Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Jak rozjet GPS na P350

  1. #1
    Brejn_ce4you
    Guest

    Dnes jsem si koupil Mio P350 nahral jsem na nej TomTom6.
    Kdyz pusitm TomToma tak mi to pise "Cekani na platny signal GPS..."
    Mam v nem nastaveno JINA NMEA GPS- Baudova rychlost GPS 57600-GPS_COM.
    Ale stale nemuze najit nejaky satelit.. a to cekam nekolik minut. A jeste jsem se hrabal v NASTAVENI-GPS a je tam Port pro programy GPS a nevim co tam mam mit a jeste tam je Hardwarpvy port GPS a taky nevim co tam nastavit. Tak moc prosim o radu co jak nastavit aby mi slo GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pro zacatek zkus nezadavat softwarovy port, hardwarovy port zadat napr. COM6 (ten pak zadas pri vyberu GPS v TomTomovi) a nakonec nezaskrtavat polozku Spravovat GPS automaticky. Pokud hodlas simultanne pouzivat jedinou aplikaci, bude ti tohle nastaveni cinit nejmensi problemy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Nastavit port 2
    Baud 4800
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Brejn_ce4you
    Guest

    Diky za rady, nakonec jsem to rozjel tak, ze jsem zkombinoval oba tipy. Fakt jeste jednou diky.:yes:

    EDIT: Prosím necitujte pokud reagujete na předchozí příspěvek, viz pravidla pro diskutující, děkuji ElSoft
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    24

    Poridil jsem dnes P350 pro znameho, hlavne pro navigaci. Mam TomTom6 na Variu a bezi bez problemu. Jenze mam stejny problem jako mel Brejn. Nastavil jsem to co radite, ale v tomtom dalsi porty jako napr. COM6 nevidim. Mam tam COM3 na ktery vubec nereaguje a nebo GPS_COM (kde se porad pise "Cekani na platny signal GPS..."). Jak je to se silou signalu? Staci kdyz mam P350 polozeny na parapetu, pro vyzkouseni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Brejn_ce4you
    Guest

    Ja kdyz pustim TomToma tak mi to chvili pise ze "Chyby zarizeni GPS". Po chvilince, par sekund napise CEKAM na platny signal GPS a za chvilku.. tak 30-60 s se najde kde jsem. Nejhorsi to bylo napoprve.-- ale tedka to jede dobre. Nezli na parapetu bych sel ven. I kdyz ten parapet by mel stacit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Na MIO zadat PORT2.

    SW port ani TT ani IGO nevidi, jedina moznost je pouzit GPSgate, ten to simuluje asi korektneji.

    To ze po zapnuti par sekund TT hlasi ze neni nalezeno GPS je normalni chovani TT na vsech OS.

    Parapet nemusi byt zcela idelani umisteni pro prijem GPS, resp. pro rychle zafixovani 3D pozice.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    24

    Tak po pouziti v aute, uz vse funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    44

    hoj lidi,já mám p350 a chtěl jsem ho hlavně na navigaci.Stáhl jsem si pár programů(free-protože se mi nechce kupovat drahej soft,když mi nefungujou ani dema a free)jak třeba GPS Compass-na něm sem udělal největší pokrok,rozchodil jsem vše,až na to nejdůležitější-rychlost;dále jsem zkusil GPS Tuner v5.0-na něm sem nerozchodil vůbec nic.Máte s tim taky takový problémy?podařilo se vám je už vyřešit?Mohli byste ,mi doporučit nějaký free nebo demo GPS soft,který zaručeně funguje?předem děkuji za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    GPS Tuner nebo BeeLine GPS.
    Ten Compass jsem nezkoušel, takže nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Brejn
    Diky za rady, nakonec jsem to rozjel tak, ze jsem zkombinoval oba tipy. Fakt jeste jednou diky.:yes:

    EDIT: Prosím necitujte pokud reagujete na předchozí příspěvek, viz pravidla pro diskutující, děkuji ElSoft

    jak to mas teda nastaveny ? v PDA gps a pak v TT6

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. mio P350
    Od palo1_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-09-2010, 20:55
  2. Jak rozjet záložku Facebook v Manile?
    Od maXtreme_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-03-2010, 15:34
  3. Mio P350
    Od jurajB v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-03-2007, 17:48
  4. jak rozjet terminalove sluzby
    Od LOCHi_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-10-2003, 14:30
  5. JAK ROZJET TERMINALOVE SLUZBY
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 24-03-2003, 15:13