Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Asus A 730 - nefunguje CF karta

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Zdravím všechny a prosím o pomoc s následujícím problémem. Mám Asus A 730 a používám v něm CF katru o kapacitě 512 MB. Před nedávnem mi ale tato karta přestala v PDA funovat. Při jejím zasunutí do slotu se počítač sice zapne, ale ve File Exploreru není vidět. Při tom ve čtečce stolního počítače funguje normálně. Celý problém začal tak, že se mi změnily názvy souborů na kartě do furmátu 8+3. Zkoušel jsem ji naformátovat, ale problém přetrvává - v PDA se na ni prostě nedostanu. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Díky za každou radu.

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    zkuste ji naformatovat primo v PDA...popripade zaloha a HRKnout PDA...



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    ...ale nevím, jak to udělat, když tu kartu v PDA nevidím.

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    zkuste anton tomov pocket mechanic

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Díky za radu. Ten program jsem zkusil, ale ani on tu kartu nenašel, takže nebylo co formátovat:-(

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    a po tom HR se karta taky neobjevi? pak nasleduje moznost vyzkouset jinou kartu (zajit si do obchodu a rict, ze potrebuji odzkouset, jestli mi PDA kartu vezme ) a pokud ani ta nic, tak na vine bude PDA, pokud ta jina pojede, tak bych ji zkousel ruzne formatovat v PC a hlavne bych na ni pustil minimalne ScanDisk s testem povrchu (trochu to sice myslim zkrati zivotnost karty, ale hlavne, ze pojede), nebo lepe nejaky stary (i kdyz moooc dobry) disk doctor od symantecu, nebo proste neco takovyho...ale pokud se na karte ztracely ci nesly precist ruzne soubory, tak to karta muze taky uz odchazet...

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    4

    Zkusím jinou kartu. Ale na vině bude asi PDA, protože v PC ta karta běhá úplně OK. Navíc není ani moc stará. No, uvidíme. Zatím díky za snahu, snad něco pomůže. Jo, HR taky nepomohl.



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    mno, tak projet tim scandiskem az na uroven clusteru, pred tim naformatovat (ne zrychlene!!!) na fat16, velikost clusteru co nejvetsi...

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám taky problém s CF kartou. Doteď šlapala úplně bez problémů ještě v mém staréím Ipaqu 2210, ale dnes jsem ji vložil do čtečky a počítač se ji snaží stále najít a nic.Napíše pak,že v mechanice není disketa. PDA ji také nevidí, takže ji nemám ani jak zformátovat. Je to 8GB CF karta SanDisk, co s ní? Prosím zkuste mi poradit.

Podobná témata

  1. HP iPAQ 6340 nefunguje žádná SD karta
    Od brevla v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-09-2009, 15:59
  2. MIO A501 + 4GB karta - nefunguje
    Od Karel_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 11:32
  3. Pomooooc nefunguje mi karta
    Od koksa v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-06-2006, 13:52
  4. Pomooooc nefunguje mi karta
    Od koksa v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 12:43