Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 41

Téma: Počasí na PocketPC

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Upravená verze skinu CalendarPlus (autor Blazingwolf, originál tady) pro TodayPlus může vypadat třeba takhle. Kdo chce, tak si to může upravovat podle chuti.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00016830_CalendPlusCZ_Yen.jpg 
Zobrazení: 19 
Velikost: 25.1 KB 
ID: 56  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od JirkaP.
    Co vsechno je potreba nastavit, aby fungovala predpoved pocasi na Today ? i s obrazky.
    Pokud pouzivate Today Plus, staci v konfiguracnim programu zadat jmeno mesta (musite byt pripojen na net)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Nějak tomu TodayPlus vůbec nerozumím. Po instalaci mi sice v nastaveni Today zaškrtne zobrazení, ale nic se mi nezobrazí. Nastavení už vůbec nerozumim, po chvíly mi zmizl z nabídky default skin a další se mi tam narafičit nepodařilo, když zpustím today.exe tak tam sice cosi je ale bez pozadí a vypadá to jako nějaká aplikace.. (mam wm2003 mda II)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Nějak tomu TodayPlus vůbec nerozumím. Po instalaci mi sice v nastaveni Today zaškrtne zobrazení, ale nic se mi nezobrazí. Nastavení už vůbec nerozumim, po chvíly mi zmizl z nabídky default skin a další se mi tam narafičit nepodařilo, když zpustím today.exe tak tam sice cosi je ale bez pozadí a vypadá to jako nějaká aplikace.. (mam wm2003 mda II)
    Chtěl jsem učinit pokus, dostat to do svého MDÁčka, ovšem když je z toho hotovej i jasmín, tak počkám na praktickou ukázku na příštím doučování .
    A kromě toho jsem si dneska koupil BT MSI KEY, už se mi ho podařilo spárovat... a nic. Tak dělám pokusy, k čemu by se to dalo použít (kdyby to něco začalo dělat) když už jsem za to vyhodil litr ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Nějak tomu TodayPlus vůbec nerozumím. Po instalaci mi sice v nastaveni Today zaškrtne zobrazení, ale nic se mi nezobrazí. Nastavení už vůbec nerozumim, po chvíly mi zmizl z nabídky default skin a další se mi tam narafičit nepodařilo, když zpustím today.exe tak tam sice cosi je ale bez pozadí a vypadá to jako nějaká aplikace.. (mam wm2003 mda II)
    Pokud delate novou instalaci Today Plus, nebude vam fungovat, protoze je casove omezena do (tusim) konce brezna nebo dubna. Je potreba vymenit todayplus.dll za "upravenou" verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    A kde se da vubec TodayPlus stahnout? Nikde nenalezam...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    A kde se da vubec TodayPlus stahnout? Nikde nenalezam...?
    Vzhledem k tomu, ze nejnovejsi verze 0.11 je beta, jejiz platnost uz vyprsela, oficialne asi nikde
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Skoda...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Jak už jsem psal v jiném fóru, testovat lze dál. Pro zájemce o testování dodám na e-mail detaily.

    Počasí (díky r.h. ze Sokolova) lze sledovat na více místech, než jen na pěti. Lze to zadat takhle (kdyby místo nešlo vyhledat přes Search ve Weather) přímo do registru:

    Latitude = Zeměpisná šířka
    Longitude = Zeměpisná délka
    Za ## dosadit před názvem místa uvedené číslo

    EZXX00## Místo Latitude,Longitude
    01 Beroun 49.950,14.083*
    02 Brno 49.200,16.633
    03 Cesky Tesin 49.750,18.617
    04 Frydek 49.683,18.350
    05 Karvina 49.867,18.550
    06 Kladno 50.150,14.100
    07 Kolin 50.033,15.200
    08 Opava 14.950,17.917
    09 Ostrava 49.833,18.283
    10 Pilsen 49.750,13.367
    11 Pisek ? ?
    12 Prague 50.083,14.467
    13 Rosice ? ?
    14 Slavkov u Brna 49.150,16.867
    15 Tabor ? ?
    16 Usti nad Labem 50.667,14.033
    17 Cheb 50.067,12.367
    18 Primda 49.667,12.683
    19 Churanov 49.067,13.617
    20 Milesovka ? ?
    21 Kocelovice 49.467,13.833
    22 Praha-Libus ? ?
    23 Liberec 50.783,15.050
    24 Kostelni Myslova 49.150,15.417
    25 Pribyslav ? ?
    26 Usti nad Orlicí 49.983,16.400
    27 Cervena ? ?
    28 Holesov 49.333,17.583
    29 Lysa Hora ? ?

    Tam, kde jsou otazníky, buď je možností víc a já nevím, o kterou jde, nebo to místo není v*seznamu, ze kterého jsem čerpal. Jestli to může někdo doplnit, prosím o to.

    Zavedení do TD+:
    Někomu to půjde přímo přes vyhledání v*Configu, já jsem použil tuto cestu.

    1.) Pomocí PHM RegEdit zadat do HKCU\Software\SRSSoft\TodayPlus\city hodnoty zvolených měst vždycky takto (bez těch uvozovek):

    „Value name“ „(pořadové) číslo (mého vlastního seznamu) zvoleného města (např. 1 u prvního, 2 u druhého atd., až kolik si jich chci zobrazovat)“
    „Value data“ „60,EZXX0001,Beroun,c“

    mají-li se mi v*počasí zobrazovat jako první údaje data pro Beroun. Názvy měst se tady můžou psát česky.
    Postupně pro všechna místa, která tam chci mít.

    Pak to tam vypadá třeba takhle pro tři místa:
    1 60,EZXX0012,Praha,c
    2 60,EZXX0016,Ústí nad Orlicí,c
    3 60,EZXX0014,Slavkov u Brna,c

    2.) PHM RegEdit zadat do HKCU\Software\SRSSoft\TodayPlus\coords hodnoty zvolených měst vždycky takto (bez těch uvozovek):
    „Value name“ „(pořadové) číslo (mého vlastního seznamu) zvoleného města stejné jako v*city – viz výše
    „Value data“ „hodnota_Latitude,hodnota_Longitude“

    podle seznamu pro dotyčné město. A postupně pro všechna další místa při zachování jejich pořadí.

    Pak to tam vypadá pro ta tři místa takhle:
    1 50.083,14.467
    2 50.667,14.033
    3 49.150,16.867

    3.) PHM RegEdit zadat do HKCU\Software\SRSSoft\TodayPlus\var

    Pro proměnnou "numcities" zkontrolovat/zadat
    „Value data“ "číslo rovnající se počtu zobrazovaných míst"

    Pro příklad výše tedy 3. (když tam bude nesprávný údaj, projeví se to při rolování mezi místy)

    Uložit, ukončit a aktualizovat přes ActiveSync. A pak jen koukat, jak si to počasí ze 45% dělá, co chce.

    Čas východu a západu Slunce je vždy přepočítán a zobrazen k poloze bydliště majitele PDA. To je třeba zadat do Owner Info. Lat a Long lze najít
    tady. Stačí vybrat Czech Rep... a zadat název místa. Pak lze ještě zvolit přesnější umístění v Neighbours a tam i místní čtvrť.
    V konf. souboru pro správné hodnoty musí být zadáno:
    image,2,27,sunrise.png,
    suntime,1,sunrise,official,22,28,HH:mm,,,l
    image,2,39,sunset.png,
    suntime,1,sunset,official,22,39,HH:mm,,,l
    Tedy official místo local.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    21

    Dnes jsem v diskuzi objevil screen z Calendar+ a zaujal mě. Chápu dobře, že se všechny úpravy dělají v registrech programu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Martin F.
    Dnes jsem v diskuzi objevil screen z Calendar+ a zaujal mě. Chápu dobře, že se všechny úpravy dělají v registrech programu ?
    Nastaveni se dela pomoci programu config.exe, ktery je soucasti distribuce. Zda se, ze nektere veci se musi delat pomoci editace registru. Napr. souradnice z predchoziho prispevku se configem pridat nedaji.

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    Jak už jsem v jiném fóru, testovat lze dál. Pro zájemce o testování dodám na e-mail detaily.
    Je k dispozici nejaka novejsi verze nez 0.11? Forum na dark-mojo.com je v soucasnosti neprilis informativni
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    21

    Calendar+ jsem si stahl, ale žádný soubor config.exe tam nebyl.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Guest

    Mohly by sem nekdo umistit ten program na stahnuti TodayPlus
    nejak ho nemuzu najit (
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od Martin F.
    ...Chápu dobře, že se všechny úpravy dělají v registrech programu ?
    1.) Všechno začíná programem TodayPlus Config.
    Jako první krok je nutné naučit se zprovoznit TodayPlus, nejprve bez dalších pluginů a úprav konfiguračních souborů. To lze až potom.
    2.) Následný krok je v přizpůsobování existujících konfiguračních souborů vlastním potřebám pomocí manuálu.
    3.) Co nelze zvládnout přes TodayPlus Config, lze někdy zařídit přes registry. To je důsledek zastavení vývoje na verzi 0.11.0. Další verze už to měla umět.
    Citace Původně odesláno od johny
    ... Nastaveni se dela pomoci programu config.exe, ktery je soucasti distribuce. Zda se, ze nektere veci se musi delat pomoci editace registru. Napr. souradnice z predchoziho prispevku se configem pridat nedaji.
    U TD+ se nejedná o program config.exe ale o TodayPlus Config. Další viz výše.
    Citace Původně odesláno od johny
    ...Je k dispozici nejaka novejsi verze nez 0.11?...
    Odpověď je už tady. Stav setrvalý.
    Citace Původně odesláno od pretorian
    Mohly by sem nekdo umistit ten program na stahnuti TodayPlus...
    Citace Původně odesláno od johny
    ... Forum na dark-mojo.com je v soucasnosti neprilis informativni...
    Přesto doporučuji se seznámit s úvodní informací tohoto obnoveného fóra tady. Zejména s textem: "Welcome to the TodayPlus Boards!"
    Citace Původně odesláno od pretorian
    ...nejak ho nemuzu najit...
    Než jsem to zjistil, byl jsem na tom taky tak. Omylem jsem pak našel další skvělou možnost tohoto servru. Vyhledávání v diskuzích. Je to vlevo nahoře nad seznamem diskuzních fór po kliknutí na volbu Diskuze nahoře v hlavičce stránky. Klik na "hledat" a zadat hledaný řetězec. Když tam napíšu, co mě zajímá, mám hned všechna fóra, kde to je, pěkně pohromadě! Stačí vybrat a číst. Přesto. To nejdůležitější pro ty, kdo chtějí spolupracovat na testování, je v této diskuzi (na této stránce) jen o pár řádků výše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Hm asi jsem zjistil co potrebuju ale jako naschval jim asi doblblo forum - vytvorim si ucet, poslou mi link na aktivaci a kdyz na nej kliknu, napise mi to ze takovy uzivatel neexistuje ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Aktualizace počasí - data počasí nejsou dostupná
    Od Dušan Mrázek v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 12:28
  2. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 10:35
  3. PocketPC 2000 vs PocketPC 2002
    Od hlp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2004, 12:01
  4. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 20:42
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-06-2002, 10:56