Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: vytuhnutí smartmaps

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravím, nainstaloval jsem si SM Navigator, mapu mi to načte v pohodě, jakmile si začnu mapu prohlížet tak program zatuhne. Je možné, že by to mohlo mít souvislost s nainstalovaným TomTom? používám acer n35.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    201

    Kamarad mel stejny problem, bohuzel si nevzpominam jak jsem mu ho pomohl vyresit. Rozhodne to nesouviselo s TT.
    Mam pocit ze pred prohlizenim mapy bylo treba najit bod, ktery je na zobrazene mape (napr. pomoci rejstriku).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od Edan
    Zdravím, nainstaloval jsem si SM Navigator, mapu mi to načte v pohodě, jakmile si začnu mapu prohlížet tak program zatuhne. Je možné, že by to mohlo mít souvislost s nainstalovaným TomTom? používám acer n35.
    Dobrý den, používáte nejnovější verzi? V současnosti nemáme podobný problém nikde hlášen, zřejmě se jedná o specifický problém na Vašem zařízení. Máte dostatek volné paměti RAM?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Mám turistickou mapu Jižní Čechy a ta zas pro změnu padá... Prostě se sama zavře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od Docent
    Mám turistickou mapu Jižní Čechy a ta zas pro změnu padá... Prostě se sama zavře.
    Dobrý den, v podstatě platí to samé viz. výše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Verze 2.8.8... Co je to "dostatek volné paměti"? Zatím si žádný program nestěžoval, a to ani ty, o kterých bych předpokládal, že budou mít paměťové nároky přinejmenším stejné - Dynavix, Ozi Explorer...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od Docent
    Verze 2.8.8... Co je to "dostatek volné paměti"? Zatím si žádný program nestěžoval, a to ani ty, o kterých bych předpokládal, že budou mít paměťové nároky přinejmenším stejné - Dynavix, Ozi Explorer...
    Dotaz na dostatek paměti se týká spíše PocketPC 2003/SE než WM 5.0.
    S WM 5.0 je SM2 plně kompatibilní, nemáme hlášeny žádné další podobné případy. Máte vysledováno, že by SM2 padaly i s čistým OS na PDA? Pokud víte, v jaké chvíli přesně Vám SM2 padají, možná by stálo za to vyzkoušet je na čistém PDA, aby se vyloučil vliv jiných aplikací, či "opotřebovaných" Windows. Bohužel však nemáme dostatek informací od uživatelů Dell, snad se nejedná o problém s konkrétní modelovou řadou.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Active sync a vytuhnutí systému po odpojení
    Od Carpenter_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-05-2010, 17:38
  2. podivne vytuhnuti qteku 9100
    Od JecminekMaselnik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-01-2006, 19:48
  3. Záhadné vytuhnutí Looxe 720
    Od Falco_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 04-11-2005, 08:03