Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jak spojit PDA s mobilnim telefonem za ucelem pripojeni na internet pres GPRS

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    58

    Muzete mi nekdo vysvetlit postup, jak pripojit PDA na Internet pres mobil s pouzitim Irda(muj pocketpc nema modry zoubek) pres GPRS.
    Velmi dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zkuste tenhle, stale jeste nedokoncenyops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: clanek...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    58

    moc hezky clanek, ale jak dale????.....co na tom telefonu atd...

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Zkuste tenhle, stale jeste nedokoncenyops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: ops: clanek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Co dale? No pokud mate spravne nastavene PDA (samozrejme musite vybrat typ spojeni IrDA), tak na telefonu aktivujete infraport a zacnete vytacet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    58

    uz to pekne chodi, jenom ucet za data je velky, neni nejaka moznost, aby se nestahovali obrazky nebo nastavit neajaky limit pro maximalni velikost stazeneho obrazku, animace atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    98

    Jo v PIE je možnost aby se obrázky nestahovaly - v nastavení, v FTPxku je to taky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Co mate za zarizeni / system? Vypnout obrazky samozrejme jde, jen je to v ruznych verzich Pocket IE jinde...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    58

    Mam acer n10 s Microsoft® Windows® Powered Pocket PC 2003 (česká lokalizace). Nikde jsem to tam nenasel?????


    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Co mate za zarizeni / system? Vypnout obrazky samozrejme jde, jen je to v ruznych verzich Pocket IE jinde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    98

    Domnívám se že byste tam měl mít normálně v PIE dole na liště nabídku view a na ní stačí vyškrtnout show images...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Dotazovani na pripojeni pres GPRS
    Od K4N3C_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-08-2006, 11:07
  2. Rozdil mezi mobilnim telefonem a MDA, Dataphone, atd.
    Od Whippy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 25-01-2005, 17:15
  3. Pripojeni pres GPRS
    Od kony_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2004, 20:30
  4. Pripojeni PPC na Internet pres kolebku
    Od Robson_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-09-2002, 22:12