Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: T-Mobile MDA II vs. Eurotel Dataphone II

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Po několikaměsíčním napínání ze strany T-Mobile se druhá generace Pocket PC zařízení s integrovaným telefonem konečně objevila na pultech obchodů. Překvapivě však nikoliv v obchodech s logem T-Mobile, ale v konkurenčním Eurotelu. Protože je však již na 99,9999% jisté, že se během tohoto týdne dostane i na zákazníky T-Mobile, je ten pravý čas obě zařízení si porovnat. Na první pohled si jsou podobná jako vejce vejci, už na ten druhý je však rozdílů o trochu více.

    Přečíst celý článek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    33

    Půjde nahrát ROM z MDA2 do DATAPHONE2 ?? A tím vlastně do DATAPHONE2 nahrát AKU1 .
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Jirpos
    Půjde nahrát ROM z MDA2 do DATAPHONE2 ?? A tím vlastně do DATAPHONE2 nahrát AKU1 .
    Nevim. Technicky to mozne je, zelezo je skutecne stejne. Rozhodne vsak prijdete o zaruku a je nanejvys pravdepodobne, ze to operatori nejak budou kontrolovat a blokovat... Ale opakuji, je to jen ma domnenka. Oficialne mi to samozrejme nikdo z ET ci T-Mobile nerekne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    128

    Pokud nema DataPhone v Rom ty další aplikace, nema diky tomu nahodou vcetsi bezpečné úložiště odolné i proti výpadku napájení (každý výrobce tomu říká trochu jinak, v tomto případě se jedná jednoduše o "Storage".
    Diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od taja
    Pokud nema DataPhone v Rom ty další aplikace, nema diky tomu nahodou vcetsi bezpečné úložiště odolné i proti výpadku napájení (každý výrobce tomu říká trochu jinak, v tomto případě se jedná jednoduše o "Storage".
    Nema. Tech 32MB ROM "navic" je napevno rozdeleno na dve casti a zaplneni te skryte casti obsahujici vsechny instalace nema na ROM disk zadny vliv. Stejne jako na MDA II ma i Dataphone II presne 14.57MB velky "Storage".
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od taja
    Pokud nema DataPhone v Rom ty další aplikace, nema diky tomu nahodou vcetsi bezpečné úložiště odolné i proti výpadku napájení (každý výrobce tomu říká trochu jinak, v tomto případě se jedná jednoduše o "Storage".
    Diky za odpoved
    ... obe zarizeni maji Storage i Extended_ROM stejne velke nezavisle na tom, kolik je v Extended_ROM aplikaci.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    59

    K te ztrate zaruky pri reflashovani firmware.
    U tmobile se mi stalo ze mi odeslo dobijeni PDA (tj. uz jsem ho nemohl dobit abych ho reflashnul zpet), takze slo na reklamaci,ze ktere ho slavna firma GSmobil vratila, ze je tam "piratsky" Xda-developer rom a tudiz zaruka se neuznava. Ale kupodivu u Tmobile (Svobodak Brno) se zachovali zazracne- sami doporucili at podam proti tomuto rozhodnuti odpor, at provedou reflash na spravnou verzi.Nasledne mi tu zavadu uznali a vratili mi prachy!!!
    Adam
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    7

    Tak už zase nejsem rozhodnutej. DataPhone mi přijde hezčí a ne jako plastový MDA, ale zase bych rád ten opravnej balíček a aplikace přímo v ROMce.
    Jelikož mám oskara, tak bych velice rád smazal tu ohavnou hlavní stránku t-mobilu u MDA a nahradil ji něčím jako má DataPhone, tzn. hezký pozadí a odkazy na důležité funkce (nové zprávy, vypnutí BT apod). Bude to u MDA možné, nebo je to tam dost natvrdo zaintegrovaný ?

    Děkuji,
    DaM
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Dan M.
    Tak už zase nejsem rozhodnutej. DataPhone mi přijde hezčí a ne jako plastový MDA
    ... no MDA2 neni o moc "plastovejsi" nez DataPhone2/XDA2. Design je opravdu subjektivni zalezitost.

    Jelikož mám oskara, tak bych velice rád smazal tu ohavnou hlavní stránku t-mobilu u MDA a nahradil ji něčím jako má DataPhone, tzn. hezký pozadí a odkazy na důležité funkce (nové zprávy, vypnutí BT apod). Bude to u MDA možné, nebo je to tam dost natvrdo zaintegrovaný ?
    ... DataPhone2 ma standardni Windows Mobile 2003 Today theme a MDA2 ji obsahuje samozrejme take (lze na ni prepnout z Start\Settings\Today\Appearance...)

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    98

    For Dan M.
    neboj se vlka ... to hlavní zobrazení (today) můžeš změnit k nepoznání a k spokojenosti své mnoha programy a že je jich plno dobrých... Today Plus,PPX
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Dobrý večer. V části "Co najdete v krabici" píšete o dvojici CD. Já jsem v krabici s MDAII ale našel pouze jedno CD
    . Kdepak je chyba?
    Díky, ipf.
    P.S. Navíc se mi ho ani nepodařilo spustit.(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od ipf
    Dobrý večer. V části "Co najdete v krabici" píšete o dvojici CD. Já jsem v krabici s MDAII ale našel pouze jedno CD. Kdepak je chyba?
    Díky, ipf.
    ... soucasti baleni T-mobile MDA2 je jen jedno CD s programy Outlook, ActiveSync atd. Druhe CD byva obvyvkle lokalizacni CD, ktere se k vasemu zarizeni nedodava nebot lokalizace je u MDA2 soucasti Extended_ROM. U Eurotel DataPhone2 druhe CD s lokalizaci naopak je nebot Eurotel lokalizaci v Extended_ROM zatim nema.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2

    ipf: chtel bych se zeptat:
    mel jsi v krabici USB kabel ke kolibce ???
    Nebo si ho budu muset dokoupit kdybych si MDA II koupil ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od ok.cz
    ipf: chtel bych se zeptat:
    mel jsi v krabici USB kabel ke kolibce ???
    Nebo si ho budu muset dokoupit kdybych si MDA II koupil ???
    ... USB kolebka se samozrejme dodava i s kabelem. V pripade XDA2/MDA2 je kabel ke kolebce pripevnen na pevno - tj. nelze jej pouzit samostatne jako je tomu napr. v pripade PocketLOOXe. Samostatne kabely jsou mezi XDA1, XDA2 a HTC SmartPhones kompatibilni - tj. muzete pouzit USB kabel od HTC SmartPhonu napr. pro XDA2.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    970

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od Dan M.
    Tak už zase nejsem rozhodnutej. DataPhone mi přijde hezčí a ne jako plastový MDA
    ... no MDA2 neni o moc "plastovejsi" nez DataPhone2/XDA2. Design je opravdu subjektivni zalezitost.
    No - stejne jako u jednicky - opet se mi vic libi Eurotel Dataphone - asi to dela ta stribrna barva... Proste na me MDA pusobi "plasticky"

    Jaktoze jsou ty testy rozdilny - ja jsem si vzdycky myslel, ze jsou to naprosto 100% stejny zarizeni (co se tyce strev --> tudiz by mely byt vysledky stejny...)
    A jak je to z "odblokovanim" - nebo vubec nejsou blokovane?

    P.S. Mam za to, ze HTC prodava sva zarizeni i pod svou znackou - a to QTec
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 17-07-2009, 16:50
  2. Eurotel DataPhone III - Eurotel je zase první...:(
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 08-02-2005, 13:49
  3. Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-02-2005, 13:01
  4. Eurotel DataPhone II
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 29-01-2004, 12:47