Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Nefungujici ICQ klienti!!!

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Zdravim, lidicky. Uz fakt nevim, ale nemohu za zivyho boha rozchodit ani jednoho ICQ klienta. Vyzkousel jsem asi 6 ruznych softu (Agille, Jimm, IM+ atd), ale kazdej mi hlasi budto chbynou odpoved ze serveru nebo jine chyby. zkousel jsem i pripojit se k jinemu icq uctu, ale bezuspesne. Jedine, co se mi podarilo, bylo parkrat nahodit Agille, ale i ten po chvili spadne a tim to hasne. Predem rikam, ze nastaveni mam vzdy spravne, edge i wifi jinak na pripojeni k netu fungujou, maily jdou, vsechno pres net jde, jen to zk...y ICQ ne. Kamos rika, ze to muze nejak blokovat operator. co si o tom myslite? Co mi jeste krom HR zbyva zkusit, pricemz ani HR nezarucuje vyreseni problemu. Diky za napady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Zkus ještě tento mChat. Všem zatím funguje :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od atomion
    Zkus ještě tento mChat. Všem zatím funguje :yes:
    zkousel jsem vsechny, o kterych se mluvi, tedy i mchat. nechodi :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Mne funguje agile uplne bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Mne funguje agile uplne bez problemu.
    Mne do predvcerejska take. pak razem nic. proto jsem se dal do patrani po pricine, jez samosebou vychazela z predpokladu, ze se blbne Agile. Zacal jsem laborovat se vsemi dostupnymi klienty, dokonce ani origos ICQ for PPC nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    760

    Popravdě, nějak divně mi blbne poslední mChat, že se nepřipíchne, prosím, ale kupodivu (oki mám to vytáčené přes moba via IrDA, smějte se ) ani dialer nešel (prostě přestal sám fungovat) a ani se nepokusí spojit s mobem, i když to hlásí že jo
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Kazdy den jsem minimalne pul dne na Agile a zbytek na PC a nemam fakt problem. Ted uz zrovna dve hodiny pres agile neco resim a spojeni drzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    mě "fungoval" agile a Mchat naprosto v pohodě
    fungoval: agile nejspíš kvůli malému signálu skoro nepřímal zprávy, ale mchat naprosto ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    Muzu jen potvrdit ze mChat i Agile funguji na Variu v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Citace Původně odesláno od overgrounder
    Zdravim, lidicky. Uz fakt nevim, ale nemohu za zivyho boha rozchodit ani jednoho ICQ klienta. Vyzkousel jsem asi 6 ruznych softu (Agille, Jimm, IM+ atd), Diky za napady.
    Myslim ze tento problem sa uz vyskytol raz, problem je ze ICQ nejak meni porty alebo protokol raz za cas aby ta to donutilo pouzivat original ICQ s reklamami. Mne to blblo [red vcerom, vcera som stiahol Mchat 2.2myslim najnovsia verzia aj IM+ a zrazu to ide bez problemov. Pokial viem Agile taketo problemy nemal nikdy mozno maju zakupenu nejaku licenciu. PS ak mas "kupeny originalny" IM+ tj zaregistrovany nova verzia ide bez problemov
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od overgrounder
    Citace Původně odesláno od atomion
    Zkus ještě tento mChat. Všem zatím funguje :yes:
    zkousel jsem vsechny, o kterych se mluvi, tedy i mchat. nechodi :no:
    Me uz asi mesic blbne icq, pouzivam to originalni.Mam takove tuseni ze za to muze vodafon, posledni dobou kdyz se pripojim na mem mda3 pres gprs tak se po odeslane zprave odpoji, ale icq se tvari jako ze je furt pripojene.kdyz se pripojim doma pres kolebku nebo wifi tak vse funguje jak ma. Jedine pouzitelne icq pres gprs je Anastasia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Podle me je to tim, ze Agile se prihlasuje na svuj server a ostatni messengery rovnou na originalni. Takze kdyz zmeni port u Agile to nepoznate, a nebo jen na chvilku, nez to nekdo upravi na tom agilackym serveru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    177

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Podle me je to tim, ze Agile se prihlasuje na svuj server a ostatni messengery rovnou na originalni. Takze kdyz zmeni port u Agile to nepoznate, a nebo jen na chvilku, nez to nekdo upravi na tom agilackym serveru.
    Podle me je to opravdu neco s temi porty. protoze jediny klient, ktery jakz takz funguje je prave Agile. Vsichni ostatni si ani neskrtnou. jako by to bylo zablokovany. zkousel jsem to prejmenovat, ale nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    jojo agile je ok a mchat funguje pouze nejnovější verze. Klasické icq bz mělo fachat OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jinak dnes vysla nova beta agile :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nefungující bluetooth
    Od mr.roger v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-04-2010, 11:07
  2. Qmail a ostatní e-mailoví klienti na WM5 a WM6
    Od Azzie_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-10-2008, 07:34
  3. Nefungující Upomínky
    Od lazaruslong v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-03-2007, 13:34