Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 104

Téma: ICQ a WM5 - Vario. Jaky soft v soucasnosti pouzivate?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    111

    Do soucasnosti jsem na icq ke vsi spokojenosti na Variu pouzival mChat v. 2.0b14. Ted jiz asi tyden koncim u hlasky o odesliani uzivatelskych dat. Jaky soft v soucasnosti lze na Variu k ICQ rozbehat? Co pouzivate vy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Mno já používám přesně mChat co ty a naprosto bez problémů!

    BTW jsem chtěl jentak pro zajímavost vyzkoušet ICQ2Go a kupodivu .. nejde
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    111

    A jakou verzi mChatu pouzivas?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    mChat 2.1b01
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Já používám Agile a musím říci naprostá spokojenost :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    chtěl sem nahodit klasický ICQ pro PDAčka ale vůbec to nevalilo - ani instalace ne... takže sem nahodil Agile a krom malinkejch drobností v ovládání při psaní je to uplně paráda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    originalni icq klient. je starej, neumi zadny specialni ficurky a uplne mi vyhovuje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    154

    taky nevidim na klasickym klientu nic spatnyho.. na pc mi bezi maximalne tunena miranda, ale na pda? nevim, nepotrebuju vic.. mam spis pocit, ze na pda je mchat nebo agile vic poza nez duvodne pouzivani.. nebo se mylim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Póza za tím není. Je za tím podpora historie a pohodlné překlikávání mezi kontakty
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1

    no ja jsem cerstvym uzivatalem a jako ze icq klient mi nechce fachat ani jeden :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Ja mam historii vypnutou, ale je fakt, ze pohodlne preklikavani mezi kontakty je super. Vychytany smajliky. Dal to, ze muzu posilat fotky, ktere zrovna vyfotim. Proste mi subjektivne prijde vic user friendly jak treba mChat. Vyzkousel jsem i klasicke ICQ pro PDA, ale taky mi nesedlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    42

    Take pouzivam mChat a posledni dobou hlasi vyse uvedenou hlasku Send user data ... a dal nic.
    Na GPRS pouzivam Jimma. Ciste na psani na pohodicku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    4Tazz1: Agile se mi zdá náročný na data..


    Citace Původně odesláno od TOMBY
    Na GPRS pouzivam Jimma.
    Normálně přes javu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Ja mam data unlimited, tak to nastesti resit nemusim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    43

    Ja pouzivam taky Jimma. Jsem na nej zvykly z mobilu, ovladani ma super kvuli tomu, ze mobily nemaji dotykac, takze ho ovladas bez problemu jen klavesnici:-) a data zere (subjektivne) hodne malo...takze jasna volba!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 7 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ANKETA: jaky pouzivate kontakt manager na PDA
    Od krumpacz v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-03-2009, 20:36
  2. Jaký soft na navigaci na bod
    Od vikino v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-08-2007, 18:23
  3. Aky nav. soft pouzivate na ASUS P535 ?
    Od kevin19_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-04-2007, 09:11
  4. Jaky pouzivate bitrate u videa na PDA?
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Multimédia
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 11:58
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-10-2004, 21:27