Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: MDAc - nejde zapnout BT.

  1. #1

    (C) (C) je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    28

    Kdyz je zapnut flightmod tak nejde zapnout BT. Mam posledni ROM od T-Mobile. Vim ze se to tu resilo, ale nikde jsem nenasel konkretni odpoved jak to vyresit. Zaclo to zniceho nic a hard reset nepomaha.

    Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Dle meho je Flight mode .. vytvoreny prave pro to aby MDA nic nevysilalo.

    Tudiz i BT.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    (C) (C) je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    28

    To je mozne, ale predtim mi to fungovalo a najednou prestalo, coz je docela divne.
    A neexistuje nejaka uprava v registrech?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Divné to není. Fungovat to prostě nemohlo. Pokud zapneš Flight mode, tak se vypne kompletně vysílání, tedy GSM/GPRS, BT, IR i Wifi. Rozumíš? Proto je to Flight mode, že? Aby náhodou nějaké vysílání neovlivňovalo systémy letadla během letu (flight).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Přesně tak FlightMode vypne u MDA Compact i jinde jak GSM modul, tak jiné bezdrátové technologile

    Edit (17:04): Trošičku pozdě )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    (C) (C) je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    28

    Ja tomu rozumim, ale jak rikam fungovalo to. Klidne se tu muzem hadat ze to nefunguje, ale ja vim ze to fungovalo, protoze to zarizeni ppouzivam.
    Timto je ale asi problem vyresen - nejde to :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    48

    Přidávám se do boje, s WWE 1.12 mi to také tak fungovalo - Bluetooth běželo i bez mobilu (na dovolené jsem se tak navigoval a GSM bylo vyplé z důvodu úspory baterie). Flashnul jsem na ofic ROM T-Mobile a mám stejný problém jako (C)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    24

    Stalo se vám někomu, že BT nešlo vůbec zapnout? Systém hlásí pořád dokola ať vypnu "fight mode", já ho vypnu, chci zapnout BT a zase ta samá hláška a pořád dokola. Stalo se mi to po HR, když jsem instaloval a konfiguroval MDA. Pak jsem přišel na to, že to má nějakou souvislost s programem BTHT tools, pokud tento program nainstalim, (kvůli GPS) když je nastaven "fight" tak už BT nikdy nezapnu, ani když to odinstaluju, musí přijít HR. Mám tam poslední ROM Qtek MDACompact_WWE_11300_550_11200.zip
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. P535 nejde zapnout
    Od lukyyysek v sekci P5xx
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 08:14
  2. Nejde mi zapnout VARIO
    Od michaŁ v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2007, 13:14
  3. Telefon nejde zapnout
    Od sk8er137 v sekci Motorola
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-12-2006, 10:22
  4. Nejde mě zapnout MIO P550
    Od THEuda_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-09-2006, 19:41