Hry pro dva (WM5)
Muzete mi prosim doporucit hry (konkretni nazvy) pro dva hrace na jednom PDA?
Od jednoduchych jako piskvorky a lode po nejake propracovanejsi? Hlavne aby se korektne zobrazovaly na VGA displayi a bezely pod WM5
Kdyztak mam dva stylusy, ale se dvema stylusy se asi dotykovy display nepopere, co? :)
Diky
Od jednoduchych jako piskvorky a lode po nejake propracovanejsi? Hlavne aby se korektne zobrazovaly na VGA displayi a bezely pod WM5
Kdyztak mam dva stylusy, ale se dvema stylusy se asi dotykovy display nepopere, co? :)
Diky
Hra kterou hraju od nedávna skoro pořád :D jsou Monopoly! Vyhráli i svou kategorii v Best Software Awyrds 2006 (viz. podpis). Fak super hra v češině známá, jako stolní hra "Business". Hraje se tahama jako třeba člověče nezlob se a fakt super! VGA by zvládat myslím měla. A diplay si se dvěma stylusy asi moc neporadí mno :))
[QUOTE="atomion"]Hra kterou hraju od nedávna skoro pořád :D jsou Monopoly! Vyhráli i svou kategorii v Best Software Awyrds 2006 (viz. podpis). Fak super hra v češině známá, jako stolní hra "Business". Hraje se tahama jako třeba člověče nezlob se a fakt super! VGA by zvládat myslím měla. A diplay si se dvěma stylusy asi moc neporadí mno :))[/QUOTE]
Mno u nás se spíš hrají Dostihy a sázky ;-).
Jinak pro dva na jednom PDA je jednoznačně nejlepší Eleworia. S tím prostě nic nenaděláte :-D.
Mno u nás se spíš hrají Dostihy a sázky ;-).
Jinak pro dva na jednom PDA je jednoznačně nejlepší Eleworia. S tím prostě nic nenaděláte :-D.
Sázky a dostihy existují pro PPC? BTW "Business" je také česká hra.. Je to založeno na stejném principu jako Sázky a dostihy ale je lepší :) :cool:
[QUOTE="atomion"]Sázky a dostihy existují pro PPC? BTW "Business" je také česká hra.. Je to založeno na stejném principu jako Sázky a dostihy ale je lepší :) :cool: [/QUOTE]
OK, já jen, že kdyby neznal Monopoly, tak mu to spíš přiblížíš přes ty Dostihy ;-).
OK, já jen, že kdyby neznal Monopoly, tak mu to spíš přiblížíš přes ty Dostihy ;-).
[QUOTE="atomion"]Sázky a dostihy existují pro PPC? BTW "Business" je také česká hra.. Je to založeno na stejném principu jako Sázky a dostihy ale je lepší :) :cool: [/QUOTE]
No hlavně Dostihy a sázky jsou taky kopie Monopoly, tedy předchůdcem všech těchto her jsou právě Monopoly. (A "viz" se píše bez tečky ;))
Jinal Eleworii jsem chtěl taky doporučit, ale autor už to udělal sám (a pak že sebechvála smrdí :cool: )
No hlavně Dostihy a sázky jsou taky kopie Monopoly, tedy předchůdcem všech těchto her jsou právě Monopoly. (A "viz" se píše bez tečky ;))
Jinal Eleworii jsem chtěl taky doporučit, ale autor už to udělal sám (a pak že sebechvála smrdí :cool: )
[QUOTE="Mem_"][QUOTE="atomion"]Sázky a dostihy existují pro PPC? BTW "Business" je také česká hra.. Je to založeno na stejném principu jako Sázky a dostihy ale je lepší :) :cool: [/QUOTE]
Jinal Eleworii jsem chtěl taky doporučit, ale autor už to udělal sám (a pak že sebechvála smrdí :cool: )[/QUOTE]
Nesmrdí, zkoušel jsem to :-P. To jsem ani nevěděl, že už jsi Eleworii také zkusil :-).
Jinal Eleworii jsem chtěl taky doporučit, ale autor už to udělal sám (a pak že sebechvála smrdí :cool: )[/QUOTE]
Nesmrdí, zkoušel jsem to :-P. To jsem ani nevěděl, že už jsi Eleworii také zkusil :-).