Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Qtek 9000 - paměť pro programy

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Dá se nějak uvolnít paměť pro programy? 8MB se mi zda trochu málo pro bezproblémový provoz. Ostatně jsem ani nikde nedočetl kolik postačí pro chod...? SEznam běžících aplikacích jest prázdný. Hledal jsem podobné téma a nenalezl...pokud někde není zašité hluboko v diskuzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    :sarcastic: a co napsat jaké zařízení, jaký OS, atd, atd ....

    jinak dost žerou today pluginy a za zkoušku stojí taky nabootovat do safe mode a kokuknout se kolik zbyde paměti

    a pokud používate orig ROM od některého z našich operátorů tak zkusit preflashovat

    nebo nejednoduší řešení je HR:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    QTEK 9000 WM5... a s nejakymi boot rezimi nemam ani zkusenost)

    EDIT: uprvaven nazev tématu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    no proto jsem ti dal odkaz na prográmek pomoci kterého to můžeš zkusit, jinak co se týče paměti na Qteku9000 je tu už někde diskuze, zkus pohledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    8MB - proboha co všechno jsi tam naistaloval?

    k tomuhle číslu jsem se nikdy ani nepřiblížil, nebude problém ve zbytečných instalacích soft to PDA a ne na kartu? anebo v nějakých e-mailech a jejich přílohách?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Na programek juknu...veskery SW instaluji do SD karty...proste na pocatku uz pri startu qtek...mam pemet pro programy nejakych 15MB natoz kdyz se otevre par aplikaci 8 mam standardem i kdyz je pozaviram nikdy se neveratim ke slibnemu cislu 15MB

    Kolik mate vy???

    Dekuji za program odzkousim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    to je divné, zkuste vypnout Today pluginy a měl by jste mít cca 18 - 20 MB
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Poslední dobou se oběvují trendy zmenšovat pagepool, ale Universal má bohužel page pool již tak malý (4MB), že při ještě větším zmenšení by se asi zhroutil..
    Pro srovnání: HTC Wizard (MDA Vario) má pagepool 12 MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    jakou ROM jste vlastně použil? 1.30.96? i-mate? nebo jinou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    O problémech s pamětí se ví, na XDA-Dev už k tomu byly nějaké připomínky, tady ty příspěvky jsou o tom:

    --------------------------------------------------------------------------------

    Memory Problem with 1.90.96 radio1.13


    Hello All,

    I have installed yesterday rom 1.90.96 and at the beginning it looked very good. I have installed all applications as usual - exactly like in previous installations and everything was fine untill I have checked the amount of free program memory. In build 1.30 I usually have around 24 MB, but with this build it is fluctuating between 12 and 16 and is is not enough for some of my applications. Does any of you know usefull application which show which application/process is really using the memory? any hints there? I have checked startup and there is nothing unusal there, and when I check in running programs there is nothing running - but still the memory is very low. Any clues???


    --------------------------------------------------------------------------------

    A odpověď:

    --------------------------------------------------------------------------------

    New version is on the way!


    All,

    I am in the final stages of testing the latest release 1.91.02 WWE

    It should be ready to upload in the next few days. I have addressed many of the issues and suggestions that were reported. The only real issue that still remains is the CF 2.0 SP1 issue. This issue is with the AKU 3.2 core itself and only affects programs that interface with the PIM, although if I test a application written in .NET 2005 that connects to the PIM it works fine, so my theory is that older software will not work correctly, probably because of the PIM changes in AKU 3.2.

    I performed this test by creating a version of my ROM without the CF 2.0 SP1 files in it and installed the CF 2.0 SP1 via the MS cab file, then tried various PIM software that requires CF 2.0 (C2C, i-mate 1-View, etc...) I received the same results between both ROM versions.

    However I will keep looking to see if there is anything I can do about it.

    Hope everyone is enjoying the ROMs and I truly appreciate all the wonderful feedback!

    Take care,

    -Jwrightmcps

    P.S. I will keep you guys posted on my continued progress...


    --------------------------------------------------------------------------------

    Pokud to tu někdo ve zkratce přelouskne, tak se to dozvíme podrobněji, já to chápu tak, že se o tom ví a chystá se nová verze, která by tento problém měla řešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Tak jsem myslel ze jsem nad timto zvitezil ale asi ne...Povedlo se mi pomoci techto stranek a jisteho uzivatele nahrat do zarizeni nove

    radio 1.13.00
    rom 1.90.94WWE

    nebudu tvrdit ze o proti vyrobnimu se nic nezmenilo zmena je to pekna

    ...ale pamet? rano zacnu s pameti 25MB a vecer mam 3MB zkontroluji vypis spustenych programu a a je prazdny...jak vyprazdnit pamet kdyz ve vypisu nic neni?
    Predpokladam ze jistou cast pameti si ukousne system (cestinu nepouzivam) ale kdyz zkoncim na tech 4 uz se to moc nehybe
    Napada nekoho neco? Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    najdi si programky Oxios Hibernate a Oxios CloseApps
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    106

    Diky za typ odzkousel jsem ale zpetne se nad 14MB proste nevyhrabu) v nej pripade mi to prida 2,5MB ktere zas zmizi za chvilku ale vetsinou to uvolni tak 1,4 a mene
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-06-2008, 19:43
  2. V nabídce paměť-spuštěné programy se mi zobrazuje položka desktop- problémy
    Od MartinFALCON v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 20:01
  3. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 16:54
  4. QTEK 9000 a opět Paměť
    Od sim_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 12-05-2006, 21:20
  5. Pamet pro spustene programy
    Od simir_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-07-2005, 10:02