Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Připojení telefonu k internetu přes počítač(Qtek 8310)

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    nedaří se mi to připojit..mohl by mi někdo napsat stručný návod? děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pomocí ActiveSync - návod zde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    děkuji,ale mohl byste být prosím konkrétnějšíops: četl jsem někde návod na propojení mpX,ale v Qteku jsou úplně jiné položky :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak nevím: chceš se připojit Qtekem k netu aby fungoval jako modem pro PC nebo ho naopak použít jen jako koncový terminál (jakýsi minimonitor s miniklávesnicí)? On ani ten první dotaz není zcela jednoznačný. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    omlouvám se..chci se pripojit na mobilu na internet pres PC..teda ta druhá možnost ve Vašem příspěvku, chci si aktualizovat např. program Fizz Traveller,aniž bych se musel připojovat přes GPRS,EDGE
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    No to ti ale opravdu stačí se připojit přes AS k PC. Nic jiného by se už snad nastavovat nemělo, max. pokud je někde profil work a internet, tak ho přepnout na internet. Schválně to vyzkoušej - připoj Qtek k PC a na PIE zadej adresu např. mobile.ce4you.cz a uvidíš, že se stránka načte.

    Koukni zde druhý obrázek odspodu. Teď si nevybavím, jak je to na AS 4.x, ale pokud tam tato položka není, tak by to mělo jít automaticky.

    Víc už nevymyslím, protože Qteka nemám, abych se podíval, co se dá v něm kde nastavit, ale myslím, pokud jsi si s tím nehrál mělo by to být nastaveno defaultně.,
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    bohužel mi to nejde háže mi to tuhle chybu,a to i když v ActiveSync v Nastavení zkouším různé profily-Internet,automaticky,Sít´v zaměstnání asi se bude muset ještě něco nastavit přímo v telefonu, ale moc děkuju za snahu. Stačilo by,kdyby se ozval někdo s Qtekem
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    no koukám jako blázen,toto se mi nikdy nestalo na Qteku,jediné co mě napadá,tak si proveďte kontrolu v START --- INTERFERNET EXPLORER --- NABÍDKA --- MOŽNOSTI --- PŘIPOJENÍ --- aby bylo zafajfklé Automaticky zjišťovat nastavení a u položky Vyberte síť aby bylo - Internet

    nebo pak už fakt nevím,jedině snad nějaký firewall nebo něco (
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    ano,takhle to přesně mám nastavené od začátku, další nastavení přímo v Qteku potřeba nejsou? a jaké připojení má být nastaveno v ActiveSync? děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    ja bych rekl jestli v tom nehapruje nejaka proxy
    1) jake nastaveni mas v AS ? aby pouzival pripojeni Work nebo Internet ?
    2) v telefonu se podivat, jestli nemas nejake proxy. Mel jsem nastaveni AS jako Work a porad mi to nastavovalo Proxy do Qteku. Vzhledem k tomu, ze to byl ISA server, tak to na qteku nefungovalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    měl jsem tam internet,ale zkoušel jsem všechny možná připojení:? proxy nemám žadné, dnes ráno jsem si nahrával novější firmware
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    116

    tak mam kluci stejny problem a nevim cim to je vubec netusim vse uz jsem zkusil taky a porad se nic nedeje ,ze by to bylo rom verzi ?daal jsem tam verzi od petra sybola QTEK 2090 2.5.322.1 .tak ze by to bylo tim? mam tel kratkou dobu tak nevim ale za kazdou odpoved jsem vdecny.asi jako kolega
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    znovu přeflešovat :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    zkusil jsem Poradce při potížích v ActiveSync,a našlo to jednu chybu:
    http://img222.imageshack.us/img222/9...6122910kw4.png

    když kliknu na tu adresu,bohužel je ten postup v angličtině,a má anglina :sarcastic: všiml jsem si ale že v Qteku opravdu IP adrasu nastavenou nemám..asi blbá otázka,ale jaké čísla tam mám zadat?ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    i já měl na svém qteku, týden starém, tento problém ... někde jsem se dočetl, že to dělá tam, kde je PC k internetu připojeno přes wifi ... vyřešil jsem to přeinstalováním AS 4.2 cz verzí AS 4.1 cz a je po problému
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 08:59
  2. Qtek 8310 - nastavení internetu přes T-Mobile
    Od maxík69 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-12-2007, 19:22
  3. Qtek 8310 prosím o pomoc ZÁMEK TELEFONU
    Od S16 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 13:27
  4. Připojení 2 telefonů přes ActiveSync na 1 PC
    Od kPavlinka v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 16-02-2006, 18:38