Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: jde na Igo plánovat trasu z A do B?

  1. #1
    J2
    Guest

    Chtěl bych si doma naplánovat trasu z místa A do B - jde to nějak? Nebo to umí navigovat pouze z aktuální pozice?
    Jde to nastavit tak, aby to při jízdě pouze ukazovalo mapu a nenavigovalo???
    Díky za jakoukoliv odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jde. Precti si dodany manual....nebo treba recenzi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Ani to nemusí být DODANÝ manuál... Jde stáhnout z netu ze stránek i-GO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Da se s iGO navigovat treba z CZ(A) do It(B) nebo to nejde ? Pise mi, ze jsou mapy izolovane, prestoze mam zapnute "navigova pres hranice".
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    75

    Přes hranice plánuje bez problémů. V létě ČR - Rakousko - Slovinsko - Chorvatsko - Bosna - Černá Hora. Na jedno naplánování s několika průjezdními body :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Nejsem si jistý, ale mám stejný problém a v návodu se nic přesného nepíše. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    A máte dobrú licenciu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Licenci mám cca 6 měsíců starou, a nejsem si jistý, jestli to na to má vliv na offline plánování. Můžu si naplánovat trasu i přes hranice, pouze online(nesmí samozřejmě do cílové země chybět nějaká země). Když začnu plánovat offline, tak výchozí je takový bod, který byl zadán jako poslední výchozí bod při online plánování.

    Jestli si myslíte, že to dělám špatně, tak mi zkuste naznačit postup, jak naplánovat offline třeba praha-brno, když jsem v Plzni. Díky ops:

    Nebo si mám igo nějak upgradovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Mno, tak já jsem v Praze, takže jsem zkusil Plzeň - Brno a nevidím žádný problém...
    "Menu", "Trasa", "Editovat", tam si napíšu co chci, pak ťuknu vlevo nahoře na šipčičku a trasu to spočítá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Docent
    Mno, tak já jsem v Praze, takže jsem zkusil Plzeň - Brno a nevidím žádný problém...
    "Menu", "Trasa", "Editovat", tam si napíšu co chci, pak ťuknu vlevo nahoře na šipčičku a trasu to spočítá...
    No, tak teď taky můžu říct žádný problém , jednoduché a učinné, jen jsem nevěděl jak. Každopádně díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Aha alebo trasa,vymazat jestvujucu,prepnut do mapy tuknut na vychodzie miesto,vyskoci kontextova ponuka,dat Zmena startu,najst si cielove miesto,oznacit,kontextova ponuka,Navigovat a uz to jede a potom v itinerari ako spominal kolega predo mnou uz len editovat,osobne vytycujem miesta priamo na mape,a tak isto ked chcem zadat nejake doplnkove prejazdove miesta.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    2

    Ahoj,zkoušel jsem ten data b1 u Igo,upravený od oltcita,je to pěkné,ale nejde to spustit vodorovně,jak to přepnu naležato v nastavení,už to nenahodím,musím tam vrátit ten původní data.zip,abych to znovu rozchodil. Ještě mě zajímá,zda lze nastavit čas v cíli,tedy v kolik dorazím na místo.To je důležitý údaj,lepší než čas do cíle,to všichni doufám uznají.Jinak to nemá chybu.Poraďte někdo s tím zobrazením naležato.Díky Dygn
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    2

    S těma betama je problém,taky mě to navigovalo ,že mám přejet most pro pěší,pořád se mi to taky vypínalo.Vyšla už nová mapa ČR,neví někdo? Hodně se teď dělají kruháče a na těch mapách nejsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 63
    Poslední příspěvek: 15-09-2007, 01:56
  2. Jak zobrazit zaznamenanou trasu NMEA v infomapě
    Od Baltazarek_ce4you v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-08-2007, 13:17
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 06-01-2007, 17:14