Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Seknuti Acer n311 - bíla obrazovka + cas + klavesnice

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2

    Stala se mi tato nepříjemnost:
    Po zapnutí Aceru n311 po mesíci používáni se objeví bíla obrazovka.
    Nahoře v moderém poli je napsáno Stop ovlad hlasitosti hodiny + tl OK
    Uprostřed je pole na jeden řadek do kterého se dá psát.Nadním je napsáno 90 minut.
    Dolé je klavesnice.
    At napíši cokoliv přístroj na nic nereaguje.
    Tento stav najede i po resetu.

    Stalo se to někomu také???

    Děkuji za reakci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Mne sa stalo nieco podobne dnes rano,..
    Chcel som ho zapnut a vobec nereagoval,ani soft reset,.. proste nic a baterka bola nabita tak na 79%
    Dal som ho d nabijacku a tiez nechcel nabehnut,...az po 10 min nabehol pomocou SR,...hm
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    429

    Skus hard reset alebo vybrať baterku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    no HR som nechcel robit,....hm a baterka ma nenapadla,..
    A preco vlastne nechcel nabehnut,???
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2

    Ja ykousel vyndat baterku a nic. Pomohl jen druhy hardreset. Od te doby jede. Tak uvidime.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    No mne sa to stalo teraz uz druhy krat,..hm hm
    Dufam,ze aj posledny..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Uz sa mi to stava pravidelne,..hm vecer ho vypnem rano chcem zapnut a uz nejde,,.
    Skusam vybrat aj batku,nereaguje na nic az pokym ho nedam pod nabijacku potom zasviety a mozem z nim pravovat,... hm
    Nebude to mat nieco z napajanim???Netreba nieco nastavit???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    28

    skus toto:
    http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=112638
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Tak nakoniec som urobil HR a zda sa ze pomohlo,...hm
    Pekne rano zapnem bez komplikacii
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    panove, nechci zde sirit veci uz stokrat napsane, ale mozna jste necetli diskuse o N300 na tomto serveru, proto to shrnu:
    - tyto acery se semtam seknou, v tom pripade je nutno vytahnout baterii a udelat soft reset
    - neinstalovat na pda cokoliv, co vam prijde pod ruku, zvlaste pak pozor na aplikace, ktere nejsou primo urceny pro wm5. budou sice fungovat, ale muzou zpusobovat tyto pady systemu
    - aktivni prvky typu mereni baterie na today obrazovce vymlati baterii a zpusobi u acera nemoznost bootovat ( takze priznaky jsou podobne )
    - me osobne toto chovani zpusoboval treba i chytaci soft na wifi a ctecka rss
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Citace Původně odesláno od popolvar
    skus toto:
    http://www.aximsite.com/boards/showthread.php?t=112638
    Vies mi poradit co za aplikaciu mam stiahnut???? Ci som tam nenasiel,....
    Teraz uz kazdy den vyberam baterku a robim SR,.... v PDA mam nainstalovane zakladne programy,.... csetko pre WM5 :
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    Tak uz viem co mi sposobovalo tuhnutie systenu na n310,...Som urobil HR,nainstaloval postupne aplikacie okrem SPB Pocket Plus a iLauncheru a tam je plugin na meranie baterie ktory sa zobrazuje v hornej liste,...
    Pravdepodobne to sposobovalo to,....teraz ziadne tuhnutie PDA
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Uplně bílá obrazovka
    Od orsiamartini v sekci Glofiish X9xx, X8xx
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 14:35
  2. Jen bílá obrazovka s nápisem HTC.
    Od bagio_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-03-2010, 17:38
  3. HTC TyTN (Hermes) - bílá obrazovka
    Od LoMo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2009, 18:52
  4. Bílá obrazovka po zapnutí
    Od Kukulinek v sekci Dell
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 07-01-2007, 03:13