Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: TT6 a FSC N520

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    60

    ahoj, ma nekdo zkusenost s TT6 na FSC N520, plynulost atd..., díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Osobne s tým skúsenosť nemám, ale myslím si že N520 je dostatočne výkonné zariadenie - keď ide I-go bez problémov, tak aj toto :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Gaz_ce4you
    Guest

    Na N500 beha perfektne, rychlost prcesoru mam na automatic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    148

    Na N520 běhá TT6 naprosto plynule a v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    21

    hoj, mam dotaz, mam N520 a ted se mi vratil z reklamace, zkusil jsem tomtom6, ale nedari se mi vubec fixnout, pritom gpslocator se fixne celkem oka...
    jak to mas nastavene? netusis kde by mohl byt problem? stale hlasi zadny platny signal....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    34

    Funguje bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od koci
    hoj, mam dotaz, mam N520 a ted se mi vratil z reklamace, zkusil jsem tomtom6, ale nedari se mi vubec fixnout, pritom gpslocator se fixne celkem oka...
    jak to mas nastavene? netusis kde by mohl byt problem? stale hlasi zadny platny signal....
    COM8, baurate 4800
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    21

    proc 4800? vzdyt by to melo jen na 9600 ne? treba iGo to na tom portu 8 a rychl 9600 najde, ale ztraci se mi signal i na mistech kde to pred reklamaci fungovalo bez problemu... rekl bych ze snizili vykon...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    12

    hm,no resil jsem podobnou vec, ze po navratu z RMA to bylo jeste horsi. takze bych to pokud to nebude lepsi,tam zaslal zpet a rekl jim, at to opravi poradne:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    no já mám taky N520, mám již třetí MB, u prvního mi to gps chodilo, ale úplně první fix po rozbalení trval asi HODINU, už jsem myslel, že se to nechytne. další fixy byly lepší, řádově minuty.

    druhý MB - první fix trval taky sakra dlouho, ale další fixy byly řádově sekundy (fakt paráda), ale MB umřel na paměti...

    třetí MB mi šlape doteď, první fix byl docela dlouhý, teď se mi gps chytá podle použití - když často, tak 30s, když jednou za týden, tak do 2minut, ale mám "poštelovaný" gps podle návodu někde tady na fóru

    někdy se mi stávalo, že se tomtom ne a ne chytit. řešil jsem to zavřením tomtoma, spuštěním GPSlocatoru ze systému, ten se fixnul tak do pěti minut, pak zavřít gpslocator a spustit tomtoma... většinou to zabralo.
    někdy pomůže i softreset a opětovné spuštění TT, ale v porovnání s ostatními navi softy (igo, dynavix) mi fakt přijde, že tomtomovi to trvá dýl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    21

    jak to mas postelovany?
    muzes konkretneji? neovlivni to zaruku?
    dik za on
    info
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. N520 a GPS
    Od ekki v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-08-2008, 13:18
  2. FJS N520
    Od jirka7 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-09-2007, 10:25
  3. N520 - USB
    Od Zax_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-04-2007, 15:25
  4. N520 a N70
    Od profator v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 08-12-2006, 09:19
  5. N520 a
    Od tomec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-05-2006, 15:22