Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Vario jako síťová wifi karta?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    17

    Nevím jestli to není blbost ale zajímalo by mě jestli by šlo MDA Vario použít jako síťovka Wifi. Bylo by připojeno k hlavnímu PC a pomocí wifi přes něj bych si připojil notebook o patro výš.
    Děkuji za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Přidám se k dotazu.
    otompotom asi chce z Varia udělat AP což si myslím nepůjde, ale v recenzi k TyTN bylo něco o programu který z něj udělá WiFi kartu. Něco ve stylu "Připojení Modemu" ale skrz WiFi.
    Nešlo by to nějak přenést na Vario?
    Nebo je to HW problém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    47

    Něco podobného jsem zkoušel na ipaqu. PDA připojit do wifi sítě a zároven navázat připojení k počítači přes bluetooth lan, na pda spustit proxy server a v prohlížeči na PC zadat adresu proxy (IP bluetooth adaptéru PDA).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Myslíte toto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    56

    Já myslí asi měco jiného.
    Cituji z recenze TyTN z mobilmanie
    Pro co nejlepší využití Wi-Fi modulu přibyla v programovém nastavení TyTNu nové položka Wireless Modem. Během připojení k počítači dokáže simulovat Wi-Fi kartu, takže můžete telefon použít v případě, kdy nemáte v počítači Wi-Fi adaptér. S počítačem se spojíte přes kabel, Bluetooth nebo IrDA.

    Můj požadavek: spojím Vario s notebookem (který nemá WiFi kartu) Vario se spojí skrz WiFi s AP a na notebooku pojede net z toho AP.
    Původní dotaz byl (jestli jsem to správně pochopil) jak udělat z Varia AP. To asi nepůjde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    přesně na tohle už jsem se tu jednou ptal a doteď jsem nedostal žádnou odpověď... taky by mi to zajímalo, v hardwaru snad problém není, takže bych to viděl na software. Pokud by mi někdo z majitelů HTC TyTN byl ochoten dumpnout romku a upnout jí někam na net + popsat přesný postup jak tuto možnost aktivovat (jakou aplikací), mohl bych se pokusit předělat to i na wizarda - přikládám program, stačí ho spustit na tytnovi, soubory z romky se nahrají na kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA Vario WM6 a karta Karta Transcend miniSD 1 GB
    Od Alesh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 13:24
  2. 2GB jako SD karta a USB Flash disk zároveň
    Od beecher v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 17-02-2006, 11:04
  3. Sitova karta u Jornady
    Od viktor99 v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-11-2002, 08:07