Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jakou paměťovku zvolit do Acera n50 Premium

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Potřeboval bych poradit s výběrem paměťovky do Acera n50 premium...
    Jakou by jste vybrali Vy???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    87

    co nejvetsi a co nejlevnejsi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    9

    Já mám taky acer n50 (ale ne premium) a vybral jsem si gigovku SD Kingston (kvůli menším rozměrům) a další kompabilitě ...
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=37428
    - cena je už na nejvíš přívětivám
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    37

    Takovou, která odpovídá cenou i podporou ze strany aceru Mám 1GB CF a 512MB SD a stačí, záleží na tom, kolik chceš tahat, ale bacha při větších velikostech vopravdu zkoušet
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Srbak
    ... která odpovídá cenou i podporou ze strany aceru
    Jenže když Acer vytvářel n50 tak možná ani netušil, že bude nějaká 4 GB SD karta.
    Prostě, jak už to tu bylo mnohokrát řešeno - kup kartu přes inet obchod a pokud nebude fungovat, využiješ práva do 14 dnů zboží bez udání důvodů vrátit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    78

    Ja mam 2gb SD od pretecu:yes: :yes: :yes:
    Koupil jsem ja za 1300 na alzasoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Přemýšlím o 4GB Sd kartě od A-Data nebo od Pretecu. Je to dobrá volba???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    15

    Mam v n50 SD kartu 2GB Kingston 120x Ulitimate.
    Zkousel nekdo vetsi kartu, 4GB nebo 8GB?
    Nad 2GB uz je to SDHC, coz nevim, jestli bude vubec fungovat v n50...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Který komunikátor/pda zvolit?
    Od bluenite_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-10-2010, 23:06
  2. jaký zvolit taskmanager?
    Od rriha v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-01-2010, 19:28
  3. Touch Pro - internet, ukladani na pametovku
    Od Gerchan v sekci Touch Pro
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2009, 21:04
  4. Ukládání dat na paměťovku při BT přenosu
    Od Jary_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 12:40
  5. Jak na Paměťovku
    Od jan.majka v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-02-2006, 21:29