Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 42

Téma: Naprosto perfektni prijem signalu - Loox N560 GPS

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Ja N560 kupoval pred cca 2 mesici, zrejme se poucili z chyb a s GPS nemam nejmensi problem. Za jizdy fix 8-10 satelitu do 10s., v huste zastavbe min. 5 sat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od KEnik
    Já s mojí N520 a GPS Tunerem se nedostanu blíž než na 3-5 metrů.
    A dost to skáče . když se dotsanu tak na cca 10 vzdálenost tak přestane přepočítávat pozici. musím dát stop/start GPS
    hledám tak na kruhu o průměru 15 metrů.

    Přemýšlím o externí anténě. - Máte někdo zkušenosti ?

    PS: dnes budu porovnávat BT GPS nokia + Palm Tugnsten T vs Loox N520
    Tak uvidím.

    KENik
    ---
    Externí aktivní anténa s magnetem má vynikající příjem, je vodotěsná. Kabel k ní (5m) je celkem zbytečně moc dlouhý. Funguje i v domě těsně u 45 cm silné zdi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Covece, tak ted nevim jestli to nemam reklamovat... s poctem satelitu jsem nikdy nemel problem, ale s presnosti zamereni ano.. Zamerit jeden staticky bod je problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Bud dotycnej keca a nebo ma zapnutou statickou navigaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ktereho dotycneho myslis?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Tak jsem před týdnem koupil Looxe n560 a asi jsem udělal dobře.Fixuje rychle.....prostě spokojenost.
    [IMG]null[/IMG
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Hmm hodim to do Getronicsu na diagnostiku, melo by to snad byt i zadarmo. Treba nahraji novy firmware nebo vymeni desku a bude klid...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    Jason: tak tolik satelitu jsem videl na svem Looxovi snad jenom jednou v zivote.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Citace Původně odesláno od S474N
    Jason: tak tolik satelitu jsem videl na svem Looxovi snad jenom jednou v zivote.
    No ono tohle bylo při pěší chůzi, v autě kolem 9 satelitů vidi běžně.Možná je to jen momentální náhoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Já si take nestezuji. V aute standartne 9-12 satelitu. Venku v krajine je standart tech 12. Jediny problem co mam tak byva obcas dlouha fixace kdyz vyjizdim z mesta. Kdy GPS strida treba 7 satelitu ale nefixne se. Kazdopadne to je jen obcas. Jinak fix 1-2min.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    AHOJ sem novim majitelem looxe N560 potřeboval bych pomoc ohledně GPS co kde mám nastavit aby to jelo ....Jinak navigační program mám Dynavix 7..pokud si zadám třeba vyhledat určitou ulici tak mi to napíše Chybyí startovní pozice GPS nevydává pozici. Připojte prosím GPS zařízení nebo počkejte až se zlepší pokrytí..s tímto si opravdu nevím rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mrkni do manualu Dynavixu jak se nastavuje GPS, pokud zacne blikat oranzove leva dioda na PDA, melo by byt GPS nastavene dobre, potom musis sledovat pocty satelitu v Dynavixu a cekat na fix, ktery program urcite nahlasi..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    takže pravá dioda mi oranžově bliká...jinak kde najdu počet satelitů a co je ten fix ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    prava dioda oranzove: nabijeni (blika) - nabito (sviti)
    leva dioda oranzove: GPS (blika)
    leva dioda zelene: WiFi
    leva dioda modre: BT

    Ale uz jsem mel i pravou diodu zelenou a kdyz si nahrajes LooxLight (free), tak to muzes rozblikat vsechno a udelat si hezkou diskoteku.
    Pocet viditelnych satelitu najdes v menu pouzivaneho programu a fix znamena, ze /laicky receno/ od techto satilitu pouziva udaje k vyhodnoceni polohy. Oznaceni vetsinou jinou barvou nebo jinak zvyraznene.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od frogale
    Mrkni do manualu Dynavixu jak se nastavuje GPS, pokud zacne blikat oranzove leva dioda na PDA, melo by byt GPS nastavene dobre, potom musis sledovat pocty satelitu v Dynavixu a cekat na fix, ktery program urcite nahlasi..
    pak dej vedet, jaks pochodil ... kdyzuz zminujes FW, jaka je posledni verze u N560?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 11:58
  2. Naprosto zoufalý příjem signálu - Loox 560
    Od tortoise v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 201
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 09:33
  3. FS Loox 520 - problem s prijmem signalu
    Od pellsi v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 21:23
  4. Zlepšení GPS signálu u LOOX serie N 500
    Od Pepa7 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 13-08-2006, 20:47