Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Nejde zvuk

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Na mojí N560 přestal fungovat zvuk! Prostě přestala vydávat jakýkoliv zvuky a nehraje ani do sluchátek. Vůbec nemám tušení, čim to může bejt, nainstaloval sem Tom Tom 6, překopíroval nějaký mapy, dal nabíjet a zvuk najednou nejde. Nehraje to ani potichu, prostě bůbec. Koukal sem do nastavení, ale nikde nic nepomohlo, nevíte někdo co s tim? Dík
    Soft reset nepomáhá a do hard se mi moc nechce...

    edit: A jak tak koukám, tak mi nefunguje ani Bluetooth, řiká "The bluetooth radio failed to turn ON due to insufficient driver memory availiable. You must perform a normal reset before you can turn On the Bluetooth Radio.
    - soft reset nepomáhá, co je normal reset? HR?

    Ach jo... (
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    62

    Stim zvukem se mi to už taky několikrát stalo.
    Pomohlo zastrčit stilus do zdířky na sluchátka a vyndat a LOOX mi začal zase hrát. V konektoru na sluchátka se tam něco zasekává, pak je to jak když máš zastrčený sluchátka a zvuk nejde do repráku.

    Zkus to.Pokud to nepomůže tak bych odinstaloval TOM TOM 6 a udělal soft reset.Jestli to třeba nedělá TOM TOM 6.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Píše, že mu zvuk nejde ani do sluchátek, takže zasekáváním konektoru to asi nebude.
    Vzpomeň si co jsi instaloval před tím, než to přestalo jít a odinstaluj, pokud nepomůže tak udělěj reset On/Off + reset stylusem a pokud ani to nepomůže tak ti asi nic jiného než HR nezbude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Nene, nějak se mi to celý zes*alo... Zvuk nejde vůbec, ani po odinstalaci všeho co sem tam dal, BT taky nejde a ještě se mi na paměťový kartě ztratila složka s mapama Central & Western Europe. Nevidí jí ani Loox ani Počítač, ale přitom tam je, má asi 1,6 GB a to místo je obsazený... Takže kromě HR budu muset udělat i format karty
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Takže bylo to kvůli TT6, pokud se vám to taky stane, najdete odpověď v TOM TOM fóru thread tt6.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    153

    Tak já se přidávám, mám naprosto stejný problém a nechce se mi už po 3. dělat HR, zajímalo by mě nějaké řešení, jak říká Storm8 je to kvůli TT6,, ale v threadu TT6 jsem nenašel nic, please když tak o link.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Hm... mne toto robil TT5, ale stačil soft reset. Na Acer n50.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Po instalaci TT6 mi taky nejel zvuk.. nemel jsem cas to resit... takze HR a zpatky TT5
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1

    Mal som rovnaký problém.Náhodou som stisol nahrávanie zvuku,klikol na ikonu reproduktoru,z nejakého mne neznámeho dovodu bol na minime.Po vrátení na max mi šli všetky zvuky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    153

    tak jsem to vyresil trosku krkolomnym zpusobem, ale funguje to...SPB Backupem jsem udelal kompletni zalohu, hard reset, nainstaloval bluetooth stack widcomm, protoze z nej jsou potreba nektere knihovny, udelal zase kompletni zalohu kterou jsem rozbalil, vytahnul systemove soubory z \windows. V PDA jsem obnovil vse ze zalohy a Resco Explorerem jsem prepsal vsechny systemove knihovny, ktere jsem vytahnul po zaloze, SR a vsechno jede jak ma
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Stoji vubec TT6 za tyhle problemy? Nejak mi neprijde o tolik lepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    153

    Pravdu? Nestoji...Jsem zpatky u 5.21
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. nejde zvuk v navigonu
    Od stanah112 v sekci Navigon
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 03-03-2011, 09:42
  2. Nejde zvuk SMS
    Od Fiktik_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 16:05
  3. HP 6915 _ nejde zvuk
    Od Pitevna v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-10-2007, 15:41
  4. Zvuk u připomínek nejde a nejde
    Od Dude v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-08-2004, 19:59