Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zničení zařízení taktováním

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    6

    Hrozí při taktování spálení procesoru nebo jenom zatuhnutí systému?? Moc díky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Podľa mňa je riziko poškodenia extrémne malé, jedine asi to zatuhnutie systému a tým strata neuložených dát
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No co jsem tady tak četl v diskuzích tak se to ještě nikomu nestalo, ale "teoreticky" by se to stát mohlo. Má osobní zkušenost s taktováním je, že jsem nainstaloval program xcpuscalar a když jsem ho spustil tak se mi začala deformovat obrazovk a všechno jakoby steklo dolů a to ještě než jsem cokoliv nastavil naštěstí pomohl soft reset. To mě od taktování odradilo....zatím
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Maximálně HardReset (když neděláte žádné pokusy a taktujete k tmu určeným softwarem ). Takže ZÁLOHOVAT!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Taktoval jsem na 264Mhz a stalo se to, ze se mobil vypnul, takze ted taktuju na 252MHz maximalne, coz mi v TCMP ukazuje 242MHz a to staci na Stream video CT24 v High kvalie, tzn. ze jdou cist i titulky dole. Na nic jinyho nez na narocne prehravani streamu nebo videa to pretaktovat nemusim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    no.. jednou, kdzž jsem intela (loox 420) přetaktoval na 740 Mhz (nebo tak nějak), tak mi vytuh, že už sem myslel, že už se odporoučel do věčných lovišť..

    Ale naštěstí po půldenním vychladnutí zase naběhl..
    Ale tato zkušenoust mě přesvědčila o tom, že to nejspíš i odpálit pude.

    Ale pokud neuděláš při taktování chybu, tak je opravdu riziko extrémě malé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    6

    A co doporučujete za soft na Mda Compact a Vario??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Od kdy jsou Compact a Vario smartphony? :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Já doporučuji
    a) buď kombinaci Omapclock + smartskey (výhody - méně zabírají, méně berou baterii, jedou na pozadí - Nikde neukazují aktivitu)
    b) battery status (výhody - komfortnější, user friendly - zvládne ho snad každý, + today pluigin na počítání SMS a hovoů. nevýhody - více žere paměť i proud)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od ACOUSTIC
    A co doporučujete za soft na Mda Compact...?
    Ne, že by to tu nebylo už mockrát ale XCPUScalar je asi nejlepší
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. instalace na 2 zařízení
    Od Jaffy v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 12:42
  2. n35 - chybí zařízení GPS
    Od Lublon v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-05-2007, 12:55
  3. GSM zařízení
    Od Jirka_j v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 10-11-2005, 17:48
  4. VGA zařízení
    Od jixjox v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 18-12-2004, 22:08