Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 47

Téma: Sunnysoft World off-line

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Citace Původně odesláno od johny
    Citace Původně odesláno od Kleid
    Pokud narazite na jakykolliv problem dejte vedet. Behem dnesniho dne budou na webu screenshoty a popisky.
    S novou verzi mam problem: jako jeden z kanalu stahuji textovou verzi mobilmanie (www.mobilmania.cz/text). V minule verzi to nekdy slo, nekdy to spadlo, ale aspon nejaka data se stahla. V nove verzi to stahne treba 8 MB, pak to spadne a neni tam nic. Navic vcera mi pri stahovani tohoto kanalu zacal padat WOL (proste se vypnul bez jakekoliv hlasky). Pouzivam verzi 1.8 na PPC 2002, synchronizuji prez Activesync (mam tam cca 7 dalsich kanalu, ty se synchronizuji bez problemu, zkusil jsem i avatgo verzi mobilmanie, funguje, ale neni to ono )

    Diky
    Ted jsem prave testoval MOBILMANII a vse jede jak ma. Cela MOBIL mania zabira 20kB (bez obrazku), Nastaveni kanalu: Hloubka 2, adresa: www.mobilmania.cz/avantgo.asp

    Vyzkousejte toto nastaveni, popripade importujte nastaveni z instalace. Problem s vypnutim aplikace byl v jedne verzi 1.8 (nyni je vse opraveno) stahnete si z webu novy instalator 1.8 build 02161 tam je vse OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Kleid
    Ted jsem prave testoval MOBILMANII a vse jede jak ma. Cela MOBIL mania zabira 20kB (bez obrazku), Nastaveni kanalu: Hloubka 2, adresa: www.mobilmania.cz/avantgo.asp

    Vyzkousejte toto nastaveni, popripade importujte nastaveni z instalace. Problem s vypnutim aplikace byl v jedne verzi 1.8 (nyni je vse opraveno) stahnete si z webu novy instalator 1.8 build 02161 tam je vse OK.
    Jak jsem jiz psal ve svem puvodnim prispevku, Avantgo verze mi take funguje, ale radeji bych stahoval textovou verzi, ktera je uplnejsi (obrazky, clanky za vice dnu, bleskovky, diskuze)
    Je mozne v aplikaci zjistit cislo buildu (v About jsem to nenasel)?
    Stahnu si aktualni verzi a zkusim to

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Vyzkousel jsem novy build a zda se, ze je vse v poradku (mobilmania se stahla cela - 17 MB )

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Citace Původně odesláno od johny
    Citace Původně odesláno od Kleid
    Ted jsem prave testoval MOBILMANII a vse jede jak ma. Cela MOBIL mania zabira 20kB (bez obrazku), Nastaveni kanalu: Hloubka 2, adresa: www.mobilmania.cz/avantgo.asp

    Vyzkousejte toto nastaveni, popripade importujte nastaveni z instalace. Problem s vypnutim aplikace byl v jedne verzi 1.8 (nyni je vse opraveno) stahnete si z webu novy instalator 1.8 build 02161 tam je vse OK.
    Jak jsem jiz psal ve svem puvodnim prispevku, Avantgo verze mi take funguje, ale radeji bych stahoval textovou verzi, ktera je uplnejsi (obrazky, clanky za vice dnu, bleskovky, diskuze)
    Je mozne v aplikaci zjistit cislo buildu (v About jsem to nenasel)?
    Stahnu si aktualni verzi a zkusim to

    Diky
    Textova verze bez obrazku , vnoreni 2 zabira 485 kB a stahnuti probehlo korektne. Build jsme zacli uvadet po uvolneni verze 1.8 a najdete jej jak v instalatoru tak v "About" obrazovce k aplikace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Kleid
    Textova verze bez obrazku , vnoreni 2 zabira 485 kB a stahnuti probehlo korektne. Build jsme zacli uvadet po uvolneni verze 1.8 a najdete jej jak v instalatoru tak v "About" obrazovce k aplikace.
    S obrazky to ma 17.61 MB, asi zacnu uvazovat o tom, ze se bez obrazku obejdu
    V nove verzi cislo buildu je, ale v puvodni nebylo, proto jsem si nebyl jisty, o jakou verzi jde.

    BTW Nedavno jsem si poridil ET Smartphone. Je mozne pouzit WOL licenci pro PDA i na Smartphone nebo je nutne koupit novou?

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    Díky moc.

    Je s češtinou je vše vyřešeno? Četl jsem spousty příspěvků datovaných zhruba před rokem. Mám na mysli princip, kdy se HTTP GET správně prezentuje a požaduje stránku v české kódové strance. Dneska to doma vyzkouším, uvídím a po 10-20 dnech se rozhodnu jestli koupím.
    :-)

    H.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    WOL pro SmartPhone a Pocket PC jsou odlisne aplikace a je zapotrebi si zakoupit licenci specialne pro dany typ OS. Osobne se domnivam, ze stahovani 17MB kanalu trochu ztraci smysl, nicmene proti gustu disputat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Citace Původně odesláno od Seff
    Díky moc.

    Je s češtinou je vše vyřešeno? Četl jsem spousty příspěvků datovaných zhruba před rokem. Mám na mysli princip, kdy se HTTP GET správně prezentuje a požaduje stránku v české kódové strance. Dneska to doma vyzkouším, uvídím a po 10-20 dnech se rozhodnu jestli koupím.
    :-)

    H.
    Pokud je mi znamo tak vsechny kanaly zobrazuji ceskou diakritiku korektne - jediny problem je s PalmServerem, kde kodovani neni uplne v poradku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Kleid
    WOL pro SmartPhone a Pocket PC jsou odlisne aplikace a je zapotrebi si zakoupit licenci specialne pro dany typ OS.
    Myslel jsem si to

    Citace Původně odesláno od Kleid
    Osobne se domnivam, ze stahovani 17MB kanalu trochu ztraci smysl, nicmene proti gustu disputat
    Pro mne to smysl ma - obvykle nemam cas si precist web v praci a pripojovat se na inet za roamingove ceny (jsem v zahranici) ce mi nechce. Tak to stahnu do ipaqa (trva to max. 10 minut) a prectu si to v klidu vecer. Uznavam, ze stahovat to pres GPRS by asi byla hloupost
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    Zatím jsem mi to moc líbí, už se k AvantGo nevrátím. Jenom se mi nenačítá více úrovní pro Lidovky:

    http://www.lidovky.cz/pda/
    Max. level: 5
    Max. channel size: 512 kB
    Images: No
    Off-site images: No
    Download files: No
    Follow off-site links: Yes
    Max off-site level: 1

    Synchronizace OK.

    Můžete se na podívát? Zkoušel jsem více úrovní, ale nepomohlo to.
    Jdu na hlavní čtení kanálu, např. jdu na "kultura", potom na článek, který není zároveň uveden na hlavním čtení kanálu a dokument není dostupný...

    Díky moc,
    Ostatní stránky jsou v pořádku.
    H.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    Ještě jsem zapomněl napsat, že u Lidovek se mi stáhne pouze 50k. Takže předpokládám, že se všechny stránky nestahují a chybka je při synchronizaci.

    H.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Misto url zadejte: lidovky.centrum.cz/pda pak bude vse OK. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    Je to OK.
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    73

    Mám dotaz ohledně synchronizace. V principu mi vyhovuje, že WOL je transparentní. Můžu se rozhodnout a synchronizovat jakýkoliv kánál přes ActiveSync nebo GPRS. To je fajn, jsem na cestách a chci jenom ekonomické zpravodajství, znám průměrnou velikost kanálu, připojím se přes GPRS. Pokud jsem připojený přes ActiveSync, tak si musím spustit aplikaci Remote Desktop (jinak jsem hrozivě nataženy přes stůl k MDA), potom WOL, potom vyberu všechny kanály, odškrtnu obrázky, soubory a synchronizuju. To je spousta práce. Myslel jsem, že se mi povede nastavit WOL tak, aby všechny kanály pro synchronizaci vypršely a při další synchronizaci ActiveSync se mi spustila automaticky sychronizace WOL (mám nastaveno Spustit po ActiveSync). Vím, je možné nastavit čas synchronizace, ale já nejsem pravidelně připojen přes ActiveSync. Možná by šlo napsat ActiveSync plug-in, který by inicioval synchronizaci kanálu WOL. Také jsem hledal v registrech, jak změnit permanentní nastavení manuální synchronizace - všechny kanály, obrázky a soubory. Četl jsem on-line help a nic jsem nenašel. Žádná další dokumentace není.

    Jinak jsem s WOL velmi spokojený a můžu všem vřele doporučit.
    WOL 1.8 (build 02161)


    Díky moc,
    H.

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Zkuste vyuzit nastaveni primo u kanalu: Kliknete na kanal, upravit nastaveni kanalu - posledni polozka: KDY AKTUALIZOVAT - Po synchronizaci s PC

    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. World off-line versus pRSSreader
    Od mikn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2006, 15:56
  2. World off-line
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 22:21
  3. World off-line mně nejede přes ActiveSync
    Od JiriE v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 03-08-2004, 10:54
  4. world off line - sovavsiti - problem
    Od m.sachl v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-03-2004, 17:25
  5. World Off-line
    Od váňa v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-03-2003, 14:55