Původně odesláno od pekro
NAUČ SE ČESKY:!: :no:
No kdybys tady nemachroval na lidi o pár stránek dál vykašlal bych se na to![]()
Původně odesláno od pekro
NAUČ SE ČESKY:!: :no:
No kdybys tady nemachroval na lidi o pár stránek dál vykašlal bych se na to![]()
Copak nevis, ze Pekro je rodu zenskeho?
Dobry vecer, stal sem se majitelem tohodle zarizenicka a mel bych dva dotazy se kterymi mi snad muzete pomoci.
1. mam v nem Vodafone kartu a po softresetu se mi po zkonceni volani vzdy na nejakou dobu prestane zobrazovat cena za hovor a zustatek uctu. Pak to zase zacne a nevim na cem to zavisi?
2. Obcas mi i behem nebo tesne po dokonceni prace zhasne display do pohotovostniho rezimu aniz by cekal na ty 2 minuty na ktere to mam nastaveno. Proste ho zapnu, nic nedelam a za par vterin se vypne - zapnu a drzi???? Cim by to mohlo byt? Je to vada zarizeni? nebo to muze zpusobit nejakej software?
Jsem v podobnejch zarizenich novacek, tak mi prosim odpustte pokud se ptam blbe
Hmm, to kdybych věděl. Po instalaci "velké" lokalizace a restartu se mi display změnil ve změť barevných šmouh, mezi nimiž pouze sem tam zbývalo něco smysluplného. Celej systém byl děsně zpomalenej, ale naštěstí se mi povedlo lokalizaci odinstalovat a zachránit se tak před HR. Poté jsem nainstaloval "malou" lokalizaci, pouze českou klávesnici a to už bylo bez problémů. Zpomalení registruju jen při otevírání menu výběru klávesnice - dřív se to okénko objevovalo mnohem rychleji.Původně odesláno od Asahi
Netvrdím ale, že ta lokalizace nutně musí být špatná, na pda jsem toho už měl hodně nandaného, při instalaci na "čisté" pda to zlobit nemusí.
palacinka, pekro: Rypi se ptal i na toto: Predstavoval jsem si, ze bych propojil HP pomoci mini USB s GPS modulem a obe zarizeni by pak zaroven byly napajeny z cigaretove zasuvky. Existuje neco podobneho? Pri delsi ceste a pouzivani GPS se asi relativne rychle obe vybiji?!
Mám objednaný tento aktivní držák. Rozumím tomu dobře, že když si dokoupím ještě tuhle rozdvojku, budu moci napájet zároveň pda i gps? Má někdo s tou rozdvojkou zkušenosti, jestli je bezproblémová?
A ještě dotaz na gps. Nalákala mě recenze na iGo, ale tohle mě dost odrazuje: Ta expedice na SD kartách se mně osobně vůbec nelíbí. Program je vázaný na ID karty, tzn. když si ho přehrajete na jinou (větší) kartu máte smůlu a iGo se odmítne spustit.
Existují jiné mapy s obdobně kvalitním pokrytím, ale s možností překopírovat je na jinou kartu? Přece karty nebudu neustále přehazovat...)
![]()
Pozdravujem pani. Chcem sa opytat na FM radio či ho ma alebo nie.
Dakujem
rw6815 FM radio nema. FM radio ma rw6828 a rw6818
Pro: ludan2
Pro to aby jsi mně upozornil, že jsem v příspěvku napsal hrubku si se nemusel registrovat na CE4YOU. Takových překlepů a hrubek tu na foru je víc. Budeš mít hodně práce.
Všech kterých se dotklo tvrdé Y se omlouvám.a pardon.
Myslím, že jsem tu zodpověděl již hodně dotazů tak sory, že jsem si rejpnul na dotaz typu „má to vibrační vyzvánění?“ Nechtěl jsem na nikoho machrovat, ale když si tady přečteš pár příspěvků zjistíš, že nikoho nebaví odpovídat každý týden na ty samé otázky.
Existuje prohlížeč PDF pro PocketPC? Dá s PDA připojit na ICQ? Je Word a Excel součástí zařízení nebo ho musím dokoupit?... A proto se předpokládá, že tu položíš otázku na věc, se kterou si nevíš rady a nikde nemůžeš najít odpověď
Pro: Carpenter
REalacinka, pekro: Rypi se ptal i na toto: Predstavoval...
Však sem na to odpověděl:!: Prostě rw6815 s USB GPS nespojíš.
To, že se může dobíjet v autě více zařízení pomocí rozdvojky, roztrojky autozapalovače snad většina řidičů zná.
Ten aktivní držák vypadá pěkně škoda že nemá už i mikrofon a 3,5 audio výstup. Možná napíši Ježíškovi
Pro: ondrej4
Ne, FM radio není aktivní.
Existují tři modely
Rw6815 (Wifi)
Rw6818 (FM radio)
Rw6828 (Wifi a FM radio)
Unas a v EU se oficiálně prodává jen rw6815
Je tu update na rw68xx
http://h18007.www1.hp.com/support/fi...oad/23981.html
"family modelsPůvodně odesláno od pekro
HP iPAQ rw6828 Multimedia Messenger All Models
HP iPAQ rw6818 Multimedia Messenger All Models "
Buď na rw6815 zapomněli, nebo se ho to netýká...)
Verze te "nove" rom je 1.01.03 (1 Nov 06), ja mam z vyroby 1.10.04, ta bude asi novejsi,ne?
V konfiguraci bezdrátové sítě nelze vypnout zabezpečení 802.1x, netušíte co s tím?
Může mi někdo pls poradit, jak nastavit BT? Podaří se mi vytvořit "partnership", ale data můžu jen přijímat. Jak např. odesílat soubory? Jak nastavit ty COM porty? Díky.
Já mám s bluetooth opačný problém. "Partnership" není problém, ale zase nemůžu od kolegy žádné soubory přijímat. A to ani z jeho mobilu ani z jeho stolního PC. Odesíllání souborů funguje bez problémů, bluetooth navigace je též v pohodě.
Hrabal jsem se v nastavení a všechny potřebné porty jsem snad nastavil.
potvrzeno, pro model rw6815 tento FW není určenPůvodně odesláno od Carpenter