Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: který navigační sw tedy vlastně zvolit - a701

  1. #16
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    No tak prima!
    Tak pomalinku objednám 4GB kartičku. Asi si ale trošku pčiplatím a vezmu nějakého Kingstona. Ono ty 2GB omezení ve specifikacích je asi jen proto, že 4GB neměli odzkoušené. A nebo podpora 4GB karet přišla s novějším FW.
    No, ať tak nebo tak, je cesta k otestování TT6 otevřená.
    Jak je to s tím sekáním - nebo lépe řečeno - trhaným pohybem v TT6? A co přepočítávání? Někde jsem zaslechl, že TT6 má snad lepší algoritmy, tak jestli to není zase na úkor svižnosti?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    potvrzuju funkcnost 4 GB MMC A-Data a TT5.21 i TT6. Akorat nechapu proc resite karty na TT6, nebot se prodava prednahrany, vcetne SD. U me verze PL_CZ_HU_SK_plus_major_roads_of_WE je to karta 256 MB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    311

    Problém je právě v těch "major roads of WE". Jelikož potřebuji podrobnou mapu ČR a Německa, tak mi tahle mapa zkrátka nestačí a potřebuji plnou mapu WE, což je, alespoň dle mých informací, 1,6GB. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    11

    Mel jsem moznost vyzkouset Tomtom 6.02 a iGO. Pro mne se jevi pro ovladani nejlepsi Tomtom oproti iGO. Zasadni a podstatny rozdil je ve kvalitach map, kde pro vychodni Evropu doporucuji iGO, kde TomTom ma jen zakladni trasy, iGO mel i bocni ulice. Testovano na Slovensku oblast Oravy. U iGO mi vadilo jeste spozdeni v pozici na mape oproti Tomtom. Podle meho ma jeste Tomtom lepsi prepocty nove trasy po vyboceni z trasy. Takze kdo jezdi po zapadni Evrope tak Tomtom, kdo na vychod tak iGO co se kvality mat tyce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od Falco
    No tak prima!
    Tak pomalinku objednám 4GB kartičku. Asi si ale trošku pčiplatím a vezmu nějakého Kingstona. Ono ty 2GB omezení ve specifikacích je asi jen proto, že 4GB neměli odzkoušené. A nebo podpora 4GB karet přišla s novějším FW.
    No, ať tak nebo tak, je cesta k otestování TT6 otevřená.
    Jak je to s tím sekáním - nebo lépe řečeno - trhaným pohybem v TT6? A co přepočítávání? Někde jsem zaslechl, že TT6 má snad lepší algoritmy, tak jestli to není zase na úkor svižnosti?!
    Zadny trhany pohyb, vse bezi uplne plynule.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    zkousel jsem iGo2006 i TT6. To iGo ma dle me mnohem lepsi a privetivejsi ovladani. U TT se mi zase libi ze v hlavnim menu jsou tlacitka tak velka, ze se daji mackat i prstem, ale je celkem naprd, ze si nemohu prohlizet mapu rovnou a nemuzu se ani natacet :-(, nicmene reakce TT jsou mnohem rychlejsi a i kdyz jedete rychle, nestane se vam, ze byste prejeli jednu s tech za sebou nahustenych odbocek :-). A jeste kdyz zapnu TT, mam ho do 3 sekund nacteny primo na mape. => doporucuji TomTom 6
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    22

    Přispěji taky trochou do mlýna. Vyzkoušel jsem TT i IGono a nakonec používám IGO už půl roku,projel jsem již několikrát I, NSR, AUST,SR a pracoval naprosto přesně bez chyby až do konkrétní ulice,zvláště německo a itálie - naprostá spokojenost, ovládání ,zobrazování, doporučuji přečíst návod, který jsem stáhl někde na netu (ve slovenštině) který rozšíří obzory uživatelum Iga
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    1

    Ja dostal a701 bez map i a tak sem sem musel svindlovat a stahnul sem si
    IGO 2006 plus i s mapama vlastne celyho sveta(i kdyz na co me je australie).Ceska republika tam ma mapu 2007.07_070730 a ta je dost podrobna a da se rict ze i celkem nova.Cesky to na me keca,reakce celkem rychla takze sem fakt spokojenej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    49

    Já používám IGO a maximální spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Používám IGO a jsem spokojený. Jen trochu moc mluví. A pak mi taky vadí že mi nejde jeho spuštění nahodit pod klávesu - GPS a musím ho pouštět z průzkumníka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    18

    mne to nastavilo automaticky...a skor mi to vadi ako by som to videl ako plus nechcene tak dost casto zapinam navigaciu...no to je ale ina vec...proste mne hned po instalnuti, nahodil na tlacidlo GPS start iGo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    já na to nikde nemůžu přijít jak to tam nastavit. je fakt, že to pak asi člověk spustí nechtěně, ale možná lepší než pouštět IGO přes průzkumníka. Prosím kdybyste někdo věděl jak na to. Pomožte. díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    6

    Start/Nastaveni/Osobní - Tlačítka/Tlač.2 vybereš program z roletky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    4

    Jo to jsem našel, jen to nenabízí programy na SD kartě, ale jen ty nahrané v Miu a tam se mi IGO nevejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    TomTom 6 je dobrá volba.Funguje bez problémů.Tomáš
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Který komunikátor/pda zvolit?
    Od bluenite_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-10-2010, 23:06
  2. jaký zvolit taskmanager?
    Od rriha v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-01-2010, 19:28
  3. Který navigační program půjde pod WM6
    Od lihosek_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-10-2007, 07:21
  4. Kolik paměti má vlastně A701?
    Od Zdeno_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-07-2007, 20:51
  5. K cemu tedy vlastne je "vyhnout se dalnicim" ?
    Od vladas_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-07-2006, 06:05