Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: Eurotel DataPhone II

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak ho mam pred sebou Pokud vas neco zajima, piste sem. Mam ho na dva dny, tak neotalejte. Recenzi nebudu delat, rozdilu od T-Mobile MDA II je skutecne jen par, udelam jen neco jako rozdilovou minirecenzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    6

    Zajimal by me alespon bodovy vycet rozdilu mezi
    T-mobile MDA II a Eurotel XDA II. Jake z techto zarizeni preferujete. Za odpoved predem velmi dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Ludek Wolf
    Zajimal by me alespon bodovy vycet rozdilu mezi
    T-mobile MDA II a Eurotel XDA II. Jake z techto zarizeni preferujete. Za odpoved predem velmi dekuji.
    ... podivejte se sem ... a P@vel myslim take neco chysta ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    6

    tak ja uz si jej poridil take a musim rict ze je docela fajn, holt mi jen vadi ty windowsy, ale nejak se to prekousnout musi. Kazdoapdne thle XDA v kombinaci s GPRS instant je neocenitelny pomocnik. Clovek muze mit aspon zaple ICQ porad nonstop a nemusi stahovat zadne offline stranky a obtezovat se s AVANTGO
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Lze nějak počeštit i desktopovou stranu ActiveSync?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Bud
    Lze nějak počeštit i desktopovou stranu ActiveSync?
    Jednoducha odpoved zni ne, existuji nejake neoficialni preklady, vice hledejte v teto diskuzi. Bohuzel... Poslal jsem znovu dotaz na MS, ale vypada to, ze na nas pecou
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Za boha se mi nedaří sesynchronizovat kalendář. V Outlooku mám plno položek. Nastaveno mám synchronizovat v kalendáři všechno. A v PDA furt nic není.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Bud
    Za boha se mi nedaří sesynchronizovat kalendář. V Outlooku mám plno položek. Nastaveno mám synchronizovat v kalendáři všechno. A v PDA furt nic není.
    ... co ma te za Outlook?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od Bud
    Za boha se mi nedaří sesynchronizovat kalendář. V Outlooku mám plno položek. Nastaveno mám synchronizovat v kalendáři všechno. A v PDA furt nic není.
    ... co ma te za Outlook?

    PavelR.
    Mám MS Office 2003. Všechno ostatní chodí. Teda vlastně já nevím jestli všechno. Jsem nováček, mám první PDA, takže se vše učím. Ale bez problémů se mi do PDA natáhly doručené emaily (odeslané ne, ale u těch mě napadlo, že asi schválně, proč bych je potřeboval) a kontakty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Bud
    Mám MS Office 2003. Všechno ostatní chodí. Teda vlastně já nevím jestli všechno. Jsem nováček, mám první PDA, takže se vše učím. Ale bez problémů se mi do PDA natáhly doručené emaily (odeslané ne, ale u těch mě napadlo, že asi schválně, proč bych je potřeboval) a kontakty.
    ... začal bych asi zde. Popř. zkuste v ActiveSyncu na PC odstranit vytvořený partneship (File\Delete Partner Ship) a vytořit jej znovu.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    4

    Me zarazila priserna nekompatibilita se starsimi programy pro Pocket PC. Zkousim ruzne utilitky, hry, softiky a vetsinou po stazeni instalacniho souboru obdrzim chybovou hlasku ze to neni validni Pocket PC aplikace. Je to normalni?
    Patas
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Patass
    Me zarazila priserna nekompatibilita se starsimi programy pro Pocket PC. Zkousim ruzne utilitky, hry, softiky a vetsinou po stazeni instalacniho souboru obdrzim chybovou hlasku ze to neni validni Pocket PC aplikace. Je to normalni?
    Patas
    Problem bude spis jinde. Aby nedoslo k omylu - jste zacatecnik?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    4

    Ano, jsem newbie. Muj problem byl, ze jsem se nezamyslel nad tim ze tyto aplikace je nutne instalovat z velkeho PC na maly pres kabel a ActiveSync a nikoliv je stahnout a instalaci spustit primo na MDA II.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od Bud
    Mám MS Office 2003. Všechno ostatní chodí. Teda vlastně já nevím jestli všechno. Jsem nováček, mám první PDA, takže se vše učím. Ale bez problémů se mi do PDA natáhly doručené emaily (odeslané ne, ale u těch mě napadlo, že asi schválně, proč bych je potřeboval) a kontakty.
    ... začal bych asi zde. Popř. zkuste v ActiveSyncu na PC odstranit vytvořený partneship (File\Delete Partner Ship) a vytořit jej znovu.

    PavelR.
    Jsem mamlas, funguje to a fungovalo to od začátku. Nevšiml jsem si, že jsem si do outlooku hodil položky z kalendáře z Nokie 6510 a u nich mám nastaveno celo denní platnost, takže se mi pak stahli i do PDA, ale jako celodenní události jsou vidět jen v podrobném zobrazení dne uplně nahoře. A toho já si nevšiml.

    Chtěl bych se zeptat kde by se dala sehnat nalepovací ochraná folie na DataPhone II, přece jen bych se jako začátečník nerad displej zničil nějakým ne moc košér zacházením. Neříkám to z důvodu, že bych se k PDA choval hrubě, to vůbec né. Je to moje miminko. Ale přece jen bych rád, aby to nějaký pátek vydrželo, na nové se hned tak jako novopečený učitel ještě s horkým diplomem nezmohu. Nerad bych po půl roce koukal na odřený nebo nedej bože nějak hůře poškozený displej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mám další dotaz. Při napsání a odeslání SMS se mi v jejich seznamu ve složce Odeslané zprávy zobrazí jméno pouze u SMS na kterou odpovídám. Když píšu zprávu jako novou, tak se zobrazuje pouze jen číslo. Dá se nějak udělat, aby se mi i u nových zpráv, které napíšu a odešlu ukázalo jméno a ne jen číslo?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Eurotel dataphone III...
    Od F@ster v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-07-2007, 09:21
  2. Eurotel Dataphone III
    Od Tomáš1522 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-08-2006, 19:02
  3. Eurotel DataPhone III - Eurotel je zase první...:(
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 08-02-2005, 13:49