Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: SMS bez hacku prevod pred odeslanim

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    19

    Tak jsem jako mnoho lidi tady na foru dost rozcarovan z T9 na QTEKu 8310 tak se ptam jestli nekdo nevi, nebo jestli by nesel udelat program ze by mi sms jeste pred odeslanim zpracoval a odstranil hacky a carky. Treba by to mohlo byt v menu pod *, nebo pri delsim podrzeni by to text v sms oznacilo, prelozilo do bez hacku a carek a pak zase vlozilo ... :? To by bylo prima , kdyz uz nemame slovnik t9 bez hacku a carek.

    Nechtel by se toho nejakej sikula ujmout ?
    Diky i za info o alternativach jak poslat sms bez diakritiky.
    Condor2
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    6

    Copak se nenajde zadny sikula, ktery by to zvladl? Neexistuje na to nejake alternativni reseni? Pokazde kontrolovat napsanou sms a mazat hacky a carky je strasny opruz a prepnuti na unicode to moc neresi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    13

    Taky se připojuji! To by bylo super. Kdybych to uměl, udělám to sám :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    6

    Tak jsem to nakonec trosku vyresil programkem Dictmgr (http://www.ce4you.cz/software/detail.asp?s=1285). Neni to sice idealni, protoze se musi upravit vsechna slova, kde to pri psani sms dava hacky a carky a pak je to uz neupravuje ani ve wordu, ale precijen na Variu casteji pisu SMS nez nejake seriozni texty, tak me to tak netrapi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    2

    nejaslo sa medzi casom nejake lepsie riesenie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    34

    Lidi, nemate nebo nevite o necem co by umelo jednoduse prepinat typy T9 slovniku? Zkousel jsem ten freeware program odsud, ale na mem QTek 8500 to nechodi. Navic mam pocit, ze nezavisle na tom, jake jazykove prostredi nastavim, porad tvrdohlave pouziva pouze anglickou T9...Diky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. odozva pred hovorom
    Od pysta v sekci Touch Pro
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-04-2009, 16:25
  2. Potvrzeni před odesláním SMS
    Od marq_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 21:22
  3. Varovani pred folii
    Od sep_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-09-2007, 08:54
  4. Potvrzení před odesláním SMS?
    Od Millisx_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-08-2007, 22:15
  5. Mám problém s tiskem háćků z PDA.
    Od Wyrgy v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-02-2005, 14:34