Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Instalace .cab souborů

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    Ahoj, mám asi celkem lamerskou otázku, bohužel tlačítko hledat nepomohlo. Jak nainstaluju cab soubory na kartu? Na smartphonu jsem byl dotázán, kam chci instalaci provést. Když instaluji .exe soubory, tak se mě to zeptá, kam instalaci provést, u cabu ne. Zároveň se chci zeptat, zda existuje program, který převede exe soubory na cab? Mám MDAc, WM 2003.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Jak instalovat na PDA aplikace?

    2. CAB si můžeš stahovat buď ze stánek výrobce softu nebo zde na webu - musíš "přepnout" do mobilní verze pro PDA (místo www.ce4you... je mobile.ce4you...)

    3. Výroba - např. začneš instalovat soft přes AS, ale instalaci přerušíš a CAB najdeš v PC (myslím složka Microsoft/Active Sync, ale vyhledavač snad používat umíš, ne?).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    1, v podstatě si mi odpověděl jako osch, jen trošku delším článkem.
    2, kde seženu cab soubory vím, v tom problém není
    3, právě, že mám problém s instalací exe souborů, nejspíš tím, že ,mám SP1, na SP2 se chystám, ale zatím nějak nemám čas. Drtivá většina exe souborů mi píše něco o tom, že mi chybí Activesync.
    Každopádně dík, kdyby někdo věděl, jestli jdou exe soubory převést jinak, budu rád za každou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    no a mas na PC nainstalovany activesync? Protoze jestli ne, tak na instalace z PC v klidu zapomen.
    Navic muzes i narazit na programky, jako je treba plamp, ktere jsou "exace" spustitelne pouze v pocket PC, ale na PC hlasi logicky chybu. Neinstaluji se tedy z cabu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    Pochopitelně mám Active sync, potřebuji synchronizovat denně, ale je tam něco špatně s těma exe souborama, můj soukromej názor je starší Activesync, novější nenainstaluju bez SP2, o tom jsem už psal. Pokud potřebuju instalovat exe soubor, instaluju ho v práci a je to bez problémů, ale přeci jenom doma je doma a je na to víc času)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    tak to jsem tedy skutečně nepochopil, že absence SP2 na WXP implikuje starou verzi AS. Pokud máš dobrý důvod nemít SP2 a bez něj novější AS nejde nainstalovat, není toho asi moc k vymýšlení.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Nemoznost instalace *.exe souboru
    Od EfineSS_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 22:40
  2. instalace cab souboru
    Od dr.roman v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-10-2007, 21:36
  3. Hromadná instalace souborů .cab
    Od macula_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-10-2006, 09:40
  4. Instalace certifikátu na smartphone ve formě .CAB souboru
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 21:48
  5. Instalace certifikatu, asociace souboru, problem s ICQ
    Od Vasek - FSC Loox 720 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-01-2005, 09:34