Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Problem s Activesync po updatu na WM5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj, mam problem po updatu x50v na wm5.

    Active sync jsem zkousel verze 4.1 4.2 a to jak v anglicke verzi tak ceskev erzi.
    Nicmene neustale dostavam hlasku "To synchronize this device, you must install AvtiveSync 4.0 or higher on your desktop computer."

    Nemate nekdo tuseni jak se toho zbavit?
    Potrboval bych ted pda jak sul a bez dat a programu je pro mne prakticky bezceny.

    Prosim prosim o rychlou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Zkus stahnout verzi 4.5 beta. Bojim se, ze nic chytrejsiho ti neporadim.
    Ja jsem si k X51v (A12) stahnul AS v4.2 a asi kazdych deset minut synchronizuje a dela u toho zvuk, vytaci me to a nevim jak se toho zbavit. Kdyz jsem mel verzi 3.8, tak se to dalo nastavit, nejak jsem na to neprisel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    to krabicka3: koukni do ovladacich panelu - Zvuky a Zvukavá zařízení - Zvuky
    a tam by to pri trose stesti mohlo být
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Dekuji za odpoved, ale bohuzel to neresi muj problem. Chtel jsem spis vypnout synchronizovani kazdych 5 minut nez vypnout jenom zvuk. Takhle stale nemuzu mit vypnute PDA v kolebce, samo se prave kazdych 5 minut zapne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    nekde se to tady uz resilo , zkus hledat, myslim ze to byl nejaky registr hack
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    a neco na muj problem by jste nemeli?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    0

    ja bych AS znova odinstaloval zkusil bych juknout do registru jestli tam neco nezbylo jestli jo tak smazal a zkusil nainstalovat znovu. jestli si to uz delal tak se jedine zkus podivat do logu. Ta 4.2 ma jakousi autodiagnostiku problemu ta ti nic nehlasi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    p3t p3t je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2002
    Příspěvků
    61

    Jestli se nepletu, taxe nekdy stane , ze je potreba vlezt do Sitovych pripojeni na polozku Windows mobile...... a zapnout TCP/IP (samozrejme na PC)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak nakonec vyreseno, stacilo v registrech na XP smazat veskere nastaveni Firewallu a instalovat znova AC, pridat manualne do FW *.exe soubory z AC a slo to. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA compact II a problem s obnovou zalohy po updatu ROM
    Od pepan_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-04-2007, 21:49
  2. Zlyhanie updatu na Acer n30 !!!
    Od Phardalll v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-11-2005, 18:35
  3. Instalace UPDATU- Opercniho systemu
    Od visionmaker v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-08-2005, 11:55
  4. Vykonani dotazu a updatu nad databazi PPC
    Od JiH_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-04-2005, 11:32