Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: NEVIEM CO DALEJ PROSIM POMOZTE

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    11

    Zdravim Vas setkych, vcera som si zakupil mio 510 + 1GB kartu Pretec. Z netu som stahol Iga europu cez program ktory bol pri miu som skopiroval Iga na kartu (pol dna), lenze dalej som stahol z netu Slavny synchonizacny program Active.. vypol setky firewaly, antiviry. Spustim program. Mio svieti na cerneno takze je pripojene no active ho nenajde na USB. Vypise len, ze USB pripraveny, taktiez som to skusal cez Bluetooth s takym istym vysledkom. Dnes som teda nainstaloval nanovo winXP no ani to nepomohlo. Co ted?? Prosim poradte. Dakujem. Franco
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    Kedy ste inštalovali Active Sync? Pred zapojením PDA ku kompu alebo až potom? Ak predtým, tak zrejme treba preinštalovať Active Sync (alebo nájsť inú verziu), ak potom, tak treba odstrániť "nový (neznámy) harware" v Ovládacom paneli Windows lebo tak sa tam PDA asi dostalo. A prípadne si prečítať návod na ce4you.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    POZOR NA TITULKY DISKUZÍ! Přátelé, buďte prosím od té dobroty a věnujte zvýšenou pozornost při vytváření názvu pro vámi zakládané diskuze. Pokud se podívám na diskuze vytvořené v posledních týdnech, tak je to samé "FS Loox n560, "Asus", "Problém s Acerem"... Kdo se v tom má vyznat? To je takový problém vymyslet jednoznačný titulek, který jasně dá najenvo, o čem se v příspěvku píše? Nechci zavádět drastická opatření, ale prosím vás, věnujte tomu trochu času, ocení to všichni. Děkuji.

    Takže buď tak hodný a uprav si ten název.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od bobo.4150.sk
    Kedy ste inštalovali Active Sync? Pred zapojením PDA ku kompu alebo až potom? Ak predtým, tak zrejme treba preinštalovať Active Sync (alebo nájsť inú verziu), ak potom, tak treba odstrániť "nový (neznámy) harware" v Ovládacom paneli Windows lebo tak sa tam PDA asi dostalo. A prípadne si prečítať návod na ce4you.
    Verzie som skusal od 3.7, prv som nainstaloval tak som napojil PDA potom sa automaticky skopirovaly ovladace no a nic nenaslo skratka potom som to zasa odinstaloval a naopak. Neexistuje nejaky iny sposob ako spustit instalacku ako cez activesync?? Vlastnim MIO C510

    Dakujem Franco
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A jsme doma. Mio C510 neni PDA (Personal Digital Assistent), alebrz PNA (Personal Navigation Assistent). Pres zdanlivou vnejsi podobu a spolecny zaklad NEMA plnohodnotny OS ve smyslu vybavy PIM (Personal Information Manager) a dalsich rysu. V originalnim baleni jsi k nemu zajiste neobdrzel zadne CD s MS Outlookem ani aktualni verzi ActiveSyncu.
    Proste a jasne, zarizeni nemuzes synchronizovat se stolnim PIM, nemuzes ani pres AS prohlizet obsah zarizeni ani do nej nic instalovat....Vse.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Surgical
    A jsme doma. Mio C510 neni PDA (Personal Digital Assistent), alebrz PNA (Personal Navigation Assistent). Pres zdanlivou vnejsi podobu a spolecny zaklad NEMA plnohodnotny OS ve smyslu vybavy PIM (Personal Information Manager) a dalsich rysu. V originalnim baleni jsi k nemu zajiste neobdrzel zadne CD s MS Outlookem ani aktualni verzi ActiveSyncu.
    Proste a jasne, zarizeni nemuzes synchronizovat se stolnim PIM, nemuzes ani pres AS prohlizet obsah zarizeni ani do nej nic instalovat....Vse.
    UFF, to mas teda pravdu to ma nenapadlo no zariadenie mam doma len od pondelka cize mozem ho este vratit . Ako sa teda na PNA zariadenia kopiruju mapy? Alebo tam idu len originaly? Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hadej, proc spousta vyrobcu navigacnich softu dnes preferuje a casteji aktualizuje mapy pro svoje PNA, nez softy pro mobilni zarizeni?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. wifi záhada-prosím pomozte
    Od Lukas138 v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-03-2010, 13:28
  2. Pomozte mi, prosim, se rozhodnout
    Od bici_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-03-2006, 23:36
  3. Zkušenější pomozte, prosím
    Od notready v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-01-2005, 16:02