Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Cesky T-Mobile bude brzy prodavat MDA Compact III

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    47

    Nekterym firemnim zakaznikum uz prisla nabidka, cena bude snad mezi 10 a 14 tis. Kc. Kdyz budu vedet nejake podrobnosti tak to upravim
    Zarizeni nebude podporovat site 3G ale ma napriklad wifi, bt, edge, gps, radio a 2mpx fotak.
    Zaroven by mel T-Mobile docela vyrazne slevnit Compacta II
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    46

    V listopadovém nabídkovém katalogu jej mají za nedotovanou cenu 13 399 Kč vč. DPH a nejnižší dotovanou cenu za 3 499 Kč pokud provoláte 4 462 a více korun měsíčně. Vypadá zajímavě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    308

    Jen podotýkám, že by se měla prodávat varianta BEZ WiFi. :-(

    Milan
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    A bude mít wifi nebo ne ?? ví už to někdo na 100% ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No potes pambu dalsi "zmetek" s 200MHz OMAPem...bez WiFi bude jiz za uvadene penize neprodejny zcela, (cim by se pak lisil od Compacta II? 2MB fotak neni argument jeho "kvalitu" si dovedu predstavit), levnost z neho cisi uz na fotkach v porovnani s takovym celokovovym sperkem, jakym byl puvodni Compact...to i Vario vypada respektibilneji.
    Boha za par mesicu pujdu pri prodluzovani smlouvy opet vybirat benefit body, tak do tohodle je urcite nevrazim....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    78

    s gps, ale bez wifi? Prohodte to a beru ho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od Martin Pospíšil
    A bude mít wifi nebo ne ?? ví už to někdo na 100% ??
    Zatím to vypadá, že volně prodejný HTC Artemis by Wi-Fi měl mít, zatímco speciálně vyráběná varianta pro T-Mobile bude bez Wi-Fi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    No jak píše Surgical, je to hrůza. Už je to přes dva roky, co jste se všichni smáli pokusu HP u jeho 47-ky, nahradit myš touchpadem. A to bylo na WM 2003SE, tedy mnohem obtížnější výchozí situace, než na současném OS. A bez Wi Fi, to bych za to dal tak do 6 000,- Kč.
    Nechápu, co se u TM stalo. Před rokem perfektní VARIO za super cenu a teď
    takový úlet. No, snad jsem se nedotknul už současných majitelů.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    29

    no... Surgical zapomel ve vyctu vlastnosti jeste velmi oblibenou vsemi mastmi mazanou microSD kartu... jak rika..zlate vario
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. NOVA ROM od Lifeforce a brzy bude i WM6 ROM!!!
    Od Martynet_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 25-08-2007, 02:13
  2. Bude se v ČR oficialně prodávat Qtec 9000? aneb kde se dá sehnat
    Od spiderxxl_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 23-02-2006, 18:09
  3. MDA Compact se začne za několik dnů prodávat v ČR
    Od PavelR. v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 02-03-2005, 19:42