Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: Eurotel DataPhone II

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Bud
    Mám další dotaz. Při napsání a odeslání SMS se mi v jejich seznamu ve složce Odeslané zprávy zobrazí jméno pouze u SMS na kterou odpovídám. Když píšu zprávu jako novou, tak se zobrazuje pouze jen číslo. Dá se nějak udělat, aby se mi i u nových zpráv, které napíšu a odešlu ukázalo jméno a ne jen číslo?
    ... bohužel nedá ... :-(

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Měl bych 5 otázek:

    1. Lze nějak nastavit, aby při psaní na klávesnici se mi nabízely česká slova místo anglických a zda můžu také nějaká slova doplňovat do slovníku? Pokud to tam je, tak jsem asi slepý.

    2. Hodně jsem si oblíbil PenReader, ale občas se mi stává, že pomocí něho napíšu pouze jedno písmeno nebo kus textu, který se rozezná najednou jako první rozeznávání a poté už mi pomocí PenReaderu nejde psát. Musím přepnout např. na klávesnici a poté zpátky na PenReader, pak to funguje, většinou, ale párkrát jsem musel přistoupit dokonce k soft resetu.

    3. Dále mám problém s sms. Pokud napíšu sms dlouhou maximálně 160 znaků odešle se jako jedna a vše je bez problémů, dokonce i s háčkama a čárkama. Když ovšem překročím 160 znaků a rozdělí se např. na dvě (což jsem zkoušel), doručí se jako 5 zpráv dlouhých pouze 67 znaků a možná se tak i účtuje, to nevím ještě mi nepřišla tenhle měsíc faktura.

    4. Když synchronizuji PDA s notebookem, tak se mi v Outlooku synchronizují emaily pouze v doručené složce, lze nějak nastavit, aby se mi synchronizovala také složka s odeslanými emaily.

    5. Lze nějak synchronizovat s notebookem i SMS zprávy, čímž bych si je zálohoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Bud
    Měl bych 5 otázek:

    1. Lze nějak nastavit, aby při psaní na klávesnici se mi nabízely česká slova místo anglických a zda můžu také nějaká slova doplňovat do slovníku? Pokud to tam je, tak jsem asi slepý.
    ...nejste Tato funkce tam není. Doplňování slov, které je součástí WM2003 ukládá i CZ slova, ale nejsem si jist, zda tam zůstavají i po soft resetu.

    2. Hodně jsem si oblíbil PenReader, ale občas se mi stává, že pomocí něho napíšu pouze jedno písmeno nebo kus textu, který se rozezná najednou jako první rozeznávání a poté už mi pomocí PenReaderu nejde psát. Musím přepnout např. na klávesnici a poté zpátky na PenReader, pak to funguje, většinou, ale párkrát jsem musel přistoupit dokonce k soft resetu.
    ... soft reset podobné problémy opravdu řeší. V pondělí jsem podobný bug nareportoval do Paragonu (autoři PR) a tlačím na ně, aby jej co nejdříve opravili. Jakmile bude nová verze, oznámím to i zde na ce4you. To zamrzávání se děje především po synchronizaci a rozpoznávání v kalendáři. Nějaké další podrobnosti najdete zde.

    3. Dále mám problém s sms. Pokud napíšu sms dlouhou maximálně 160 znaků odešle se jako jedna a vše je bez problémů, dokonce i s háčkama a čárkama. Když ovšem překročím 160 znaků a rozdělí se např. na dvě (což jsem zkoušel), doručí se jako 5 zpráv dlouhých pouze 67 znaků a možná se tak i účtuje, to nevím ještě mi nepřišla tenhle měsíc faktura.
    ... SMS rozhodně pište "bez hacku a carek". Stejnou věc dělal kdysi i můj SE T68i. Pokud byl v SMS jediný znak s diakritikou, zpráva mohla mít délku ne standardních 160 znaků, ale jen nějakých 60-70. Nejsem odporník na kódování ani na GSM standardy, ale myslím, že je to způsobeno tím, že znak je ve standardní SMS bez diakritiky definován 7 bity. Je-li použito 8 či 16 bitová definice znaku, SMS musí být zákonitě kratší.

    4. Když synchronizuji PDA s notebookem, tak se mi v Outlooku synchronizují emaily pouze v doručené složce, lze nějak nastavit, aby se mi synchronizovala také složka s odeslanými emaily.
    Obávám se, že odeslanou poštu nelze synchronizovat. Jinak veškeré nastavení synchronizace pošty lze nastavit v programu ActiveSync na PC v Tools/Options/Inbox/Settings ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    156

    ...nejste Tato funkce tam není. Doplňování slov, které je součástí WM2003 ukládá i CZ slova, ale nejsem si jist, zda tam zůstavají i po soft resetu.

    ----
    Neda se to nejak resit? Ten cesky slovnik by se opravdu hodil. Treba i za nejaky peniz vyhodit anglicky a dat tam cesky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    6

    Zajimalo by me, jestli se k tomu da nekde v CR sehnat prislusenstvi (krome kabelu a sluchatek, ktere nabizi Eurotel, a privesku, ktery nabizi T-Mobile). Treba takova nahradni baterka by se mi hodila, ale bud jsem uplne hloupy, nebo se proste neda sehnat (s vyjimkou nejakeho internetoveho obchodu v Indii). O externi klavesnici se radsi ani nezminuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    371

    Citace Původně odesláno od ming
    Zajimalo by me, jestli se k tomu da nekde v CR sehnat prislusenstvi (krome kabelu a sluchatek, ktere nabizi Eurotel, a privesku, ktery nabizi T-Mobile). Treba takova nahradni baterka by se mi hodila, ale bud jsem uplne hloupy, nebo se proste neda sehnat (s vyjimkou nejakeho internetoveho obchodu v Indii). O externi klavesnici se radsi ani nezminuji.
    Je to vubec nejaky spatny s prislusenstvim, co ma Eurotel za kabely? A co je to privesek od T-Mobile? Nesehnal jsem dokonce ani folii na display - sunnysoft je jeste nema - jaka hanba ) Jinak prima shop je treba na http://www.expansys.com/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    6

    Pravda, eXpansys ma slusnou nabidku, asi jsem je nejak prehledl. Pokud dodavaji i do CR, tak je to v pohode.
    Ale jak rikam, Eurotel s T-Mobilem k tomu neprodavaji skoro nic (alespon podle stranek a navstevy prodejny).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zajímalo by mne zda se dá někde v registru upravit nějaká hodnota (např. z 0 na 1), tak aby při každé nové zprávě sms nebo odpovědi na doručenou sms již byla zatržena žádost o záslaní informace o doručení sms.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Měl bych několik dotazů:

    1. Lze nějak (nejspíš pomocí nějakého prográmku) zjišťovat provolané minuty pro určité období hlavně měsíční, abych věděl jestli už mám vyčerpané volné minuty nebo ne?

    2. Lze nějak zálohovat sms?

    3. Kam můžu nahrát vlastní zvuky, abych je poté mohl nastavit jako upozornění např. na novou sms, atd.?

    4. Začínám se zajímat o GPS navigaci, ale jsem úplný začáteční, uvítal bych doporučení na nějaký prověřený GPS modul, který bez problémů funguje s DATAPHONE II a prověřený držák do auta.

    Díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    59

    1. Lze nějak (nejspíš pomocí nějakého prográmku) zjišťovat provolané minuty pro určité období hlavně měsíční, abych věděl jestli už mám vyčerpané volné minuty nebo ne?

    Ad.1. Phone Dashboard. Pouze tato verz trpi nemoznosti stanovit zacatek a konec uctovaciho obdobi, ale i tak je to super.

    2. Lze nějak zálohovat sms?

    Jako databazi jo, jako textovy soubory netusim.

    3. Kam můžu nahrát vlastní zvuky, abych je poté mohl nastavit jako upozornění např. na novou sms, atd.?

    /Windows

    4. Začínám se zajímat o GPS navigaci, ale jsem úplný začáteční, uvítal bych doporučení na nějaký prověřený GPS modul, který bez problémů funguje s DATAPHONE II a prověřený držák do auta.

    Na drzaky tady uz diskuze probehla, myslim ze tohle z toho vypadlo, ale je to drahy http://www.dicota.com/index.php?s=7f97661cb5159fb3c1db112d0c7d5418&tID=4 &lID=4&action=products&CODE=6&p=25
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Bud
    4. Začínám se zajímat o GPS navigaci, ale jsem úplný začáteční, uvítal bych doporučení na nějaký prověřený GPS modul, který bez problémů funguje s DATAPHONE II a prověřený držák do auta.
    V pripade Dataphone II doporucuji dat si pozor na BT GPSky, ta verze ROM, kterou DP II obsahuje, bohuzel sama od sebe neumi pracovat s BT GPSkou, nastesti vsak jiz existuje reseni. Více informací najdete zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Eurotel dataphone III...
    Od F@ster v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-07-2007, 09:21
  2. Eurotel Dataphone III
    Od Tomáš1522 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-08-2006, 19:02
  3. Eurotel DataPhone III - Eurotel je zase první...:(
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 08-02-2005, 13:49