19

    Supeeer :-) funguje ! Diky.
    Ted este prehrat uz vytvorenou slovni zasobu T9 z Qteka

    Ale hlavne vyresit vytaceni / hledani jmen z ciselne klavesnice pres T9 (jako to ma smartphone), protoze momentalne to z klavesnice zadava pouze cisla a nejde to nijak prepnout (nebo sem neprisel na to jak)
    Pravdepodobne to taky mozna bude resit nejakej soft.., hledam a testuju ale zatim bohuzel nic.

    A pak to bude snad i pouzitelny ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Na vytáčení přes klávesnici pomocí T9 mi funguje tento smardial od carbika:
    Kód:
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=19213
    Já zas pořád bojuju s hláškami, že se vyskytla chyba v souboru device.exe a gwes.exe. Co jsem se zatím dočetl, tak to možná bude mít na svědomí nějakej soft od SPB a těch mám nainstalovaných dost. Už mám za ten týden za sebou aspoň 6 hard resetů a zkouším různý verze rom, ale pořád to zlobí :no: Snad to nebude nějaká hardwarová chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    19

    To je presne ono ;-) a ja prolejzam xda-developers.. este nejakej softik kterej tohle zvladne i s kontaktama.

    Uz se asus blizi pouzitelnosti.

    Problem s device.exe a gwes.exe jsem zatim nemel - SPB nepouzivam

    Co jsi zkousel za ROM ?
    Chtel sem dat z XDA ASUS P525 Customized (cooked) ROM (v3.32), ale je starsi nez ta v phonu (doplnena o ruzny soft), tak se me do toho nechce a uz mam celkem vse co potrebuju nahrano.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Koupil jsem P525 přes net z německa, takže jsem tam hned dával z XDA ASUS P525 Customized (cooked) ROM (v3.32) verzi 06 od Sorga, ale pořád tam byly problémy. Včera jsem tam hodil oficiální anglickou 3.20 a dneska mi to už párkrát hodilo taky chybu device.exe nebo gwes.exe Docela mě to štve. Zatím se na něho nemůžu vůbec spolehnout. Čekám jestli Asus uvolní českou rom nebo nějakou novější anglickou. Zkusím ještě odinstalovat SPB programy a uvidíme co to bude dělat.

    Smartdial je super a jediný co mi chybí je, že když vyberu kontakt, tak když na něho kliknu joystikem tak začne mobil vytáčet číslo. Když joystik podržím tak taky. A přitom když na něho tapnu stylusem a přidržím to, tak se mi zobrazí nabídka a já můžu hned skočit do kontaktů a kontakt případně upravit. Škoda, že to nejde bez stylusu hardwarovou klávesnicí. Chtělo by to program, který umí namapovat tapnutí stylusem na klávesu. AEButton Plus to neumí.
    Jinak plánuju do slovníku T9 nahrát všechny svoje kontakty, abych mohl použít T9 i přímo v kontaktech ve vyhledávání. Snad to půjde nějak hromadně. Na ce4you je nějakej prográmek, tuším že DictMgr, a přes něho to snad půjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 47 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 11:12
  2. Asus P525 WM6 CZ
    Od Spidla_oldd v sekci P5xx
    Reakcí: 210
    Poslední příspěvek: 21-01-2009, 18:00
  3. ASUS P525 vs. XDA ORBIT ???
    Od Treo 750v v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-08-2007, 10:55
  4. asus p525
    Od alan111 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 16:30
  5. Asus P525 WM6
    Od xentaur_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-03-2007, 10:15