Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Mapy pro terén?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    63

    Možná to tu už bylo ale třeba se něco změnilo.Jaká je podle vás nejlepší mapa na geocaching nebo brouzdánim mimo selnice? čim podrobnější tim lepší. Mám Ozi a GPSdash ale hledám něco lepšího. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    tomu moc nerozumím. Máš oziho a gpsdasch, ale o tom, co máš za mapy nepíšeš nic. Co tedy hledáš?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od JecminekMaselnik
    tomu moc nerozumím. Máš oziho a gpsdasch, ale o tom, co máš za mapy nepíšeš nic. Co tedy hledáš?
    Ok mam mapy jen do Oziho - naskenovany mapy ale ne moc podrobny(nevim jaký to je měřítko) - hledam něco podrobnějšího. Viděl jsem mapy na nějakejch klasických GPSkách (ne PPC) a ty se mi líbily ale pro PPC sem nic takovýho nenašel:? !
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    A co SmartMaps a turistické mapy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Zde turisticke mapy 1:50.000 a 1:25.000

    EDIT: Byl jsem pomalejsi ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    63

    je to divný smartmaps doma mám ale když jí nainstaluju tak mi to nemůže najít databázy map a nejde spustit, zkoušel sem to několikrát a i si s tim pohrát a nic. Takže sem neměl a nemám možnost otestovat :? V čem by mohl bejt problem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Že by v tom, že pocházejí z internetu a nikoliv od PlanStudia?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    2freebird: zkus SmartMaps Tools
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od wisp
    2freebird: zkus SmartMaps Tools
    jo tak tam nemůžu - nejsem registrovanej :-/ jasně že je to z netu stažený ale nekoupim si nic než to vyzkoušim. Takhle sem zkusil tomtom a teď ho mám doma original...
    Co je v tom odkazu jak si my poslal?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    SmartMaps Tools: Nástroj pro správu dat aplikace SmartMaps - kontrola instalace, obnovení zástupce, zálohování, odinstalace.
    BTW vyzkoušet to se SmartMaps Demo by nestačilo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    a proc si tazatel nenaskenuje nejake podrobnejsi mapy? koupit se daji i superpodrobne s vedenim VN apod. nebo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    63

    Sehnal sem si mapy Turisticke_mapy_CZ_1_50_Shocart a sou ve formátech (37.TAB,37.TIF,37_Pisecko_Zvikov_Orlik_nad_Vltavou .map,37_tif.cal)V jakym programu to otevřu? v OziExploreru to nešlo - vyhodilo mi to chybovou hlášku. Poraďte pls
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    ty mapy nemas zkalibrovane, takze to otevres treba v Notepadu a nejakem grafickem editoru .
    Nebo do OZIho /nikoli CE / a zkalibrovat.
    Jestli nevis jak, tak google.

    EDIT: kecam, ten *.map je ta kalibrace, tak jsi to asi zkousel v CE verzi, ale tiff umi pouze PC verze, plna, nebo demo. CE umi pracovat pouze s *.ozfx
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od Ivanm
    EDIT: kecam, ten *.map je ta kalibrace, tak jsi to asi zkousel v CE verzi, ale tiff umi pouze PC verze, plna, nebo demo. CE umi pracovat pouze s *.ozfx
    Díky - a v PC verzi si to převedu na verzy pro PPC v pohodě že jo - jde to tam předělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466

    Jo, na strankach Oziho je utilita IMG2OZF.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mapy pro GO, One do MDA
    Od Superbobo75_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-04-2008, 11:19
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 17:11
  3. Mapy.cz - kterým browserem se otevřou mapy?
    Od hotovyrado_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 20:56
  4. Mapy
    Od Chrasty_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-02-2006, 13:58