Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: icon.lnk - ikony pro složky

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pokud chcete trošku lépe strukturovat ikony programů do složek, jde jim snadno přiřadit ikona pomocí souboru icon.lnk v dané složce.

    Zde je popis, jak na to:
    http://radekhulan.cz/item/ikony-pro-...rogramu-na-wm5

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    Zdravim, tohle považuji za super návod, nikde jinde jsem to nenašel. Bohužel mi to ale nefunguje. Pokud jsem to dobře pochopil, mám vše provádět ve složce windows/start menu/programs ? Tam si normálně vytvořím složky(kategorie) pro programy, abych je měl logicky roztříděny a do nich přidám zmíněný soubor .ink, v kterém definuji cestu k ikonám. Vše v pohodě - v totalcommanderu mi to tu ikonu na složce i zobrazí, ale první problém je v tom, že když pak kliknu na start - programy, tak tam se mi složky nezobrazí. Druhý problém je, že když chci v té složce(již zmíněné cesty) rozdělit programy do těch dalších složek, nezobrazují se mi tam všechny - např. internet explorer, hitchhiker, skype...ty tam nenajdu.

    Sice je to už starší příspěvek, přesto doufám, že mi někdo odpoví

    Díky moc.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Je nutný SR. Aby si systém ty nové složky načetl. I ty ikony k nim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    promin - jsem zacatecnik, ale pokud tím myslíš, že mda vypnu(jako uplně) a zase zapnu, tak to nepomohlo. A podle toho co píšu v minulém příspěvku - dělám to dobře? díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    SR provedeš pošťouráním stylusem v té malé dírce na pravém boku přístroje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    to raven13
    Výrobce nepřikládá návod použití jen z nějaké své poťouchlé rozmařilosti, proto občas nezaškodí, hlavně pokud je člověk začátečník, se do něj podívat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    Tak jsem provedl SR, ale bohužel žádný výsledek. Proto se chci ujistit, zda úpravy provádím opravdu ve správné složce (windows/start menu/programs)???
    opravdu už nevím čím to může jiným být.
    Díky za ochotu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Pokud tam máš nějakou lokalizaci. Tak ty pak pro překlad vytvářejí novou Start_Menu složku. To podtržítko, nebo jiný podobný znak je potom to rozlišení mezi přeloženou a původní. Ale stejně ty nové složky a ikony musíš vytvořit v té původní - anglické Star Menu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    No, pro upřesnění, mám tam romku z ppctuning.org. jak je vidět na tomto obrázku: - ikona u složky kancelář se mi normálně zobrazí, vytvořil jsem tam jeste jednu slozku(oznacená - internet), ale viz tento obrázek: se mi v tech programech nezobrazí ani ty slozky, natoz aby byly s jinýma ikonama.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    No tak jestli se po tom co je videt na prvním screenu a následném SR nic nezmění, pak bych to asi zkusil narvat do tý lokalizovaný Start Menu. Ještě předtím bych zkontroloval parametry. Jinak nevím. :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    14

    Nakonec se to podařilo, musel jsem to nahrát do lokalizovaný složky, takže pokud by to potřeboval někdo další tak je to: windows/nabídka start/programy

    Díky za pomoc.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    V prvním příspěvku je odkaz na článek Radka Hulana, ve kterém je mimo jiné odkaz na stažení EXE souboru - ikon do PDA, nemáte někdo odkazy na nějaké další ikony do PDA? Na netu jsem hledal, ale marně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Dobrý ľudkovia poradte. Ako na stolnom PC vytvoriť súbor icon.lnk? Tiež pri šachovaní sa mi podarilo viacero týchto súborov vymazať priamo v PPC. Je niekde kôš aby sa dali obnoviť? Je nejaky free programcok aby som si mohol pozrieet tieto ikony ako vyzeraju?

    Big Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Ako dostanem ikonu nainstalovaneho programu do toho spravneho mnou vytvoreneho adresara, keď sa zobrazi v adresari programy? Ide to len cez total komandera, vo windows, start menu, programy? Či nejako jednoduchsie?
    Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    35

    2jaguarik:
    soubor icon.lnk si vytvoris treba v poznamkovem bloku, napises ho a pri ukladani ho nazves icon.lnk, jednoduse a presunes to stejne jako kdybys presouval kterejkoliv jinej soubor

    BTW me se podarila podobne vec akorat jsem si "jen" vymazal .lnk na iGO takze tedka to spoustim pres Program Files:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak synchronizovat celé složky?
    Od Sajmon_ce4you v sekci Windows Mobile 6.5
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-08-2010, 00:43
  2. Změna ikony složky v menu
    Od mazlik_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-12-2009, 17:32
  3. TaksBar icon
    Od beenox v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 20-11-2009, 12:50
  4. Dvě složky „SD Card“ !?
    Od JP_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-04-2005, 21:50