Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Nefungujici ICQ klienti!!!

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    ICQ nemění porty, ale dělá změny v protokolu z důvodu používání alternativních klientů, jak už tady někdo poznamenal.
    Škoda, že je u nás ICQ tak populární, asi jako v Rusku.
    Už aby byl hotový Windows Live Messenger pro PPC, nebude důvod používat nestabilní a problémové ICQ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    278

    ja sa tiez neviem cez mchat pripojit,.... hm hm Stale mi pise ze odosiela data a to mam na obrazovke stale,... aj cca 5min,...
    Zaujimave je,ze na ICQ sa prihlasim cez K750i v pohode (Jimm),len cez PDA sa nechce nejak pripojit hm hm
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Windows Live messenger můžete bataotestit ;-)
    Škoda jenom, že na MSN nikdo nepoužívá a na ICQ mám hafo lidí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    U tehle verze je uz pripojeni nemozne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od atomion
    Zkus ještě tento mChat. Všem zatím funguje :yes:
    Dik za typ, skvely SW.
    Agile sposoboval, ze mi za dva dni dosla pamat, pripadne prestal ist cely telefon a pomohol len reset.
    mChat je skvely, vyborne nastavitelny a nie je s nim problem.
    Este raz vdaka za typ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    I mě nefunguje ani jeden klient.Pořád to zkouším dokola a nic.Fakt už nevím.A ani v práci,kde se připojuju přes Wifi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Asi mas nekde neco spatne nastaveno.Plno klientu funguje v pohode...mChat, qip, IM+, agile messenger atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Nechápu jak,ale už jsem se připojil.Najednou to naskočilo.Použil jsem Mchat a funguje v pohodě.Sláááva.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Presne tak,agile chodi uplne v pohode a bez problemu,ted mam nainstalovany VeriChat a ten chodi take perfektne a je velice jednoduchy.Chyba bude nekde v tobe
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Nefungující bluetooth
    Od mr.roger v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-04-2010, 10:07
  2. Qmail a ostatní e-mailoví klienti na WM5 a WM6
    Od Azzie_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 15-10-2008, 06:34
  3. Nefungující Upomínky
    Od lazaruslong v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-03-2007, 12:34