Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 2 z 2

Téma: Chyba v kódu - poradíte?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Píši program, který odesílá pres COM port příkazy na PC (zkrácená smyčka zpráv):
    Kód:
    switch (message) 
    {
    	case WM_COMMAND:
    		wmId    = LOWORD(wParam); 
    		wmEvent = HIWORD(wParam); 
    		
    		switch (wmId)
    	       {	
    	                 case B_NEXT:
    		                 WriteToCom(port, NEXT);
    		                 break;
                            default:
    				   return DefWindowProc(hWnd, message, wParam, lParam);
                   }
    
          case WM_KEYDOWN:
                  wmId    = LOWORD(wParam); 
                  wmEvent = HIWORD(wParam); 
    
                 switch (wmId)
                {
                               case VK_LEFT:
    					WriteToCom(port, NEXT);
    					break;
                               default:
    				        return DefWindowProc(hWnd, message, wParam, lParam);
                 }
    
    }
    WM_COMMAND zpracovává mnou vytvořená tlačítka v programu, WM_KEYDOWN zpracovává hardwarová tlačítka. Po spuštění pokud stisknu hardwarové tlačítko, vše funguje jak má. Jakmile kliknu na button v programu, hardwarová tlačítka přestanou reagovat na jakýkoliv stisk. Nevíte, kde by mohla být chyba? Napadlo mě, jestli to nemá něco společného s focusem okna, ale zatím jsem na nic nepřišel. Díky za každý nápad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jak to tak bývá, celou dobu nemohu najít řešení, a jen se zeptám, za 5 minut mě to napadne... Stačilo po každém stisknutí tlačítka dát SetFocus() a jde to...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Minimalizace html kodu
    Od Zivan_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 28-02-2007, 09:14
  2. Čtečka čárových kódů
    Od paveluh_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-12-2006, 09:29
  3. Zistenie ascii kódu stlačených tlačítok
    Od xmike_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 01:00
  4. Handango - opakovane zjisteni registracniho kodu
    Od empiK v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-02-2005, 10:45