Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 56 z 56

Téma: Nová oficiálna ROM R65

  1. #46
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    Tak jeste pridam maly doplnek z ELKA:

    1.Nejsme jedinný distributor v ČR, takže nemáme informace o všech A701.
    2.Mohu potvrdit, že existuje verze firmwaru, která píše číslo co máte vy, ale ve skutečnosti je to R65.


    Podflashovat to na R64 a pak tam dat R65 by asi bylo reseni, ale pockam na pripadnou R66...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od bkf1
    Hmm zkus CE Image flash na R64 a pro jistotu po flashi hardreset A R65ku si tam vubec necpi... ma oproti R64 vazny chyby
    Dik za radu, ve stredu to testnu... Drzim si palce:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Hlavne po flashi je treba provest hard-reset On se sice provede sam, ale nejak podivne:/ Proste po nastartovani s novou ROMkou ihned po najeti na today screen provest hard-reset
    PS: Jestli mate nejakou zalohu dat udelanou v nejakym zalohovaci (např. Sunnysoft backup) tak si ji rozbalte a valte to do PDA rucne Casto takova obnova totiz domrsi celej system a pak vetsinou nasleduje nalada v p*deli a hard-reset Bez toho se myslim kazdej obejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    50

    Tak jsem pohořel jako Baťa s dřevákama...

    Nedokazu provest dalsi upgrade (v tomto pripade downgrade na R64) neb software kterym jsem z R46 presmahnul na R65 jiz telefon v BOOTmodu nevidi... Ten soft se konkretne jmenuje "ScoterRomUpdate-R01.exe" predpokladam ze je finta v tom R01 na konci... Tak jdu zkusit vyGOOGLovat nejakou jinou verzi... Pokud mate nejaky overeny postup, sem s nim, budu vam neskonale vdecen...
    Dik, Borek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Hmm spis bych rekl, ze delas nekde chybu. Vsem flashovani (CE Image update) i po oficialnim TotalUpdate (R65) funguje v pohode Mozna jsi zapomnel vypnout usb detekci v activesyncu... nebo neco jinyho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    50

    hmm... tak zrovna tu autodetekci jsem vypnutou mel... Dokazal jsem onen soubor pustit a hned na zacatku je treba kliknout na OK, okno se prekresli a potom vybrat CE Image ktery chci. Problem je ze jsem se nedostal za to prvni kliknuti. Kdyz jsem nepripojil MiO, rekl mi ze neni pripojeno zarizeni, kdyz jsem nevypnul Async, rekl mi nejakou chybu USB portu a kdyz jsem Async vypl (detekce USB) tak po stisknuti OK zamrzl... zkouseno opakovane v ruznem poradi na ruznych USB portech i po vypnuti pocitace...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    10

    Tak jsem zkusil nahodit off. ROM R65.3.101.0921.1. Vše proběhlo v pořádku, ale po restartu se mi objeví akorát úvodní obrazovka a už nic...
    Zkoušel jsem na chvíli vyndat baterii, provést HR, ale nic nepomohlo.
    Nevíte někdo, co s tím. Díky
    Bootlaoder je od Scootera......
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    zatím mám málo technických zkušeností s A701 a pro začátek by mě zajímalo
    1.jak vlastně zjistím jakou ROM v Miu mám ?
    2.jak se dělá HR ?
    3.jaktože když nainstaluji češtinu od SunnySoftu, tak A701 pracuje mnohem pomaleji ?
    4.je někde kompltení návod, jak flashnout na vyšší ROM ?...nerozumím totiž vašim hláškám typu UBOOT, bootloader, DUN, TMC, AKU 3.2, CE image...atd.
    5.i když mám vyzvánění naplno, tak je špatně slyšet...když si pustím mp3, tak na plno hraje dostatečně nahlas, ale to vyzvánění a to je dost podstatné je mnohem tišejší.

    předem díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    1. při startu Mia
    2. vypneš Mio a podržíš současně tl. na snížení hlasitosti + červené tl. a až začne Mio vybrovat tak pustíš
    3. protože pracuje na pozadí. Není to bohužel tak, že by instalace přepsala anglické texty na české. To by pak bylo samozřejmě rychlejší, ale výrobci češtiny by museli po každé verzi AKU dělat novou češtinu.
    4. návody jsou i na tomhle foru, stačí jen hledat (nejlépe v threadech o nových ROMkách). Jinak UBoot je v Miu něco jako bios na desce PC... DUN a TMC nevim (něco s handsfree tušim)... verze AKU udává verzi OS (něco jako Windows XP SP1 a SP2) a zatím poslední je 3.3 (3.2 je beta)... CE image je flash soubor obsahující pouze operační systém (tj. update bez UBootu atd.)
    5. záleží taky na vyzvánění já používám standartní (starej telefon) a nemám problém

    PS: z vlastní zkušenosti doporučuji flashovat jenom OS (CE image) a to "oficiální" R64, ale můžeš klidně zkusit i jiné např. od OKIho
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    No, tak to vypadá, že nic flashovat nemusím, neboť při najetí Mia se mi objeví R64.3. Myslel jsem si, že se prodávají jen s R45. Přesto po přijetí hovoru 2s prodleva je stejně jako s R45.
    Vyzvánění používám také "starý telefon"...asi jsem nahluchlej )...mně to jen nešlo do hlavy, že to není stejně hlasité jako když poslouchám mp3. Existuje možnost, jak smazat z listu vyzváněcích melodií tu z nich, kterou jsem tam v podobě mp3 vložil já ?

    Když udělám HR, co se s přístrojem stane ? Přijdu o všechno co v něm je doinstalováváno včetně kontaktů a údajů v kalendáři ?

    Nemůžete mi ještě někdo poradit, jak kontakty, kalendář atd. přehrát z Nokia do Mio ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Mno tak to se divim ze jsi koupil Mio s R64kou:/ Jinak prodleva tam asi bude porad... zalezi to taky na tom jakou mas SIMku, v jakym stavu je, jakej operator a tak Windows Mobile ma porad problem s operacema kolem SIM (volani, sms atd.) to je videt treba na listu oprav v novych AKU kde se vetsina tyka prave operaci se SIMkama... s tou hlasitosti vyzvaneni zkus treba ten soubor v PC v nejakym softu zhlasit a pak ho nahrat zpatky do Mia... a mrkni jestli mas oba ukazatele hlasitosti na max jinak zkousel jsi odstranit soubor s vyzvanenim? pak by prece mel zmizet i z listu melodii co se tyce nejakych exportu tak nevim ale na CD k Miu je udajne nejakej soft kterym se muzes hrabat do Mia tak se mrkni jaky soubory podporuje pro import a do tech to pak zkus exportovat v nejakym Nokia softu Co se tyce HR (doporucuju udelat po kazdym flashovani) tak to je jak kdybys zformatoval disk a nainstalovat cisty okna
    PS: na mobilnaut.cz je nekde par rad jak na melodie treba kdyz chces dat melodii pri vytaceni jak je treba u vsech Siemensu coz se hodi protoze hnes slysis ze telefon vytaci pak se ti nestane ze nekdy cekas az ti nekdo zvedne telefon a pritom se nic nevytaci
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Nová oficiálna ROM pre HTC Diamond 2
    Od skinhead v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 121
    Poslední příspěvek: 26-05-2010, 09:21
  2. posledna oficialna rom na x500 alebo funkcna neoficialna wm6.1
    Od jano12345 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 08:11
  3. Nová ROM 434
    Od Panot v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 23:23
  4. Nová ROM R64
    Od nowis879 v sekci Mio
    Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 20:54
  5. Nova rom 172
    Od lout_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 17-05-2004, 04:28