Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Acer n35 a TomTom 6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7

    Po nainstalování TT6 a nahráni mapy PL-CZ-SK-HU se mi mapa pořád točí dokola a neustále přeskakuje , překresluje.Nejde určit pozici.
    Kde by mohla být chyba ???
    Děkuji Pool.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Tezko rict, mne to funguje v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7

    Vše jsem přeinstaloval a vypnul jsem InterWrite 9.0, budu testovat a uvidíme.
    Zatiím .....
    Pool.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    41

    tak jak to vypadá pool. Už se Ti to podařilo nějak odstranit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7

    Jo, vše šlape,ale musí být PDA (Acer n35) v autě napájeno a jede to jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    zrejme je bud chyba v TT6 nebo ma Acer blbe udelanou verzi pro SE, protoze problem je jen, pokud to jede na baterky. Asi nejaka chyba ve sporicich. Uz na TT5 byl problem pod SE, jakmile se nastavilo vypinani podsviceni.

    U TT6 se da pri praci na baterky pracovat, kdyz si pred tim spustis a prepnes do minimalizace Pocket Hack Master 4.05xx, ktery ma v "Advanced" zaskrtnutou volbu "Disable device built-in scaling".
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    21

    Citace Původně odesláno od Pool111
    Po nainstalování TT6 a nahráni mapy PL-CZ-SK-HU se mi mapa pořád točí dokola a neustále přeskakuje , překresluje.Nejde určit pozici.
    Kde by mohla být chyba ???
    Děkuji Pool.
    Mám stejný problém. Následující konfigurace:

    Acer n35 WM2003SE
    Tomtom v6.010
    mapa PL-CZ-SK-HU v652.1211
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    gamers_ce4you
    Guest

    takže řešení problému s Acerem N35 s Windows SE a TT6 je následující.
    Chaotická navigace je způsobena chybou v SE s napájení a podsvěcováním
    Pokud se připjojí navigace na napájení tak jede v poho.
    Pokud však chcete funkčí i na baterie tak v položce Setting/Backligt musí být nezaškrtnutá položka Turn Off backligt if device not used . pro Battery Power.
    To stejný pro external power.
    A konečně už to chodí jak má....


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od gamers
    ... Chaotická navigace je způsobena chybou v SE s napájení a podsvěcováním ...
    Chyba je sice skutecne zpusobena chybou v Acer SE ROM, ale vypnuti podsvecovani na to nema absolutne vliv. To ma vliv na nahodne zhasinani displeje.

    I kdyz vypnu podsvecovani, chaos je porad. Jedine, co funguje, je bud to mit pripojene na napajeni nebo poustet PHM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    To podsviceni na to skutecne nema vliv, v podstate to lze v pohode vyzkouset i v zobrazeni nastavene trasy. Na baterky preskakuje, na napajeni v pohode.
    Ten PHM to vyresil, ale zase davat 20 $ kdyz na baterky jedu velice zridka, a ostatni fce moc nevyuziju.
    Neslo by udelat nejakou zmenu v registrech ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    4

    Mám Acer n35 dlouho a nyni jsem presel z TT5 (bez problemu) na TT6 (opet bez problemu), ale z puvodnimi WM2003. NYni se rozhlizim, co na n35 vylepsit (pretaktovani apod.) A podle toho, co ctu zde, by asi bylo nejlip do toho nedrbat a nechat puvodni WM2003. Rozumim dobre? S TT5,6 jsem dosud nemel problem a toto bych rad zachoval. Poradte prosim, co lze bez ujmy vylepsit. Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Nemel by nekdo kompletni registry z WM2003 ? Mozna by stalo za to projit to a porovnat s WM2003SE a zjistit, jestli to nebude jen necim v registrech. Mam WM2003SE a nechce se mi tam kvuli tomu cpat zpatky WM2003.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Ja uz jsem tedy dal AcerN35 tchanovi, ale mel jsem tam WM2003 SE a TT6 bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    365

    Citace Původně odesláno od MilanSu
    ... Na baterky preskakuje, na napajeni v pohode.
    Ten PHM to vyresil, ale zase davat 20 $ kdyz na baterky jedu velice zridka, a ostatni fce moc nevyuziju.
    Neslo by udelat nejakou zmenu v registrech ?
    Ale psal jsi, ze na baterky to skakalo.. ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Mně to taky na na Aceru n35 na baterky lítá a s PHM v pohodě, ale přetaktovat ho můžu jen na 274MHz, na vyšší přestane hledat satelity.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TomTom na Acer n35 - jak na to?
    Od Luketiy v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-07-2007, 03:07
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-03-2006, 22:15